Lördag 30/6 2007

Gårdagen
   Idag var det ett nästan evigt plockande här hemma då det var dags att plocka ur jens och mitt rum för att kunna hyra ut dom till dansarna. Det vart en hel del springande fram och tillbaka till husvagnen för att lämna kläder och saker som jag vill ha där ute, hittade ju små saker hela tiden. Det kommer att finnas så mycket skit där ute då jag tror jens kommer att ta in lika mycket skit som jag. Jag och mamma höll på ett antal timmar med att plocka ut allting, flytta sängar, städa, ja gud vete allt.. Men tillslut så vart vi klara och de blev riktigt bra. Mamma gick vidare till jens rum och jag gick ut och plockade i ordning mina saker ute i husvagnen. Senare kom mormor förbi och vi tog alla en fika, sen kom dessutom farmor med sina underbara bullar! Såååå goda!
   Sen bar det av hem till fine där vi plockade ihop våra saker som vi skulle ha till gängets grillning senare och sedan åkte vi hem till Tove där grillningen tog plats.När vi kom dit så var trisse, och linus där också. Vi satt och pratade ett tag och sedan drog vi igång grillen! Idag var det Fine som fick ta hand om maten. Hon lovade att göra de sist vi grillade men de slutade ju med att jag fick göra det, men nu gjorde hon faktiskt det och det blev jätte gott! När vi satt och åt så trillade emelie in också och satt och skämtade om sitt "sagan om saftkalaset" och allt va de nu heter, hon har verkligen sett de där på tok för mycket! Men vi fick oss ett par goda skratt iaf.
   Sen var det singstar som gällde! Våra nya spel funkade super och de var kul att få sjunga lite låtar som man kan för en gångs skull. Gick inte så bra för vårat lag dock, vann inte en ända gång... Men men huvudsaken är att ha kul och de var de verkligen!
   När vi spelat klart så var några sugna på glass så dom åkte iväg och köpte glass. När dom kom tillbaka så spelade vi en runda kubb och tyvärr så förlorade mitt lag igen... Sen var det dags för nästa grupp att åka iväg och köpa glass, trisse och fine gick på promenad vilket lämnade mig emelie och emma kvar. Vi hade de rätt roligt och skämtade och hade oss. Sen kom dom tillbaka och tove hade köpt mig en calippo som jag bad henne, tack tove! =)
   Ja va hände mer, vi gick upp och satt och pratade en stund och sedan avslutade vi kvällen med att kolla på shrek 3. Riktigt bra den filmen!

Idag
   Idag har de varit arbete uppe på BMX banan. Vi har gjort klart de mesta på banan nu så det känns bra inför SM, banan kommer att vara i bra skick! Just nu är man ganska sliten i alla fall. Det blev mycket kasta material och de är inte lätt att köra med den vibben heller. Men de är bra, får man lite träning, hehe.
   Ja va händer ikväll då? Vet inte, hoppas att jag kan träffa fine men vi får väl se vad dom har att säga här hemma. Har inte varit hemma så mycket så vi får väl se...


Torsdag 27/6 2007

Ja idag har det verkligen varit fullfart. Började med att plocka ihop alla kläder som ska ut i husvagnen då jag och jens flyttar ut i husvagnen på lördag eftersom att danslägret drar igång. Men jag hann knappt börja innan Erik ringde och ville spela golf. Det kan man ju inte säga nej till så jag slängde ihop allt riktigt fort och sedan bar det av till golf banan.
   De gick faktiskt riktigt bra under de första hålen. Men jag missade några puttar som jag borde satt så jag hade kunnat fått en lägre score på dom hålen. Vi spelade riktigt bra båda två och passerade 2st 4bollar under de första 5 hålen. Men efter 6an så började jag bli trött och efter de gick de inte alls bra för mig längre. Jag tog mig igenom 7an, slog ut 2st i skogen på 8an och på 9an slog jag 2 riktiga skit slag och efter det sket jag i det, inte nog med att de skulle gå dåligt utan de skulle ju även börja regna lite! Erik fortsatte dock att spela bra och gick 2 bättre än handicap så de var riktigt bra för att bara vara hans andra runda för året!
   Efter golfen åkte jag hem och började laga mat tillsammans med mamma. Hade inte så mycket tid att vara hemma då jag skulle iväg till BMX banan och vara tränare för tjejerna innan våran träning. 
   3st tjejer tog sig till träningen. Men det var bara Carro och Jenny som körde hela träningen. Den andra tjejen var ny och jag tror inte att de var så mycket för henne de där. Hon verkade inte alls tycka om det. Efter ca 20min så började det att regna men de stoppade inte tjejerna utan dom cyklade på. Dom jobbade på riktigt bra båda två och jag tror att dom lärde sig lite idag, såg mycket bättre ut på slutet av träningen i alla fall än i början!
   Sen var det ju dags för våran träning. DET VAR BLÖTT! Det fortsatte att regna på ett tag in på träningen och det hade hunnit bli riktigt lerigt och blött på banan. Fast den höll ändå bra för regnet måste jag säga. Lyckades hoppa allt som jag brukar och hoppade även stordubbeln idag trots leran. Första hoppet gick bra, fast andra gången hamnade jag i en ler pöl och tappade en massa fart innan upphoppet, jag hoppade men jag dunkade med framhjulet vilket var riktigt läskigt! Men de gick ju bra. Starterna kändes ganska så bra idag, dom blir bättre och bättre för varje gång. Hoppas att jag kan få i ordning på dom till SM sen!

onsdag 27/6 2007

Ja idag har det inte hänt mycket inte. Jag har varit hemma hos fine större delen av dagen. De började med att vi gick och lämnade hannes på dagis och sen satte vi oss ner för att spela lite alfapet. Efter mycket om och men så lyckades jag faktiskt vinna med hela 5 poäng, haha. Jämnt eller vad?
   Ja va hände sen då? ja inte mycket, fine städade hennes rum och jag låg och spelade tetris på mobilen. Fast jag bidrog faktiskt genom att bäda sängen riktigt fint, de ni! =)
   På eftermiddagen sen så åkte jag hem igen. jag slappade uppe på rummet ett tag innan jag gick ut i verkstaden för att meka lite cykel. Fick en hel del gjort faktiskt, fick rent både 20" och cruiser cykeln. Smorde upp dom, bytte sadel på 20"aren och sen plocka jag i ordning verktygs väskan som pappa och jens som vanligt spridit ut över hela verkstaden.
   Kvällen avslutades med en liten fika tillsammans med mamma, det var väl trevligt det =)

Måndag 25/6 2007

Ja idag har det varit full fart. Började med att börja skriva ett nytt sponsor brev till nästa säsong, tror att det blev rätt så bra faktiskt. Sen gav jag mig ut och började bygga ihop min cruiser så att den är redo inför SM om 2 veckor. Men det funkade inte så bra då vårat mekaniker ställ inte alls är bra så jag åkte med mamma till hallsta för att hämta det som finns nere vid banan. Då vi ändå åkte så passade vi på att åka till sopptippen också för att slänga lite saker och efter att ha varit vid banan och hämtat stället så åkte vi till apoteket.
   Jag satt i bilen så väntade jag i säkert 20-30 min och då såg jag fine som precis kommit hem ifrån åland så jag ringde till henne och det slutade med att jag följde med henne hem. Jag var med henne fram till hon åkte iväg på hundkurs och gick då upp till BMX träniningen.
   Idag på träning kände jag mig inte så pigg och det gick inte alls lika bra som i lördags så jag störde mig lite på det. Men det var bara på 3e rakan som det inte riktigt ville stämma. Jag körde 2a rakan ett par gånger också och det kändes rätt så bra. Som avslutning på träningen körde vi starter och då kände jag att det var dags att hoppa dubbeln in i första kurvan. Jag har bara hoppat den 2 gånger och det är ett hopp som alltid var ett riktigt hinder för mig. Fast idag så hoppade jag den 3-4 gånger! Kändes riktigt riktigt bra! Men det var lite läskigt för man hade solen i ögonen och man såg nästan ingenting i upphoppet utan hoppade i blindo fram till man var i luften. Första hoppet satte jag klockrent, men de andra hoppen var inte lika bra för jag spände mig innan upphoppet pga solen. Men va fan jag hoppade! Nu känner jag mig mera redo för SM än någonsin!

Söndag 24/6 2007

Ja inte finns det mycket att skriva om idag inte. Jag har spenderat större delen av dagen uppe på mitt rum framför datan eller xboxet. Kändes skönt att få vila lite idag ändå, jag har varit igång varje dag nu sen jag var hos doktorn. Fast jag känner mig inte så trött, men de var nog bra att vila idag i alla fall. Fast hade vädret varit bättre idag så hade jag nog antingen varit på banan med Dick eller spelat golf. Men nu blev det ju inte så...

Lördag 23/6 2007

Idag har jag varit uppe på BMX banan tillsammans med Dick. Han är ute i sin sommarstuga och firar midsommar så vi passade på att träna lite tillsammans. Vi körde på i nån timme eller 2 och jag kände att jag orkade ganska bra idag så det var bra! Jag börjar verkligen cykla bra nu, de är bara andra gången på bana för mig och jag känner mig riktigt bra! Nu börjar jag verkligen känna att jag kommer att vara redo för SM, inte bara för att cykla utan för att gå för guldet. Vi filmade och fotade lite också. Jag har gjort en liten film som finns på min hemsida och där finns även några av bilderna, så gå in på http://www.robin-mattsson.se!
   Under resten av dagen så gjorde jag inte så mycket, jag jobbade på filmen vilket tog sin lilla tid. Åt en god middag (tacos) med familjen. Ja det var det som har hänt idag kort och gott.

197386-18

197386-17

197386-16

Fredag 22/7

Vi börjar väl med gårdagen.
   Igår så var jag med Fine i stort sett hela dagen. Sen på eftermiddagen så åkte vi hem först till trisse och därifrån hem till tove tillsammans med trisse och emelie. Hemma hos tove satt vi först och snackade lite och sen spelade vi spelet "lie detector" . Det var riktigt kul, främst för att man fick höra en massa kul saker men även för att det var ganska lätt att påverka folk när dom hade lögndetektorn. Så vi fick många svar på den som inte var sanna för att vi andra ställde till de lite, haha!
   Sen var det dags för BMX träning och idag fick jag faktiskt vara med att träna. Kan ju säga att det kändes mycket bättre än när jag var uppe förra veckan! Nu hoppade jag det jag brukar och jag hade inte helt katastrofala starter, inte bra men jag har haft sämre. Så det var riktigt kul att cykla då!
   Efter träning så hörde fine av sig och frågade om jag inte ville komma och spela singstart med gänget, så jag åkte hem till henne och sjöng lite med dom. Gick rätt så bra faktiskt, börjar äntligen lära mig låtarna på den skivan nu. Ännu en gång så vart de lika mellan lagen när vi körde en liten tävling! Helt klart rättvist

Midsommar!
   Ja idag så är det ju midsommar. Jag har börjat med att spendera förmiddagen tillsammans med Erik och hans storesyrra Sofia på golf banan. Vi gick ut och spelade bara 9hål då dom skulle vidare till midsommar firande sen. Kan ju inte säga att det gick så jätte bra, men inte kasst heller. Vi värmde inte upp nått på rangen så med tanke på det var det väl inte så dåligt. På vägen hem så fick vi ju åka "cabbat" i sofias nya bil. Trångt, men riktigt nice!
   Ja va händer mer idag då? Troligtvis inte så mycket. Vi i våran familj är inte så mycket för helger, de är väl jul och nyår som vi bryr oss om, så det blir nog som en vanlig dag. Förutom att vi ska äta lite finare mat idag bara, ser fram emot det!

Tisdag 19/6 2007

Idag så har jag spenderat förmiddagen tillsammans med Fine fram tills jag mamma och pappa åkte in till Uppsala. Vi åkte dit för att jag äntligen skulle få träffa en doktor och för att handla lite grann. När vi väl hittat fram till kliniken där han jobbade så fick jag gå in till honom direkt. Han fråga lite om hur jag mådde och hur det hela hade vart när jag var sjuk. Sen började han att känna lite på min lever och mjälte för att se hur det var med dom. Det visade sig att det inte var något med dom, dom var inte svullna ingenting. Vilket ju är jätte bra, fast det hade ju inte varit fel att veta de i lördags på grönan..  Men men nu äre så. =p Sen tog han lite blod av mig för att testa och se hur det har utvecklats sen sist jag testade mig. Han berättade för mig att troligtvis kan jag börja träna lite lätt nu igen också! Dessutom så eftersom att jag nu inte har några problem med mjälten/levern så kan jag  börja vara med och cykla på BMX träningarna igen. Trots att att nog jag kommer inte att träna hela träningarna nu i början så är jag sååå glad! Äntligen får jag börja göra saker igen utan att behöva oroa mig alltför mycket för att ställa till det, men ändå måste jag inte börja för hårt direkt, för då kommer det gå åt andra hållet i stället. Men som sagt, jag nöjer mig så här just nu. Tack vare detta så öppnas ju nu också dörrarna för att jag ska kunna delta i SM om ca 3 veckor. Det kan vara lite optimistiskt, men det är mitt mål just nu!

Lördag 16/6 2007 Grönan!

Ja idag så bar det av till stockholm och gröna lund tillsammans med kompisarna. Det var jag, fine, trisse, tove, linus, adam, tobbe, emelie, nella och amanda som åkte dit. Vi åkte alla 9.05 bussen in till stockholm och sedan tog vi en stadsbuss ut till grönan. Vi var där lite innan det öppnade så efter att vi fixat alla biljetter och sånt så gick vi och åt lite grann.
   Sen bar det av in på gröna lund! Det var inte så mycket folk där, vilket betyde knappt nå köer- Så dom passade på att åka de mest populära sakerna först. Jag säger dom för jag fick knappt åka nått där idag. Risken är allt för stor att min mjälte eller njure skulle spricka så i stället passade jag väskorna åt dom andra. Ibland fick jag även sällskap om de var något lite för extremt som dom åkte, så de var ju trevligt, hehe. Men jag gjorde 3st saker iaf, lustiga huset, blå tåget och kärlekstunneln. Sen spelade jag en massa spel och sånt också såklart.
   Trots att dom andra kanske inte tror det så hade jag trevligt! Jag visste om att det skulle vara så här redan innan jag åkte dit så jag hade inga problem med det. Det viktigaste var att få träffa och umgås med mina kompisar! Vilket jag ju fick göra så jag är nöjd! =)

Fredag 15/6

Idag så har jag varit till Uppsala en sväng. Peter Englund som jobbar på min skola ringde igår och sa att han behövde min underskrift på någe papper. Eftersom att vi ändå behövde åka in och handla lite saker till bilen så åkte vi in och fixade det på en gång. Peter var väldigt prat glad och jag fick höra lite om vad som kommer att ändras inför nästa år och han var lite nyfiken på hur jag hade haft det nere på lägret. Pratade ett bra tag med honom, jag passade även på att kolla om inte han visste nån bra läkare som jag kunde träffa. Han ringde ett samtal och fick tag på en kille som skulle ringa upp oss efter att ha pratat med läkaren. Så tack för det peter!
   Efter det så åkte vi till cykel och skidstället för att prata lite med Rikard och fixa lite saker. När vi var där så ringde läkaren oss och vi bestämde att jag ska dit på tisdag, så får vi se vad som händer efter det. Vi fortsatte sedan att fixa lite ärenden och vi släppte av pappa på biltema, och eftersom att han skulle vidare till Sollentuna sen så åkte jag och mamma till gränby för att handla lite.
   Jag kan ju inte vara i uppsala utan att titta in på boye heller. Jag var in med lite saker på rummet som jag ändå inte behöver här hemma och så hämtade jag min post på en gång också. Jag kan ju inte säga att det var fint där, det låg saker lite överallt. Inte bra grabbar, inte bra...
   Mycket mer än så kommer inte att hända idag skulle jag tro. Ska hem till fine ikväll då det runt 9 tiden imorgon bitti bär av till stockholm och gröna lund. Ska bli kul att få spendera dagen tillsammans med kompisarna. Dock vet jag inte hur mycket saker jag kommer kunna åka på grönan. Jag får inte åka nått som kan belasta levernoch mjälten alltför mycket för då kan det sluta med ambulans färd till karolinska eller nått. Men jag hittar nog nått som jag kan åka, och det viktigaste för mig är att få umågs med allihopa. Det andra är bara en bonus för mig känns det som =)

Onsdag 13/6 2007 BMX!

Ja idag så gjorde jag inte så mycket under dagen. Jag sov i stortsett bort hela dagen. Jag låg i sängen med datorn större delen av dagen. På eftermiddagen så började jag kolla på Oceans 13, jag somnade efter ca 30min och sov 30 min innan jag vaknade igen. Så jag spolade tillbaka filmen till de stället jag var innan jag somnade, kollade typ 5min insåg att jag inte skulle orka kolla mer, pausade och somnade igen. Fast den här gången så sov jag typ 2h...
   Halv sex kom mamma och väckte mig för då var det dags att göra sig iordning för att åka till bmx-banan. Jag slängde ihop nått snabbt att äta och sen åkte jag och pappa till banan. Kan säga att jag verkligen sett fram emot det i ett par dagar nu för i bakluckan så låg min nya cykel och det var äntligen dags att få prova den!
   Vi kom dit ca 15min in på träningen. Jag tog 2st lugna varv och då kände jag verkligen att jag inte gjort nått på ungefär 1månad. Jag var ganska så trött efter bara det lilla. Cykeln kändes lite konstig första varvet men det försvann snabbt. Jag cyklade bara lite lugnt under träningen och hjälpte lasse med att träna. Jag hoppade 3e sträckan, fast det var typ det jag klarade av för jag kunde verkligen inte trampa upp nån fart. Mina ben klarade inte av det... På slutet av träningen så körde vi lite starter och där märktes det verkligen hur trött jag var. Jag kan verkligen inte få upp nått spinn och det störde mig verkligen! Att jag inte ens kunde klara av en sådan simpel sak som att trampa ordentligt. Trodde faktiskt inte att det skulle vara så dåligt som det var. Men nu vet jag, och nu är det bara att vila så att jag blir frisk igen. För så här är det ingen idé att hålla på!
   När vi kom hem så åt vi middag och sen såg jag på filmen igen. Efter ett tag så kom Fine hit så vi såg på slutet av filmen tillsammans. Jag tycker faktiskt att den var rätt så bra, fast jag tror att jag måste se den igen och då utan att sova nån längre stund, hehe.


Tisdag 12/6 2007

Idag kan vi snacka om en lång och seg början på dagen. Började med att plocka i ordning på mitt rum som sett ut som ett bomb nedslag ända sen jag kommit hem, nu ser det faktiskt rätt så bra ut inne på mitt rum. Sen, ja sen hade jag inget mer att göra... Jag gjorde verkligen ingenting, jag hade såå grymt tråkigt!
   Men sen på eftermiddagen så var det ju äntligen dags att åka till hallsta för att umgås med vännerna. Tanken var att vi skulle spela brännboll (inte jag, jag skulle vara domare). Men när vi träffades hemma hos fine så var det bara jag, fine, trisse, linus och tove där. Ingen av dom kände för att spela brännboll så i stället åkte vi hem till tove. Där bestämde vi oss för att spela kubb, tjejerna mot killarna. Jag tror inte jag behöver säga vem som vann, men jag gör de i alla fall, JAG OCH LINUS! 2-0 blev det, trots tjejernas desperata försök till att psyka oss. Vi gjorde också ett försök som funkade ganska bra, haha! Tyvärr så spelade vi aldrig klart sista matchen då fine råkade träffa trisse på knäet när hon kastade...
   Efter det så gick vi in igen och spelade singstar. Det var ett gammalt singstar så det var lite anorlunda med de olika spelen och så, fast de gjorde inte så mycket. Däremot så kunde jag typ ingen av låtarna så det gick inte speciellt bra... Men va fan, vi hade det kul i alla fall och det var ju det som var det viktiga. Sen började folk dra sig hemmåt eftersom att dom fortfarande har skola så jag och fine åkte hem till henne och sov kvar där.
   En bra avslutning på en ganska så seg dag!


Måndag 11/6 2007

Ja idag så har jag spenderat hela dagen hemma hos Fine. Vi tog det ganska lugnt, tog en sväng ner till centrum för att gå till biblioteket så att fine kunde låta några böcker. Var skönt att komma ut lite faktiskt, speciellt med så fint sällskap och vackert väder. Väl tillbaka så behövde fine plugga lite historia så hon satte sig ner i tv rummet för att plugga och jag la mig i en av sofforna för att spela tetris. Det slutade med att hon satt och läste högt för mig så att jag också kunde hjälpa henne. Det gick ju bra tillslut tror jag, hoppas att hennes lärare kommer att gilla det.
   Efter pluggandet så behövde vi göra nått kul så vi spelade lite ps2. Det var ju inte super kul då hon var sååå mycket bättre än mig, och det kändes lite tungt... Men jag slog henne på sista banan som vi körde och det kändes riktigt bra! Speciellt som att hon var precis bakom mig, haha
   Efter tv spelandet så skrev fine rent sitt arbete, skickade in det till hennes lärare och sen åt vi middag. Efter de så gick vi och "vilade på middagen" som hon så fint kallar det. Fast efter ett tag så ringde mina föräldrar som kommit hem från lettland igen och plockade upp mig på vägen hem.
   Hemma så satte jag mig och kollade på det som pappat filmat ifrån helgen. Kan ju säga att det vart en hel del "ohhh!" "ouch!". För deras andra sträcka hade en MEGA dubbel som tydligen skördat sina offer under helgen. Fast de var kul att se iaf, haha!
   Mina föräldrar hade äntligen fått tag på en läkare att prata med om min körtelfeber. Han gav lite goda nyheter, tydligen så kan jag börja röra lite mera på mig nu så länge som jag inte har någon feber. Kan ju verkligen säga att det känns bra, så nu är det bara att hoppas på att jag inte har någon feber. Tydligen så behöver jag inte träffa honom utan allt jag behöver göra är att hitta nånstans där jag kan göra tester för att se att jag bli helt frisk så att jag kan dra igång för fullt igen. Dessutom så måste jag kolla så att min mjälte och lever inte är svullen. Så länge dom är det är det inte det bästa om jag t.ex. cyklar. För skulle jag ramla så finns det stor risk att dom spricker, vilket ju inte skulle vara det bästa...
Imorgon verkar de bli brännboll med kompisarna i Hallsta. Hoppas att det kommer några stycken för det skulle vara kul att få träffa alla igen. Var ett bra tag sedan. Men vi får väl se...

ha d gött!

Lördag 9/5 2007 Grillning!

Idag så träffades jag Fine, Trisse och Nella för att grilla lite. Först tänkte vi grilla nere vid stranden men det blev inte så för det var grillningsförbud. Så i stället så åkte vi ner till Uddhamn för att sola och dom som ville (fine och trisse) fick ta sig ett dopp.. Sen så var ju fine så gullig att hon kom och gav mig en kram direkt efter också, det var kallt och blött kan jag säga! hihi.. Efter deras dopp gick vi över till klipporna vid brännskär och solade. Var skönt att få vila lite där.
  Sen så bar det av hem till mig för att grilla lite. Vi tände våran engångs grill ute på plattorna och det tog ju sin lilla tid innan vi kunde börja grilla våran flintastek som jag trisse och fine skulle dela på. Tyvärr så var det ju ingen vidare fart på den lilla grillen heller så det tog ett bra tag innan det blev klart. Nellas grillspett vart nog inte helt klara och det vart inte vår flintastek heller. Jag fick äta en rätt så blodig bit, men det var inte så farligt ändå. Det var gott iaf!
   Efter middagen så kom Emma också. Hon hade varit borta så hon kunde inte komma tidigare. Vi satt ute och pratade ett tag men sen så började det bli kallt så vi gick in och kollade på V för vendetta. Var första gången jag såg hela filmen, jag och fine såg den förut men då sov jag mig igenom större delen av den. Det var en bra film! Fattar inte hur jag kunde sova, hehe.. Efter filmen så blev det sent så vi sa hej då till dom andra och sedan gick jag och fine och la oss direkt.

Fredag 8/6 2007

Ja idag så har jag spenderat större delen av dagen hemma hos Fine. Hon jag och Trisse skulle handla lite saker inför grillningen som vi ska ha imorgon och dom ville väldigt gärna att jag skulle vara med. Det tog ett tag innan vi kom iväg till affären efter att jag kommit, men det gjorde inte så mycket för det betyder bara att jag hade mer tid att spendera med Fine =) Dessutom så bjöd hennes mamma på fika så vi satt alla och pratade ett bra tag.
   Under fikat så titta Trisse förbi, hon hade inte känt igen mig först... Hon trodde att jag var en kusin till Fine eller nått, så jäkla mycket kan jag väl inte ha förändrats av körtelfebern, eller? Jaja vi bestämde iaf att det var dagsatt gå och handla så vi tog oss ner till centrum och gick in och handlade en engångs grill, kött, dricka m.m. Sen tog vi oss tillbaka till Fine igen och satt och pratade en lång stund. Men jag började bli trött, eller snarare jätte trött så dom tyckte att jag skulle gå upp och ta en tupplur medans dom tog en promenad. Var inte alls fel kan jag säga er! Sov nog 1-1½h, och de behövdes verkligen. När jag vaknat så började dom att laga middag till oss 4a. Klyftpotatis med kött och bearnaise sås, grymt gott! Fine mamma kan verkligen laga kött!
   Efter middagen så sa vi hej då till trisse och åkte moppe hem till mig och sen så tog vi det bara lugnt resten av kvällen. Det var skönt att få ta det lugnt igen, behövde det. Imorgon så är det som sagt grillning, sol och bad (bara sol för mig, är lite av en badkruka) med kompisarna. Jag tror att vi kommer att bli några stycken så det kommer att bli jätte trevligt tror jag!

Torsdag 7/5 2007

Idag så har det trots att jag inte gjort så mycket hänt lite i alla fall. Förmiddagen spenderade jag med att plocka fram möblerna ute på våran alltan. Vi hade täckt över dom och skruvat fast pressäningen så det var lite pill göra med det. Det tog dessutom lite längre tid eftersom att jag samtidigt pratade med Fine som hade väldigt tråkigt medans hon väntade på sin tid hos tandregleraren. Men det gick jätte bra ändå. Så sen spenderade jag större delen av dagen i soffan ute på våran alltan med datorn.

På eftermiddagen så kom Fine hit helt oväntat, jag var jätte glad när jag såg henne! Hon hade sagt att hon inte skulle komma hit idag så jag vart lite överraskad när hon kom. Men jag blev jätte glad! Tyvärr så kunde inte stanna länge eftersom hon skulle på party hos Linn ikväll. Vi åt mat tillsammans och bara tog det lugnt och hade det trevligt.

Efter hon åkt så åkte jag upp till farmor och farfar för att hälsa på dom eftersom att jag kände mig ganska så pigg. Jag satt där och pratade med dom i 1h innan jag vart trött och åkte hem igen. Jag orkar verkligen inte mycket på eftermiddagarna... Det är så värdelöst!

På kvällen så ringde jag och grattade mormor som fyllde 70 år idag. Det var kul att prata med henne för det var ett bra tag sedan sist. Hon har ju inte sett mig ännu så vi får väl se vad hon säger när jag ska titta förbi hos henne imorgon. Tror hon kommer att bli rätt så paff faktiskt, hehe.

Förövrigt så ställde jag mig på vågen idag, den visade att jag tappat 10kg(!) sen jag åkte hemifrån. Inte konstigt att alla klagar på att jag har blivit smal och tanig! Kan ju inte säga att jag är direkt nöjd med allt jag har tappat. Jag är ändå rätt så möjd med att jag tappat så mycket fett, men jag har öven tappat en hel del muskler. Får jag bara biffa upp mig lite nu i vinter så kommer jag att vara helt nöjd med mig själv =)


hemma igen (kopierat från min hemsida)

Igår så flög jag tillbaka till Sverige igen. Jag Emilio och Mary åkte ifrån Mon Séjour kl 9.30 för att åka till flygplatsen i Geneve. Emilio flög också hem igår så vi åkte dit tillsammans. Vi kom fram till flygplatsen lite sent pga. trafiken men vi hade ändå gott om tid. När jag skulle checka in mitt baggage så ställde jag upp mina väskor på vågen och den visade att jag hade 25kg övervikt! Och det kostar 17chf (95sek)/kg, så det innebar att jag skulle betala 340chf (1900sek)! Det kunde jag aldrig betala det. Men tjejen vid disken började prata med Mary och sa att kanske jag kunde få någon rabatt för att jag var med UCI. Dom gick iväg en stund så jag satt och prata med Emilio. Han är så trevlig och lätt att prata med. Jag tycker verkligen synd om honom för allt med hans handled...


När dom kom tillbaka så sa dom att dom inte kunde göra någonting så jag var tvungen att lämna lite saker hos Mary. Jag lämnade så mycket saker men ändå så hade jag 5kg övervikt kvar, men hon sa att det var okej så tack SAS för det! Efter allt detta så var det bara 25min kvar tills mitt flyg skulle lyfta så jag sa hej då till Mary och Emilio och gick mot min gate. Saken var ju bara den att jag verkligen verkligen ville köpa en keps och en tröja. Jag visste var jag skulle så jag sprang in i butiken, tog en tröja som jag tyckte såg bra ut utan att prova den eller kolla vad den kosta och sen tog jag en keps. Jag betalade och sedan sprang jag igenom säkerhets kontrollen till min gate. Jag var jätte stressad för dom hade börjat ropa mitt namn men allt gick bra. Väl på planet när jag lugnat ner mig så kollade jag på kvittot och såg att jag hade betalat nästan 1000 sek... Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men jag bryr mig inte, haha.


Flyget hem gick bra och på flygplatsen så gick allt smidigt. Jag fick mitt baggage snabbt och pappa väntade på mig utanför så det var bara att slänga in väskorna i bilen och åka hem. Det känns lite konstigt att vara hemma igen men jag kommer väl att bli van vid det. Jag fick även träffa fine igen igår vilket gjorde mig väldigt glad! Jag har saknat henne så mycket! Vi hade det jätte trevligt!

Nu så blir med bara en massa vila så att jag får en så snabb återhämtning som möjligt. Jag vill verkligen komma tillbaka så jag får prova min nya ram som jag fick i Winterthur!


Tisdag 5/6 2007 hemresa...

Jag måste börja med att berätta vilken OTROLIG tur jag hade igår kväll. Jag och Emilio ska båda åka hem idag så vi måste åka till flygplatsen på samma gång. Saken är bara den att hans flyg var kl 07.30, vilket bettyde att vi skulle åka från Mon Séjour kl 4.00! MEN igår kväll då jag gått och lagt mig så kommer det någon och knackar på dörren för att kolla om jag var vaken, det var Emilio. Han ville berätta att hans flyg hade blivit ändrat och att han ska flyga på kvällen i stället. Så i stället för att åka kl 4 på morgonen så blir det nu 9.30. Sååå underbart att få sova, äta frukost och bara ta det lugnt innan vi åker.

Mitt flyg går 12.40 och jag kommer att landa 15.20 på Arlanda. Det känns väldigt vemodigt att behöva åka härifrån för jag trivs så jätta bra här! Men just nu så är det ju inget som jag kan göra åt saken. Jag kommer ju att få komma tillbaka, antingen i höst på det en månadsläger som är i september eller till det läger som blir nästa år. Men de är inte bestämt när det ska vara ännu så jag vet inte ännu. Men tillbaka kommer jag och det känns bra!

Nu är det 1h 15min kvar tills jag och Emilio ska åka till flygplatsen i Geneve tillsammans med Mary. På flygplatsen hoppas jag att jag har lite tid till att shoppa lite. Nu vet jag vad som finns där så jag ska nog köpa med mig lite kläder hem.

Men de var allt ifrån mig här i Schweiz. Nästa uppdatering kommer förhoppningsvis att vara ifrån Sverige (man vet aldrig, planet kan bli inställt eller något sånt). Ha d bra!

Helgen

I helgen så har det varit tävling för UCI åkarna i Echichens som ligger ca 40 min från centret. Eftersom att jag inte får cykla så var jag fotograf åt centret i stället. Det var inte alls fel men jag hade mycket hellre cyklat kan jag säga! Det blev två dagar med bra resultat, Vilma vann elite women dag 1 och skulle ha gjort det även dag 2 men en kille tog med sig henne när han ramlade (dom cyklade med pojkar 15-16) så hon slutade 3a. I Elite men så var det 4 killar i final båda dagarna. Sifiso ledde nästa hela finalen på lördagen men han blev passerad av Roger Rinderknekt på nästa sista rakan och slutade tvåa, Andres slutade 3a, Anders 4a och Markus 7a. Dag 2 så höll det hela vägen för Sifiso, Andres kom 2a, Markus 4a och Anders 6a. Så en helt okej helg!

Efter tävlingarna båda dagarna så var vi ute och åt mat. Lördag var det La nonna som gällde och jag tog min favorit där, pasta carbonara! Super gott. Söndag så stannade vi på en Buffalo Grill på vägen hem. Det var super gott! Jag tog en entrecote som var helt underbart god! Vi hade mycket tid att prata och ha det trevligt tillsammans. Jag kommer verkligen sakna att vara här det händer alltid något kul och alla är så snälla. Önskar verkligen att jag kommer att få komma tillbaka till en lika bra grupp som den här!

Idag så är det packa som gäller. Jag kommer att flyga hem till Sverige igen imorgon så det är en massa saker att packa ner. Det kommer att kännas lite konstigt att åka härifrån, jag har ändå varit här rätt så länge nu. Det har t.o.m. kännts som att man verkligen har kommit hem igen när man varit borta på tävlingar. Jag hoppas att jag kommer att få samma chans igen nästa år!

Fredag 1/6 2007

Idag så har jag mest bara tagit det lugnt. Jag har sett 2st filmer, nya turtles filmen och "Mr Bean's Holiday". Båda var bra men jag kan framför att rekomendera turtles för den gillade jag verkligen =)

Idag så fortsatte jag även att försöka förbereda min hemresa. UCI ska försöka hjälpa mig att få förbundet att betala min resa vilket UCI sagt redan från början men dom vägrar. Fast kanske med lite tryck p sig ifrån mycket högre makter ger dom upp och betalar iaf min resa hem eftersom att dom inte betalade resan hit.

Nu är jag äntligen bättre i min hals, inte bra men mycket bättre! Jag åt min första hela middag på nästan 2 veckor idag och det kändes riktigt bra, dessutom så köpte jag godis och åt under kvällen när jag såg på Mr Bean. Underbart att kunna äta som folk igen.

Imorgon så ska jag nog åka med gänget till Echichens för att kolla på tävlingen som dom har där. Egentligen skulle jag tävla men nu får ju jag inte det så då får jag nöja mig med att titta. Kanske kan hjäpa till på nått sätt i stället