Onsdag

Idag började dagen med en föreläsning i skolan. Det var våran idrotts läkare Ashkan (eller hur man nu stavar det...) som pratade lite om träning och skador. Det var rätt så intressant faktiskt. Efter det så hade vi ett hål på 40min så jag följde med några i klassen till biblan och satte mig och läste ur min franska bok som jag lånade igår. Dom har öppnat ett nytt läs rum i biblan och där hade dom en av de skönaste fotöljerna jag någonsin testat.. Somnade nästan när jag satt där och läste..

Efter skolan så åkte jag till friskis för att gymma. Idag skulle vi börja köra excentriskt (excentriskt innebär att man bara ska hålla emot när man arbetar. T.ex. när man kör bänkpress så håller man emot på vägen ner och sedan får man hjälp upp med stången) igen, men alex och dennis hade slutat tidigt och var redan klara. Niklas är påväg att bli sjuk så det var bara jag som skulle träna. Men Cai (min tränare) kom på ett sätt att köra det ändå. Vi la på mindre vikt så att jag skulle orka få upp stången själv och så fick han trycka ner stången åt mig. Det tog riktigt bra! dessutom så var det kul att få se honom arbeta lite för en gångs skull.. haha

Nu sitter jag hemma och väntar på att mina pannkakor ska bli klara. Jag var lite slö och köpte färdiga pannkakor. Men nu är dom klara så nu måste jag gå och äta.

ännu en dag

Idag så gjorde jag den muntliga delen av nationella proven i engelska B tillsammans med Gustav. Jag är inte direkt nöjd med hur det gick... Det var inga ämnen som jag kunde prata så mycket om, så jag hade inte så mycket att säga. Plus att det är inte dirket lätt att få en syl i vädret när Gustav pratar, han bara maller på.. haha

Tisdagar är den dagen i veckan som jag går längst och som jag har mest håltimmar på. Dagen börjar med träning tillsammans med båda elit klasserna i tvåan. Sen har vi 30min på oss att ta oss till matten som är 40min lång. Lunchen är 1.5h timme med en engelska lektion på 1 timme efter, sen ännu ett hål på 50min och tillsist språk i 1h och 5min. Då har klockan hunnit blivit 15.35. Men jag skulle lika gärna kunna sluta runt 2 om man tar bort alla hål... Men men, jag ska väl inte klaga. Jag har det slappare än många andra ändå eftersom att jag börjar vid 11 nästan varje dag och slutar mellan 14.00-14.30.

Just nu sitter jag här och har svårt att hålla mig vaken. Jag har inte kunnat sova så bra de senaste nätterna och det börjar verkligen tära på en nu. Jag höll på att somna i skolan, vilket ju inte är så bra... Jag måste försöka göra nått åt det, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Det spelar ingen roll om jag går och lägger mig tidigt eller sent, kan ändå inte somna. Måste försöka hitta på nått snart.


Full fart...

Idag så har det verkligen varit fullfart ! Det började med att jag fick kämpa mig upp ur sängen, för jag sov så himla dåligt inatt... När jag kom till träningen så var det ingen där, Niklas hade försovit sig så jag fick sitta där och köra intervallerna själv. Efter träningen så var det dags för första skol dagen efter lovet. Som tur var så flög dagen förbi, vi slutade till och med tidigare för idrottspsykologin var inställd.

Då jag hade lite extra tid innan eftermiddags träningen så försökte jag faxa iväg min ansökan till det läger som internationella cykel förbundet (UCI) ska anordna ifrån april-juli. Men det ville inte funka, och jag behöver få iväg den idag eller senast imorrn så jag blev väldigt stressad. Men fick strunta i det nu för att åka och träna.

När jag kom hem så var jag jätte stressad. Jag visste verkligen inte va jag skulle göra för att hinna få iväg den. Men som tur var så hjälpte danne mig och jag fick faktiskt iväg det via mail i stället. Tack danne!

Jag ska också passa på att önska pontus en trevlig 18års dag! Han fick en liten vibrerande groda av sin flickvän. Så jag gav honom en ryggmassage med den i födelsedags present. Nu ska vi fortsätta att kolla på tv. Så vi hörs igen nästa gång jag skriver

Min egna blogg

Nu har jag skaffat mig min helt egna blogg. Hur ofta jag kommer att skriva här det får vi se, men jag ska försöka skriva något här så ofta som möjligt.

Idag är det sista dagen på mitt sportlov och jag har spenderat hela dagen fram tills nu i en av sofforna i min korridor på elevhemmet och med min dator, och så tänker jag spendera resten av me. Men imorgon så är det tillbaka till verkligeheten, skola och träningar. Konstigt nog så ser jag fram emot det, jag gillar att ha något att göra om dagarna.


Imorgon börjar även en ny träningsperiod. Nu är det hård körning i 2 månader fram tills säsongen startar i Belgien i slutet av april. Hoppas bara att snön försvinner snart också så att jag kan börja cykla igen. Det spelar ju ingen roll hur bra tränad jag är om jag inte kan få ut allt på cykeln sen, men det ska nog gå bra.


Nu ska vi se på nån film, så jag måste kila