Onsdag 22/4 2008

Tillbaka i sverige och idag har jag varit i skolan igen för första gången på 1månad. Kände verkligen itne för det, speciellt som jag är väldigt förkyld just nu. Var jätte trött idag och sov ett par timmar på eftermiddagen. Men trots att jag är trött igen nu kan jag inte sova för jag ligger och hostar hela tiden. Det är inte alls mysigt, och jag blir så trött på det! Hatar när de blir så här.

Jag kom hem i måndags efter att ha avslutat mitt läger med EM tävlingarna i Echichens. På kvällen så åkte jag till forsmark och träffade fine som var väldigt glad över att se mig igen. Det gick ganska så bra där, inte resultat mässigt men jag cyklade bra. Jag var med i gruppen för första gången på länge och det kändes bra. Resan hem gick bra och nu är jag på boye igen. Men just nu så vill jag bara sova, men det går inte just nu tyvärr. Usch och bläää!

Nu vill jag få helg så att jag får komma hem. I helgen så kommer jag att vara uppe på banan en del på lördagen för att träna ett läger och cykla en del. Ska testa vilken Cruiser cykel jag ska köra på EM nästa vecka och sen plocka över alla bra delar på den. Åker till Tyskland på tisdag och nu är det bara lite lätt träning fram till EM, känns bra. Snart dags för SM också, så nu är det bara finslipningen av formen kvar. Håller min cykling i sig nu så kommer de bli en kul helg i Malmö.

Nu vill jag sova! Jag orkar inte vara vaken längre nu, mår för dåligt...

Torsdag 10/4 2008

Just nu så ligger jag i min "studio" eller vad man ska kalla det och vilar inför nästa träning. Är studio alla här nere kallar det så jag håller mig till det, hehe. Är som en liten lägenhet i anslutning till min tränares hus. Japp så är det, jag är hos min tränare. Vilket då också betyder att jag är i frankrike! 1½ vecka har jag varit här nu och det har varit fullfart hela tiden. Första dagen var jag över till schweiz för att testa en bana som vi ska tävla i EM på om 1½ vecka. Åkte tillbaka hit igen samma dag och stanna några dagar innan vi åkte på tävling. 8h rakt upp i landet åkte vi och slutade nånstans över paris. Var tävling i franska cupen, och med det sagt släpper vi den helgen.. Hahah, ungefär så bra var den. Kallt, riktigt pissväder med regn, snö, och jag som cyklade skit.
Vi kom tillbaka sent söndag natt till Romans där min tränare bor och ska vara här tills på lördag morgon då vi åker iväg igen. Även denna gången ska vi uppått i landet. Den här gången för att träna på två stycken banor som åkarna här ska tävla på senare i år. Compiegne och La Chappelle St. Mesmin heter ställena vi ska till. Det kommer inte bara vara cykling utan vi ska även bowla och även fira min tränare som fyller 28 på söndag. Vi kommer vara borta tills på måndag och sen vara här en dag innan jag och Guilhem (min tränare) ska iväg på nått läger som han ska hålla i. Jag ska följa med för att få testa ännu en bana och vi ska vara där 2 dagar. Kommer alltså tillbaka på torsdag kväll/eftermiddag och sen åker vi till schweiz igen på em tävlingarna där under fredagen.

Puh! Är en fullmatad tid jag har här det är ju en sak som är säker! Men skoj kommer jag att ha och det är svårt att ha nått annat med det här gänget åkare. Men fatiskt så längtar jag ändå hem....

Här är två bilder från lägret i Echichens Schweiz

Jag i mitt nya tävlingsställ

Träning Echichens