Onsdag 28/11 2007 Skavsta flygplats...

Ja just nu så sitter jag på flygplatsen i skavsta. Har varit här sedan 9.30 nu och flyget skulle egentligen lyfta10.30, men pga tekniska problem så blev det försenat, med 4,5h!!! Är fortfarande 2h kvar nu innan flyget ska gå... Jag och pappa tog en sväng till ett köpcenntrum i närheten för att äta lite men annars har vi bara suttit här på flygplatsen. Jag gick igenom säkerhets kontrollen nyss så pappa kunde få åka hem i stället. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på den resterande tiden här, men jag lär nog hitta på något... Snodde med mig nya harry potter boken som jag kan läsa (för andra gången, fast på svenska denna gång), köpte mig en tidning, kan plugga eller sitta vid datorn så länge den är vid liv. Har ju gott om saker som jag kan göra, så mig lär det väl inte gå någon nöd på. Jag hoppas att allting kommer att flyta på snabbt i marseille sen för jag vill hinna till tågstationen innan 18 så jag slipper vänta 1,5h på tåget till valence... Jaja antar att det här kommer att bli bra tillslut, väl i valence så är det bara 10min till mours och Cyrille eller Guilhem kommer att hämta mig så därifrån är det lugnt sen. Måste ta mig dit först bara, hehe!

Jaja, vi får väl se hur det blir med skrivandet där nere. Om jag inte har något internet där så kommer jag ändå att skriva nått om varje dag och lägga upp det när jag får chansen sen. Men jag hoppas att jag har internet, vill ju ha något att kunna göra mellan träningarna...

Måndag 26/11 2007

Nu har det gått ett bra tag sen jag skrev senast. Kort sagt så har jag inte känt för det bara och ja, allt har väl inte varit prima och är det verkligen inte nu heller... Men jag försöker ta mig igenom allt och det går väl förhoppningsvis lite framåt varje dag, extremt sakta går det men iaf framåt...

På onsdag så åker jag till frankrike igen. Den här gången blir jag borta 12 dagar och det blir ett träningsläger för att förbereda mig inför första 2 em tävlingarna som är om 2 veckor i St-etienne. Ska bli skönt att få några att träna med och träffa alla igen. Kommer vara mycket mera med klubbens åkare den här gången då jag ska bo med dom under tävlingen och träna mer med dom, så det ser jag fram emot! Har även hört ryktas om att Englands landslag skulle komma en sväng till mours innan st-etienne, om det är så får väl se. Men det skulle vara kul att få cykla lite med dom för att se hur man själv ligger till eftersom att dom har några riktigt bra åkare.

Imorgon så har jag resursdag men jag har ett geografi prov som jag kuggat och måste göra om imorgon. Efter det så åker troligtvis jag och pappa för att hämta upp mina nya kläder hos mx4all i vallentuna så att jag har dom till tävlingen. Sen blir det hem och packa det sista inför resan. Ska bli skönt att komma bort lite nu och bara tänka BMX igen, det är aldrig fel! Har inte gått att cykla så mycket här hemma på sistone och jag vill verkligen göra det nu!

Ska försöka bli lite bättre på att skriva igen nu, men nu lär jag inte skriva på nån dag igen då det lär vara fullfart imorgon och på onsdag. Får hoppas att jag har internet där jag ska bo så att jag kan skriva vad som hänt varje dag. Ska inte bo på samma ställe som sist, men den som lever får väl se =)

Robin

Torsdag 15/11 2007

Idag har jag inte gjort någonting. Jag har mest bara suttit ute vid tv:n, spelat lite xbox360 och pluggat lite körkortsteori. Folk har kommit och gått hela dagen så jag har haft lite olika sällskap. Jag börjar änntligen känna mig i form för att träna igen. Det har varit skönt att slippa träna i det kalla vädret men man saknar det ändå lite. Ikväll så ska jag åka hem till herräng igen. Imorgon så kommer skärsta skola och ska cykla och måste hjälpa leffe med att ha hand om det hela. Får se hur det går med att cykla då risken för snö är ganska stor. Men hoppas att den inte infinner sig för jag skulle verkligen behöva cykla! Det var länge sen sist nu faktiskt...

Imorgon så kommer jag tillbaka igen någon gång under dagen och sen på kvällen så kommer Fine hit till boye =) Ser verkligen fram emot det, och det gör även mina kamrater här som velat träffa henne sedan vi blev tillsammans i mars haha! Trisse kommer in antingen fredag eller lördag så att vi tre kan hitta på något, så vi får väl se vad det blir.

Onsdag 14/11 2007

Nej nej NEJ! Jag lyckades inte klara kunskapsprovet till körkortet idag. Jag hade 1fel för mycket... Först var det väl rätt så lugnt men just nu så har de väl verkligen sjunkigt in för jag är riktigt deppad nu. Kändes faktiskt ganska bra innan jag kom dit, men sen så kändes det väl inte super bra under själva provet. Ja och det var väl rättfärdigat också då. Fan också...!

Ja resten av dagen blir det väl plugga ännu mera, jag har bokat ett nytt prov på tisdag i stockholm. Så då kommer jag att klara det, det är jag övertygad om!

Känner inte för att skriva nå mer just nu... får väl se om det ändras under dagen

Måndag 12/11 2007 usch...

Ja inte mår jag bättre idag. Känns inte så bra... När jag vaknade imorse så mådde jag illa och inte blev det bättre efter lite mat som de brukar när jag mår så. Blev snarare tvärt om... Pressade mig iväg till skolan i alla fall och satt halvsovande på psykologi lektionen. Fast jag tror nog att jag fick med en del av det han sa iaf, efter det var de lunch och jag tvingade i mig lite mat igen. Svenskan var riktigt slapp, vi skulle jobba själva med vårat muntliga anförande till nationella provet. Eftersom att jag inte börjat än och inte kände för det idag så satt jag och letade bilder till projektarbets hemsidan. Hittade några nya bra bilder i alla fall.

Efter svenskan hade vi idrott. Vi skulle vara i fyrishov och spela vatten polo. Då jag fått veta att om man endast är lätt förkyld eller inte har feber kan det vara bra med fysiskaktivitet för att få fart på de vita blodkropparna, så var jag med. Men det gick inte så bra, under uppvärmningen så mådde jag ännu mera illa och jag satte mig och såg på i stället. För att slappa lite så hängde jag på de andra till bubbelpoolen och satt där efter lektionen. Var skönt att bara ta det lugnt och lugna ner kroppen lite grann.

Nu sitter jag hemma igen och har ont i huvudet och mår allmänt dåligt bara. Funderar på att lägga mig och se på film ett tag. Känns som att det är lika bra att bara vila nu och hoppas på att jag bara håller på att bli sjuk och att det inte blir värre än så här. Känner mig väldigt butter av mig så jag ska nog skriva en lista med bra saker som har hänt idag. En jätte bra sak som jag lärde mig av min gamle mentaletränare då jag jobba med honom. Är nått som kan få en att känna sig lite bättre.


Söndag 11/11 2007

Nu är jag tillbaka i uppsala igen efter att ha spenderat de större delen av lördagen och söndag ute på forsmark tillsammans med Fine. På lördagen när jag kom dit så var trisse och linn även där, vi kollade på film och så bara för att få tiden att gå. På kvällen så var det fest men som de flesta nog vet är jag inte nån fest människa så jag stannade på fines rum och såg på film, fick senare sällskap av linn efter ett tag. Kvällen gick och tillslut så var det dags att sova.

Jag vaknade vid 10 imorse och gick upp och åt frukost med Linn då fine fortfarande sov som en stock. Fick tillslut upp henne då linn och trisse åkte hem. Resten av dagen spenderades med att göra egentligen ingenting, bara vara. Mådde inte bra idag, började känna av det redan igår kväll och jag spydde mitt på dagen idag. Kändes bättre efter det men jag är rädd för att jag har åkt på feber eller något... Nu är jag tillbaka i uppsala igen och just nu så mår jag lika dåligt igen efter att ha ätit lite. Jag ska nog ta fram termometern för att kolla om jag har feber. Skulle verkligen inte vilja bli sjuk nu, skulle inte vara bra då jag inte vill smitta ner fine när vi träffas igen. Vill inte heller missa någon träning nu inför första EM tävlingen om knappt en månad. Så hoppas hoppas att jag inte är sjuk och att jag kanske mår bättre imorgon!

En mindre bra sak, här inne i uppsala är det snö just nu... Inte alls bra för träningen! Det är ju inget jätte djupt snötäcke som ligger på marken men det är ända för mycket. Vill kunna köra mina sprinter utan att riskera att ramla för att det är is fläckar. Det betyder ju även att det är kallt ute, inte heller mysigt att träna i! =P

Fredag 9/11 2007

Idag har bara varit en sån där slapp och skön dag. Har pluggat lite och varit på banan och sväng för att mäta upp lite hopp och så till pappas 3d ritning över banan. Var även till SG data Center för att prata med dom om sponsring för nästa år. Har haft dom sedan 2003 nu och det fortsätter även nu! Känns bra att ha Gunnar och Annika där som stöttar mig! Jag har bara en sponsor kvar att prata med nu av de gamla, och jag ska även ta kontakt med en ny idag för att se om dom är intresserade.

Ja, är inte mycket mer att skriva om idag. Imorgon så kommer jag att åka till forsmark för att vara med fine till söndag kväll. Sen åker jag och kanske även trisse till uppsala. Trisse kommer i så fall att låna simons rum att sova i, åker hon med mig så kan hon sova längre på måndag morgon och även vara kvar längre på forsmark. Så hon vinner bara på det. Nästa vecka har jag städvecka... Men det är köket så det är ju inte så farligt i alla fall.

image28

Torsdag 8/11 2007

Imorse så var det bara att pallra sig upp för att åka till gymmet. Var skit seg när jag vaknade men det  visade sig inte vara vara så farligt när jag väl var framme. Antar att jag vaknade till av den kalla luften på vägen dit. Jag och Filip körde igenom våra program och gjorde sedan sällskap till skolan. Vi hade första en psykologi lektion som större delen av klassen faktiskt sov igenom, haha! Sen hade vi lunch och då var det plugga plugga plugga! Vi hade geografi prov och jag kände mig inte alls redo inför det. Var inte bara jag så vi satt och pluggade ett litet gäng och det hjälpte en hel del. Vart ju inte sämre av att provet faktiskt var riktigt lätt! =) Så jag tror att resultatet kan bli ganska så bra.

Efter skolan så åkte jag hem packade och sedan var bar det av hemmåt då jag skulle till kiropraktorn idag. Det visade sig verkligen behövas. När jag var i Frankrike så sa Guilhem att jag behövde träffa en kiropraktor för att jag troligtvis var sned i ryggen ( tydligen så drog jag lite vänster när jag blev trött på rygglyften). Det stämde, mitt bäcken satt 1cm lägre på vänster sida. Så efter att han jobbat och knäckt lite så fick han det på plats. Just nu så känner jag mig sned när jag går men det lär man väl vänja sig vid.

Imorgon så ska jag verkligen sova ut och sedan träna och plugga lite. Det blir förhoppningsvis en ganska så slapp dag här hemma. Nu börjar det nog närma sig säng dags. Ska se på en till film med Jeff Dunham nu tänkte jag så jag lär väl väcka resten av huset med mina skratt =D


Onsdag 7/11 2007

Ännu en dag har passerat, och med det ännu en dag att skriva om. Fick sova tills jag vaknade imorse vilket var skönt och jag kände mig utvilad för första gången på ett tag. Jag hade tid att plugga geografi så jag låg och läste större delen av morgonen. Åkte sen till skolan för att ha min naturlektion. Den flög inte precis förbi, men tillslut så var dagen slut och jag passade på att äta innan jag åkte till boye igen

Efter att ha tagit det lugnt ett litet tag så åkte jag ut och tränade. Var landsvägs intervaller som gällde idag och det vart inget roligt pass. Det regnade lite lätt hela tiden och det var is kallt! När jag kom tillbaka så var mina händer och fötter så kalla att dom gjorde ont. Åt först innan jag hoppade in i duschen, helt underbart var det!

Nu på kvällen så har jag pluggat lite till men vi har även sett på en dvd med Jeff Dunham. Vi är inte riktigt klara ännu men den där killen är as rolig! Ska bli kul att se klart den efter heroes.

Imorgon så ska jag åka hem till herräng efter skolan för att träffa en kiropraktor. Jag kommer att stanna hemma tills på lördag då jag åker till forsmark för att umgås med fine. Vad som händer under dagarna när jag är hemma får vi väl se. Ska bli skönt att bara kunna ta det lugnt där och vila ut.


Tisdag 6/11 2007

Den här dagen har flytit på ganska så obemärkt. Fick sova ut imorse så jag var mycket piggare idag vilket verkligen var skönt. Har bara ett träningspass på tisdagar, så jag sov ut imorse och körde det passet på eftermiddagen i stället. I skolan så gick dagen ganska fort. På geografin så fick vi sitta och plugga inför provet på torsdag. Kan ju lugnt säga att det behövdes, måste göra ett ryck på det ikväll också sen innan jag går och lägger mig. Annars har jag nog inte en chans att klara det där provet. Vi behövde inte gå på svenska lektionen idag utan kunde sitta och jobba var vi ville med vårat muntliga anförande till de nationella provet. Det blev inte så mycket med det utan jag och tess tog vara på tiden med att jobba på vårat projekt arbete. Vi började på en PowerPoint presentation men det slutade med att vi i stället bestämde att vi skulle göra en hemsida där vi redovisar allting. Vi kollade vad våran handledare tyckte och det tyckte hon var en bra idé! Så nu kommer tess att fixa ihop all text till sidan så kommer jag istället göra hemsidan och se till att det presenteras på ett bra sätt där. Föredrar ju helt klart det! Kanske mer, men ett mycket roligare jobb. Sista lektionen var det religion och vi satt och diskuterade olika ämnen som hade med etik och moral att göra. Var riktigt kul och lektionen bara flög förbi.

När jag kom hem till boye igen så satte jag mig ner och vilade lite. Började lite lätt på hemsidan men tror att jag kommer att lägga upp det på ett annat sätt i stället. Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp designen ännu, men det kommer nog snart att släppa. Sedan drog jag ut och tränade, vilket inte var speciellt mysigt i regnet. Idag var det plyometri och sprinter som gällde. Hittade ett bra ställe att köra på där det inte var allt för mycket bilar, fin asfalt och slätt. Måste sett lite dumt ut när jag stod där för mig själv och hoppade innan jag hörde mina sprinter men det skiter jag i. Nu är det explosivitet som gäller! När jag kom hem så var jag blöt rätt igenom, väldigt mysigt...

När jag lagat mat så satte jag mig och kollade lite på youtube. Då drog simon upp ett klipp där som var så jäkla kul! Det är en buktalare som heter Jeff Dunham och jag har suttit i över 1h nu och sett på klipp från honom. Han är så jäkla rolig, har du tid över så gå in på you tube och sök på Jeff Dunham. Du kommer inte att ångra dig!

Nu funderar jag på att göra ett litet ryck med hemsidan till projekt arbetet innan jag börjar plugga geografi.

Ha d bra!

Måndag 5/11 2007

För att citera min käre tränare Guilhem "Everyday is a shity day!", nu är ju det långt ifrån sant. Men idag har varit en sån där dag. Började med att jag vaknade runt 3 inatt, men jag kunde inte somna. Jag var inte pigg men jag var inte heller trött nog för att sova. Tror jag inte somnade fören närmare halv 5 igen... När jag senare kollade på klockan så var den 9.45...! Eller det var den gången jag kom ihåg att jag kollat på klockan, den hade ringt 6.40 men den hade jag nog stängt av och somnat igen. Det betyde att jag hade ca 30min på mig att äta packa och duscha, det betyde dessutom att jag missade mitt gympass...

Väl i skolan så satt jag och halvsov hela dagen, trots att jag sovit så länge. Helt sjukt... Fick dessutom höra att en av mina klasskamrater haft ett mindre bra lov, det här kommer du att klara av! Hela psykologi lektionen så gick vi igenom provet som dom andra hade när jag var borta. Så jag satt och ritade lite på en ny tredje sträcka till våran bana nästa år. Svenskan gick vi igenom en del inför de nationella proven som dragit igång nu. Vi har skrivning nästa tisdag och sedan ska vi alla hålla ett muntligt föredrag. Sista lektionen hade vi idrott och idag hade vi len ite brottnings inspirerad lektion. Var riktigt skoj, jag var med jonas karlsson och vi hade det riktigt kul och var ganska jämna på det mesta.

Nu sitter jag hemma och är totalt slutkörd. Är ingen idé att träna idag känner jag, vi hade ingen BMX och jag känner att jag bara kommer att göra fel på gymmet. Ska försöka sova en stund nu och sedan plugga. Ligger efter just nu så det behövs.

Lördag 3/11 2007

Ännu en dag har nu passerat, den här dock mycket snabbare än gårdagen. Det har funnit något att göra nästan hela dagen. Jag började på ett nytt sponsorbrev som blev klart, är väldigt nöjd med hur det blev! Sen har jag och jens även bytt däck på bilarna. Varför? Jo för att det har kommit snö... Det är ju inte sant!

Gillar inte snön, framför allt för att det inte går att cykla, men det betyder även att det är kallt och att det är mörkt större delen av dygnet. Det är iofs värst som det är nu, bara slask av allting! Är det en verklig vinter så kan det vara okej ändå med en massa snö. Men inte när det är så här...

Ja vad har mera gjorts idag då? Jag och pappa fick åka till min morbror också för att hjälpa honom med hans dator som inte ville starta. Men nu funkar den och det fick även lite tid att gå. Pappa har även börjat bygga en 1 manna startgrind idag. Vi hade inte allt material som behövdes så han kunde inte göra klart grunden. Annars hade vi nog kunnat komma riktigt långt med den idag. Har vi bara nånstans att köra så kommer vi kunna träna starter inomhus i vinter! Guldvärt!

Imorgon så är det sista lov dagen och jag kommer att åka tillbaka till Uppsala igen under dagen. Ska bli skönt att ha ett fungerande internet igen. Vårat här hemme kopplar ner sig hela tiden vilket är rätt störande, det är lite svårt att prata med någon på msn när det inte funkar. Fast datorn är ju inte så snabb att visa det så man tror att man är inloggad... Som sagt, det ska bli skönt! Mamma kommer att köra in mig då jag behöver han in min cykel också. Får väl se hur mycket jag kommer att kunna använda den sen också då om det nu skulle vilja komma mera snö. Det är väl i stortsett det som kommer att hända under morgondagen..

Au revoir!

Fredag 2/11 2007

Ja då har det gått nån dag igen sen jag skrev senast, eller? Nej det är ju precis så det inte är. Den här dagen har verkligen varit seg! Otroligt seg...

Jag vaknade runt 10 imorse efter att ha somnat först efter kl 2. Men ändå så kände jag mig ganska pigg, jag tog fram datorn och kollade runt lite innan jag gick ner för att äta frukost. Visste att jag behövde plugga lite idag, så jag tänkte göra det, dessutom skulle jag skriva ner våra motioner till höstmötet som hålls om 2 veckor. Det är nog inte så mycket som kommer att ändras här hemma till nästa säsong, men jag har inte läst motionerna från de andra klubbarna så jag vet ju inte vad dom har att komma med. Vi har inga stora saker i alla fall.¨

Jag pluggade körkorts teori och skrev motionerna. Sen försvann all motivation till att plugga, så vad fanns det då att göra? Ja det var ju just de, jag kände inte för någonting, jag var trött, och en massa småsaker gick fel hela tiden så jag blev ganska lätt irriterad. Höll mig därför på rummet i stället, var lika bra för att inte skälla på någon i onödan. Timmarna gick och tillslut var det dags för middag. Efter det så började jag jobba på en broschyr som vi skall ha till BMXen som ett info blad. Tycker det ser riktigt bra ut och jag har lagt ner ett par timmar på det där nu. Slutade precis och vi åt middag runt 6. Om jag ändå kunnat få reda på det lite tidigare så att jag kunnat göra det under dagen i stället...

Ja imorrn rikserar nog att bli en lika seg dag. Ska försöka få pappa att göra lite saker som han lovat, har inte hänt så mycket nu sen vi kom hem. Börjar bli lite jobbigt att han inte kan göra de han lovar utan att man ska få jaga honom. Så har det nästan alltid varit, men de har blivit lite väl mycket nu sista veckan och det är saker som behövs göra så fort som möjligt. Så imorrn är det upp till bevis!


Torsdag 1/11 2007

Nu så var det ett tag sedan jag skrev senast. Jag har varit hemma ett par dagar nu och de var ju ett underbart intryck av sverige man fick när vi landade. Kallt så inni helvete och regn! Gud vad underbart, då längtade man tillbaka lite. Men det ändrades ganska så fort och det var skönt att få komma hem igen. Har haft vila från träningen nu så jag har haft möjligheten att vara med fine en del de här dagarna. Tyvärr så åkte hon tillbaka till forsmark idag, men nu är det ju så...

Idag har väl inte varit någon jätte bra dag egentligen. Började med ett gympass, vart lite besviken när jag inte klarade av den vikten jag ville ha... Men det var ju bara att gilla läget och pressa på. Sen hann jag träffa fine en snabbis också innan hon åkte. På vägen hem därifrån så hörde Dick av sig och frågade om jag skulle cykla nått ikväll då han skulle hit och hämta en bil från sin farbror. Så vi bestämde att vi skulle träffas på träningen ikväll och cykla. Väl hemma så satte jag mig vid datorn och fortsatte jobba lite på en film från träningslägret till min hemsida. Har bara lite finslipningar kvar på den nu. Innan jag visste ordet av så var det dags att åka till träningen men det vart inte så mycket träning idag. Var bara jag och Dick där i stortsett, var nån liten grabb och Jens som var där en stund också. Men vi cyklade inte så mycket, det blåste riktigt mycket och vi hade ingen grind att använda. Det blev mest en massa prat men det var väl lika bra det för jag var helt slut nu.

Just nu så är jag riktigt trött och gnällig... Har fräst lite åt pappa helt i onödan och svurit åt datorn där nere ex antal gånger när den bara helt plötsligt startar om sig. Känner mig lite dum för det och det börjar nog bli dags att dra sig tillbaka innan det blir värre. Så ja det får räcka för idag, har inte så mycket mer att skriva heller nu..