Lördag 27/10 2007

Ja nu har jag genomfört det sista träningspasset för den här resan. Vi åkte iväg till Lyon för att köra velodrom och det var allt för idag. Inte för att jag vet om jag klarat av så mycket mera för jag är helt slut just nu. Det har varit en lång och rolig vecka men det har märkts på slutet att vi tränat en hel del och velodromen tog de sista krafterna. De är med blandade känslor som man åker hem härifrån. Det är jätte kul här! Men jag saknar ändå dom där hemma... När jag kommer hem så är det lov och deessutom en lugn träningsvecka innan vi börjar förberedelserna inför första EM tävlingen i St-Etienne 8-9 december. Nästa gång jag åker hit kommer att vara 1½ vecka innan tävlingen för att göra de sista förberedelserna tillsammans med åkarna här, ser fram emot det! jag har lärt känna många här nere och de ska bli kul att träffa dom igen snart.

Ikväll så ska vi börja packa lite och imorgon så rör vi oss ner till Marseille för att spendera natten där då flyget går 6.30 på måndag morgon. Vi ska nog ta en sväng in i Marseille imorgon också, i alla fall till tågstationen för att kolla upp lite möjligheter till nästa gång.

Men nu är jag helt slut och ska nog ta en tupplur. Ha d bra!

Onsdag 24/10 2007

Nu har jag äntligen lite tid att bara sitta ner och skriva så jag tänkte ta chansen att skriva nått eget här på bloggen istället för att kopiera det som jag skrivit på min hemsida. De senaste dagarna har det verkligen varit full fart, vet inte riktigt var all tid tagit vägen för dagarna verkligen flyger förbi. Nu imorse så var jag på gymmet tillsammans med guilhem. Vi gick igenom lite nya övningar för benen och jobba ganska hårt med överkroppen, så just nu är jag ganska så slut. Nu sitter jag och väntar på att vi ska åka iväg och träffa Guilhem och dom andra åkarna i klubben för att åka till ett ställe som heter Pierrelatte och köra på en bana där. Jag har aldrig varit där utan har endast sett filmer därifrån, men utav de jag har sett så är det en bra bana!

Alla här är jätte trevliga och de är kul att dom försöker prata lite med en. Jag tränar med en tjej som heter Cyrille Convert, hon kör i elit och är riktigt bra. Hon pratade inte så mycket i början, hon gillar inte att prata engelska, men nu så pratar vi lite i alla fall. Hon har slutat jobba och satsar just nu bara mot OS, träna äta sova träna äta sova. Shoppa så ofta hon kan, så ser hennes dagar ut. Guilhem är lika prat glad som vanligt, han bara maler på haha! Försöker lyssna en hel del när dom pratar franska också och jag kan snappa upp en hel del. Men mycket är rena grekiskan i mina öron, fast det är nog bra för min franska att försöka förstå så mycet som möjligt.

Vädret här är ungefär som hemma. Det är allt annat än varmt! Senaste dagarna har det varit 7-8 grader men det har blåst som tusan och det är inga varma vindar det kan jag lova! Man hoppades ju så klart att det skulle vara varmare men jag överlever, är som sagt van. Kommer ju ifrån sverige, haha! ;)

Något som stör mig här nere är öppettiderna dom har på sina restauranger. Inget öppnar fören kl 6! Det är sanslöst, vi skulle ju behöva äta innan det men det är svårt som sagt. Vi kan ju inte laga maten heller efersom att vi bor på hotell, defenitivt något att tänka på nästa gång när jag ska ner hit.

Nu är det onsdag och det har gått ungefär halva tiden av våran resa. Allt är bra och jag önskar att jag kunde ha allt det här där hemma. Alla åkare på den här nivån att träna med, en tränare, en bra hemma bana och flera bra banor att kunna åka till i närheten. Men ändå så skulle jag inte byta det jag har där hemma privat, där är allt jätte bra. Jag önskar bara att allt som hade med cyklingen att göra fanns även där hemma också och inte tvärtom. Jag kan inte hjälpa att längta hem lite, hem till min flickvän, mina kompisar, boye och familjen. Inte så många dagar kvar nu tills jag kommer hem igen, och då är det ju dessutom lov. Ett lov där jag inte kommer att behöva träna så hårt, det fick jag reda på idag, haha! =) Utan bara kan tänka på och njuta av allting tillsammans med dom jag tycker om!

Tisdag 23/10 2007

Imorse så träffades jag Guilhem och Cyrille vid banan för att ta en landsvägs tur. Efter lite problem med Guilhem cykel så kom vi äntligen iväg. Det var verkligen tufft ibland med de stigningar som fanns! Guilhem var väldigt fräsch idag och han körde på hårt, Cyrille som verkligen inte gillar landväg hade det väldigt tufft med att hänga med. Guilhem fick hjälpa henne ett tag för att få henne att hänga med. Vi cyklade i 1.5h och när vi kom tillbaka så körde vi lite streching. Jag var rätt trött efteråt men det kändes bra att ha genomfört den där turen! Efter det var klart så åkte jag och pappa tillbaka till hotellet och bara tog det lugnt. Jag pluggade lite och såg på film


Senare på kvällen så hade jag träning med åkarna i klubben. Det var väldigt kul och alla var snälla och trevliga. Vi körde lite improviserade randomgates som jag hade lite problem med. Jag har fått för mycket nytt att tänka på och jag körde starterna på flats för första gången på flera månader. Mellan de två start omgångarna så körde vi ute på banan och tränade en hel del på att lyft wheela. Det var kul och inte alls så lätt att göra på andra sträckan i full fart. Vi körde även en hel del 2 och 2 för att klara av det under press vilket var bra för mig! Pappa filmade en hel del så jag kommer att lägga det här när jag kommer hem. Vi avslutade allt med lite mera randomgates och sedan lite mage. Kul träningspass!


Imorgon så är det gym på morgonen och sedan bär det av till Pierrelatte för att köra på banan där, ser verkligen fram emot det!



Måndag 22/10 2007

Idag var en lång och kall dag. Jag träffade Guilhem vid banan klockan 1 och vi cyklade i 2½-3 timmar. Det var väldigt kul och vi jobbade en hel del på mina starter. Jag har fått en hel del nya tips från honom så innan jag åker kommer nog mina starter att ha förbättrats en hel del! Det blåste en hel del så vi körde bara på andra och sista sträckan. Vi hoppade andra sträckan och det kändes väldigt bra. På sista sträckan så skulle vi wheela hela sträckan. Det slutade med att vi gjorde ett vad som var att man hade 3 försök på sig att klara hela, annars var det 40 armhävningar som gällde. Jag var centimeter ifrån att klara det men det slutade med att vi båda två fick göra våra armhävningar, haha!


När vi var klara vid banan så åkte vi till ett litet gym för att trampa ur benen lite på motionscyklarna där. Där träffade vi Cyrille Convert som kör i elite women för frankrike. Hon skulle gymma med oss och vi ska alla även träna en hel del tillsammans under veckan. Efter vi var klara där åkte vi till ett annat gym för att träna. Vi körde inte så hårt utan Guilhem visade mig mest några nya övningar. När vi var klara var klockan 7. 6 timmar med träning utan någon längre paus är riktigt tungt! Just nu är jag väldigt trött och kommer nog att sova snart.


Imorgon så är det landsväg med Guilhem och Cyrille på morgonen och sedan BMX träning med klubben på kvällen.


Söndag 21/10 2007

Nu så är jag och pappa på plats i Romans Frankrike. Vi bor på ett formula 1 hotell och nu har jag fixat så att jag har internet så jag kommer att kunna skriva lite här i veckan. Vår resa har varit lite upp och ner. Började med att vi landade 1h(!) tidigare än beräknat, men sen blev det strul när vi skulle ta ut hyrbilen. Pappas kort funkade inte, men det löste sig tillslut då vi fick be mamma flytta över pengar till mitt i stället. Bilresan hit gick snabbt och smärt fritt. Väl framme så hittade vi hotellet men det var värre med att hitta ett ställe att äta på. Allt var stängt! Helt otroligt alltså! Det slutade med att vi köpte pizza från en snubbe som sålde dom från en lastbil, haha! Men det smakade bra och huvudsaken är ju det. Nu så ska vi bara slappa på hotellet och lär somna tidigt ikväll

Imorgon så drar träningen igång med BMX och gym. Ska träffa Guilhem (min tränare) kl 1 vid banan så det betyder att jag och pappa kan sova ut och vila imorgon också, skönt!

Fredag 19/10 2007

Igår fick jag knappat en lugn stund. När jag åkte bussen till Hallsta så fick jag sitta och ta det lugnt en stund men när jag kom till hallsta så var det direkt upp till banan som gällde. Vi tränade och det blev mest cykling på andra sträckan som jag och timmy hoppade. Det var coolt att vi ser så bra på andra sträcka nu med de nya lamporna som sattes upp i veckan. Nu kan vi cykla när vi vill på dygnet vilket är en grym fördel såhär nu på hösten och vintern. Det gick ganska så bra faktiskt, trots att jag var lite seg efter gympasset imorse.

Efter träningen så åkte vi hem och direkt så satte jag igång med att packa in för Frankrike resan. Det tog sin lilla tid innan det blev klart, nu så ligger allting ut spritt på mitt golv eftersom att jag inte hann packa ner det. Så det blev inte mycket vila då heller eftersom att jag skulle duscha och äta innan det var dags att åka till bussen. Kom ganska så bra till bussen i Hallsta vilket inte riktigt stämde när jag kom till Uppsala. Jag missade stadsbussen med 3min och nästa buss gick inte fören 30min senare... Jag orkade inte vänta så jag gick tillbaka till boye igen, det tog 22min. Gick ganska så fort, för jag ville verkligen hem!

Imorse så vaknade jag i hyfsad tid och började inte fören 12.30. Jag låg och drog mig ett bra tag och tänkte att jag skulle plugga inför naturprovet lite senare eftersom att det var så långt kvar. Saken var ju bara den att jag inte gjorde det... Det blev inte av och när jag kom till provet så kändes det inte så bra. Men jag hade ju ändå läst igenom allt 4-5 gånger så tyckte väl att jag borde kunna det någorlunda. Vet inte hur de gick i alla fall, det var lite blandad svårighet på frågorna och nu får jag vänta tills efter lovet med att få prov resultatet.

När jag kom hem igen så hade jag tänkt slänga mig i sängen med min stora godis påse och se på film. Nu blev det inte så för jag hamnade i grannkorridoren och sjöng singstar i stället med Jennie och Anton! Det var riktigt skoj. Nu sitter jag och väntar på att de ska bli dags att gå till bussen för att åka till stationen och sedan åka hem. Ikväll ska jag försöka tvätta och gå igenom min cykel inför resan. Sen så kommer Fine hem till mig på kvällen, de ser jag fram emot =)


Torsdag 18/10 2007

Stress stress stress.. Idag har det varit full fart och det kommer att forsätta så. Imorse så åkte jag till gymmet efter att ha vaknat och ätit frukost. Var mycket folk där idag så det var lite trångt men det gick att det som jag skulle i alla fall. Efter åt så blev det ganska tajt för att hinna till skolan så det gick verkligen undan i omklädningsrummet och sen till skolan. Men jag hann i alla fall i tid till första lektionen.

Skoldagen har varit ganska så lugnt ändå, vi har ett långt hål varje torsdag så det var skönt att bara ta det lite lugnt i biblan efter maten. Nu är jag hemma på boye igen, men nu har jag en hel del att göra. Jag har precis packat klart allting som jag ska ha med mig hem. Blev en hel del saker eftersom att mycket av det jag ska ha i frankrike har jag här inne. Om ett tag så ska jag åka med bussen hem för att vara med på träningen där inne. Men innan det så ska jag hinna äta och städa korridoren. Börjar bli lite tajt om tid nu så det är nog dags att sluta skriva och ta tag i det. Kommer att bli en sen kväll ikväll eftersom att jag måste åka 21.20 bussen in hit igen. Det är tur att jag inte har någon religon och kan sova ut imorrn. Men jag kommer nog även att ha gott om tid att plugga inför mitt naturprov hoppas jag.

Onsdag 17/10 2007

Tro det eller ej men idag var det faktiskt ganska så varmt ute! Slängde på mig jacka och mössa imorse när jag skulle till skolan och väl framme så svettades jag en hel del. Var inte så mysigt, men det är alltid skönt med fint väder. Den ända lektionen jag hade idag var naturkunskap. Älskar onsdagar för jag börjar antingen 11.50 eller 13.00 och lektionen är bara 1h. Det är ju inte fel precis. Vi hade genomgång av labben vi hade förra veckan, såg på film och visade upp våran läxa, en slapp lektion. Efter åt gick vi till matan och åt lunch. Var pannkakor idag! Det gillar vi, och vi satt där och pratade ett tag innan vi åkte hem.

Väl hemma så vilade jag mig lite innan jag åkte ut för att träna. Idag var det en 2h landsvägs tur som stod på schemat. Perfekt en fin dag som denna! Jag cyklade till gottsunda, sunnersta, ultuna och tillbaka. Men det var för kort så jag åkte ut förbi gamla uppsala en sväng och det blev perfekt så när på 5min.

Nu har jag suttit och pluggat inför mitt natur prov på fredag. Ska nog fortsätta med det om ett tag igen. Senare ikväll vet jag inte vad som händer. Är väl heroes kl 21, men sen får vi väl se. Vi lär väl mest sitta här vid tv:n som vanligt skulle jag tro

Tisdag 16/10 2007

Idag har faktiskt varit en bra dag. Började med att jag vaknade rätt så utvilad imorse, lyckades faktiskt somna efter ett tag. Fick i mig frukost och åkte till skolan. Där hade vi först geografi, som i och för sig kändes flera timmar lång! Sen lunch som smakade lite mysko och sedan hade vi svenska. Jag fick mina papper inför de nationella proven som vi ska börja med under nästa vecka. Tror nog att det kommer gå bra att få godkänt i det, måste tala inför klassen bara. Gillar verkligen inte det, men är jag tvungen så är jag.. Som avslutning hade vi religon. Hela lektionen satt jag och var orolig då vi skulle få tillbaka provet idag. Men de visade sig ju ha gått bra! Lyckades gå G, och jag är så otroligt glad över det! =D

Efter skolan så åkte jag hem och satte mig framför datan en stund innan jag åkte ut och tränade. Körde sprinter och eftersom att jag inte hade min BMX här i stan så fick jag köra på mountainbiken, gick väl okej det också. Fast det är inte samma sak. När jag kom tillbaka så satte vi igång Die Hard 4.0 och såg på den. Det är en jätte bra film! Jag hade en naturkunskaps uppgift att göra tills imorgon så jag satte mig och gjorde den efter filmen.

Känns som att det har varit en ganska så produktiv dag. Ikväll innan jag går och lägger mig så ska jag plugga mer natur då vi har prov på fredag. Men just nu så orkar jag inte med det mer utan skall sitta ute vid tv:n och vara social med dom andra. Eller åtminstone så social man kan vara med en dator i knäet, haha!

Å juste, ska väl kanske berätta att jag fått en ny sponsor nu!
mx4all kommer att hjälpa mig med kläder under nästa år! Tack så jätte mycket för erat stöd

Måndag 15/10 2007

Vilken seg dag det har varit idag... Väckarklockan ringde vid 7 imorse men jag gick inte upp fören 8, då jag vanligtvis åker till gymmet. Men då brukar jag vara tidig så jag tänkte att de inte gör nått, var bara det att allting gick så himla segt för mig att och kom iväg aldeles för sent. Så det gjorde att jag inte hann med allt idag, men jag hann med det viktigaste i alla fall så de är ju alltid nått.

Efteråt så åkte jag till skolan och hade en psykologi lektion som var ganska så kul. Enda vara att jag var så himla hungrig, så tiden fick inte så fort. Vi fick en rätt så okej lunch idag och de var jag glad för! Efteråt så hade vi svenska och då gick vi ner till biblan och läste våra romaner. Höll på att somna när jag satt där i stolen men jag lyckades läsa och hålla mig vaken ändå. Jag struntade i gympan, för jag orkade verkligen inte. I stället så åkte jag och handlade på väg hem och sen när jag kom hem la jag mig och vilade. Tror inte att jag somnade men jag är inte säker där, behövdes i alla fall.

Har korridorstäden den här veckan så jag måste städa den idag och på torsdag. Just nu skulle jag mest vilja gå och lägga mig, men nu går ju inte det. Lär nog sova bra många timmar inatt sen, de är jag säker på!



Gah! Det var ju det här som inte fick hända, nu ligger jag här och är klar vaken.. Kl är 23 och jag skulle verkligen behöva sova just nu för att vara pigg imorgon. Men så lär det nog inte bli om nu inte någon klubbar mig till sömns eller nått. Ja vi får väl se hur det blir...

Söndag 14/10 2007

Igår så var de sista deltävlingen i svelands cupen. Jag hade redan vunnit cupen innan tävlingen men körde för träningens skull då de var en hel del bra åkare där. Jag tog mig lätt till final och i finalen så slutade jag 4a. Inte direkt de bästa kanske men helt okej med tanke på vilken träningsperiod jag är inne i nu. Det var sista tävlingen för säsongen det. men nu äre bara 1½ månad tills nästa säsong drar igång. Allt är lite konstigt nästa år pga OS så därför kommer 8/12 tävlingar i EM att gå inomhus. Så det drar igång i december.

Efter tävlingen så åkte jag och trisse ut till Forsmark. Kan ju inte säga att det har hänt så mycket här, men det har varit skönt de också på ett sätt. Bara ta de lugnt och vila upp sig inför nästa skolvecka. Ikväll så kommer jag och trisse åka in till Uppsala. De var de enklaste sättet för henne så hon kommer att sova på Boye inatt inne på Simons rum. Vi åker härifrån vid 8a tiden och kommer att vara på boye vid halv 11 nån gång... Är inte de roligaste kanske med nu äre så. Det är de värt för att få vara så länge som möjligt med Fine =)

De är väl allt jag orkar skriva för idag..

Fredag 12/10 2007 brrrr...

Först vill jag bara säga en sak, fy fan va kallt de är just nu! Nu märker man verkligen att hösten är här med dåligt och kallt väder... Hade gärna legat kvar i sängen i stället för att cykla till skolan i kylan och regnet. Men de är väl bara att ta sig igenom de precis som man gör varje år.

Gud va skönt jag sov inatt! Det blev en tidigkväll igår då jag somnade säkert runt halv 9 tror jag. Imorse så vaknade jag kvart över 8, så nästan 12h sömn har jag fått! Helt underbart, och inte nog med det utan sen kunde jag ju ligga och dra mig ända till 10 då det var dags att göra sig klar till skolan. Vi hade bara en lektion idag, religon och det vart en riktigt slapp lektion då vi såg på film och diskuterade lite efter den. Ja sen var den skoldagen slut, haha! Efter lektionen så gick vi ner och åt lunch. Vi satt och pratade ett bra tag och hade det skoj innan vi åkte. På vägen hem så pratade jag med mamma i telefonen och jag frös så jäkla mycket om händerna! Måste skaffa mig ett par riktiga handskar nu inför vintern, tror att de är dags att släppa de där med att ha ett par crosshandskar i år.

Just nu så ligger jag i sängen och skriver här medans jag väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Vi ska runt lite här i Uppsala och sen ska jag nog åka till banan och cykla lite med Dick som gärna ville träna i Hallsta. I helgen så är det tävling på lördag i östhammar. Det är den sista tävlingen i Svealands cupen som jag faktiskt redan vunnit tror jag. Så det ska bli kul att få ett lite större pris nu, haha! =) Efter tävlingen så åker jag ut till forsmark igen för att spendera helgen med Fine

Torsdag 11/10 2007

Imorse så var jag ganska så seg de kan jag ju säga. Det konstiga var att precis när vi vaknade så var jag jätte pigg och tvingade upp fine, men sen vid mat bordet var jag helt död. Satt mest och stirrade ut i tomma intet medans fine fick göra min frukost, konstigt... Aja men jag åkte från forsmark strax före 9. Jag satt själv på henne rum ett tag först för att fördriva tiden då fine åkte vid kvart i åtta. När jag väntade på bussen så gick jag över till andra sidan gatan mot när jag kom. När jag stod där och väntade så kom bussen, fast från andra hållet... Jag blev skit orolig för att jag hade missat bussen, och stod där och väntade. För jag visste ju inte hur bussarna gick där, visste stod bussnummret på hållplatsen jag stod på men den kanske inte åkte den vägen den här resan? Men nu kom ju den så jag hade oroat mig i onödan.. Resan hem gick ganska så segt.. Till östhammar gick de ganska fort, visst de är ju inte så långt men ändå. Jag fick vänta där på stationen ett tag innan hoppade jag på bussen till uppsala. Jag satte mig och läste min svenska bok igen, men blev åksjuk efter ett tag och mådde inge bra alls. Jag lyckades somna och när jag vaknade så mådde jag fortfarande illa.. De höll i sig och jag bestämde mig för att inte gå till skolan när jag kom till station, jag orkade och kände verkligen inte för de..

De blev bättre när jag kom tillbaka till boye igen och bara ta det lugnt. Så jag har i stortsett varit på mitt rum hela dagen, pluggat, sett på tv och bara tagit de lugnt helt enkelt.. Jag har fått en del gjort så de är väl bra antar jag. På kvällen nu så har vi sjungit singstar, men min röst och knopp vill inte längre så de får va. Just nu är jag bara riktigt trött, tror att de är därför jag känner mig som jag gör just nu. Huvudet värker och är inte riktigt med så de är nog dags att sova snart, skulle nog behöva en natts sömn och sen bara kunna ligga och dra sig. För de är precis vad jag kommer att göra imorgon!


Onsdag 10/10 2007

Idag så hade jag endast en labb på naturkunskapen i skolan. Vi höll på och gjorde olika tester med syror. Jag jobbade med gaddefors och jag tror att vi lyckades ganska så bra. Vi fick de vi skulle gjort i alla fall, mycket mera kanske man inte ska räkna med ifrån våran klass. Ingen av oss verkar vara så där jätte haj på de vi håller på med just nu, utom Noah då såklart. Men de är ju för att han läste natur första året på skolan. Efter lektionen så gick jag och åt lunch med Jonas i matsalen och snackade en del för att fördriva tiden.

Efter de så åkte jag till stationen eftersom att jag skulle åka till Fine idag vid forsmark. Hittade en plats att göra av cykeln så jag hoppas verkligen att den står kvar där nu... Märkte ju senare att de fanns ett bra mycket bättre ställe att ha den på men de var lite sent då. Träffade Mattias där och han prata några ord med honom innan min buss kom. Jag fick först åka till Österbybruk och därifrån byta till forsmarks bussen. Jag hann läsa en hel del i min svenska bok på vägen till österbybruk. Hängde inte alls med till en början men nu så har jag kommit in lite mera i den och jag tror nog att den skall gå och läsa. Ville inte läsa på andra bussen, var en riktigt krokig väg och jag blir lätt åksjuk så det skulle nog ha slutat mindre bra.

Kom fram tillslut i alla fall och var glad över att träffa fine =) Vi såg på film, umgicks med dom andra här och jag fick steka pannkakor som tillslut blev ganska så bra.

Ha d bra!

Tisdag 9/10 2007

Religons provet har väl präglat min morgon idag. Igår kväll gjorde jag ett försök till att plugga till de prov som vi hade idag. Jag hade väl tänkt plugga sent in på natten, ja ända tills jag somnade. Det var ju så det blev också, fast det vart inte så långt in på natten innan jag somnade... Så när jag vaknade imorse så var det bara att ta tag i det där och plugga som bara den. Jag låg och läste ett bra tag, sen gick jag och handlade eftersom att jag inte orkat de igår kväll när jag kom tillbaka. Sedan satt jag och plugga medans jag åt min frukost och fram tills det var dags att åka till skolan. Religons provet var sista lektionen så innan det var de egentligen bara att ta sig igenom lektionerna. Var jätte orolig innan provet började för att jag inte pluggat så mycket, alla mina försök sprack rätt ordentligt... Jag vet faktiskt inte hur de gick på provet, visst jag svarade på alla frågor och jag skrev en hel del. Men var det jag skrev ens i närheten av svaret? Ja det vet jag inte och eftersom att jag var så osäker innan så tänker jag inte hoppas för mycket, jag gjorde det jag kunde och så får vi se hur långt det räcker.

Efters skolan så har jag mest tagit de lugnt, jag har försökt att inte plugga nått idag för att ta en paus ifrån det. Jag kommer att en massa tid att läsa på till mitt naturprov imorrn på bussen till forsmark och läsa min svenska bok. Så jag tror att det kommer bli bra. Jag var i och för sig ute och tränade en sväng också, körde uppförssprinter utanför ishallen. Var inte så jätte taggad på det idag men de gick väl okej antar jag. Var riktigt seg när jag kom tillbaka i alla fall och somnade nästan på soffan. Men efter lite mat så piggnade jag till och dessutom så har jennie raggat ihop ett singstar så nu sjungs de för fulla muggar här i vår korridor! Min röst börjar ta stryck av all sång så jag tog en paus, men jag lär nog sjunga en hel del till ikväll. Sen får vi se hur mycket av rösten som är kvar imorgon. Men det är väl en skit sak, kommer att låta lite hest bara so what? Det är så jäkla kul att sitta här och sjunga med alla i korridoren! Dels för att några inte är så jätte bra och man får många skratt, man vinner till och med här i jämförelse med när man sjunger med fine och trisse. Dom är lite bättre än mig dom, men de är roligt de med för då måste man skärpa sig lite mera, dessutom kan man ju retas lite extra då om man väl vinner, haha! ;)

Måndag 8/10 2007

Idag har de hunnit hända en del. Morgonen började med att pressa sig upp ur sängen för att åka till banan och möta Lasse där. En klass ifrån Hallsta skola skulle komma och cykla så vi två skulle ta hand om dom. Dom var ungefär 16st och det gick riktigt bra, dom var själv gående och cyklade på i 2h. Speciellt tjejerna imponerade med att ställa sig på grinden och köra en lite tävling mellan bara dom. Det var nog en givande dag för många. För min egen del så blev det inte så mycket cykla den här gången, jag har fortfarande ont i min lårmuskel som jag slog i på tävlingen i lördags. Så jag stod mest och försökte ge tips och vara starter.

Efter de så åkte jag och pappa hem. Jag la mig och fixade lite saker som träningsdagbok, e-post och sånt som hamnat lite på efter kälken efter helgen. Jag och pappa satte oss sedan i bilen igen för att åka in till Hallsta då jag skulle till tandläkaren. Jag brukar vara snabb där, men den här gången måste nog varit en av de snabbste. Jag kom dit, gick in. Vi tog korten, han kände på mina tänder och tog bort tandsten. Bilderna kom tillbaka, inga hål som vanligt, han polerade mina tänder och körde med lite tandtråd och sen var jag klar, 7 min efter att jag kommit in i rummet. Har inga större problem med att gå till tandläkaren då de alltid är typ sådär.

När vi kom hem igen så lade jag mig i sängen och började plugga inför mitt religonsprov som jag har imorrn. Det slutade med att jag somnade, det kan inte ha tagit lång tid och sedan sov jag åtminstone 1,5h. Var skönt men jag skulle ha behövt plugga i stället... När jag vaknade så var det bara att laga mat och sedan äta och packa för att efter träningen så skulle jag tillbaka in till uppsala igen. Träningen gick rätt så bra idag, fick se de nya lamporna idag och köra med de eftersom att de blir mörkt så tidigt nu för tiden. Var coolt faktiskt, synd bara att de bara är starten som är upplyst just nu. Cyklingen fungerade bättre nu, när jag var varm så tänkte jag inte på benet och körde på utan hämningar. Jag och Kristoffer hoppade andra sträckan precis innan de blev för mörkt, kändes coolt när man kom in i ljuset från startkullen och de gick så grymt fort! Vi hade en grym medvind så det var skit skoj! Starterna var även dom bra och jag är nöjd med träningen.

Efter träningen så körde mamma in mig till uppsala igen. Har varit mycket resande fram och tillbaka nu de senaste dagarna och de lär fortsätta så. Ska vara här till onsdag då jag åker till fine på forsmark efter skolan och ska sova där. Sedan är de tillbaka hit igen, vara här en dag och sedan åka hem. Ja och sen är de tävling i helgen i östhammar sen äre forsmark igen troligtvis och tillslut hit in igen på söndag kväll. Oj oj oj va man har fullt upp, men de är skönt att inte bara behöva sitta och häcka iaf! Sen äre bara en vecka kvar och sedan åker jag och pappa till Frankrike en vecka för att jag ska träna med min nya tränare. Ser fram emot det!

Fredag 6/10 2007

Ja de är inte speciellt mycket som har hänt idag. Hade en lång sov morgon imorse eftersom att religonen var inställd och de betydde bara en lektion. Så hela morgonen slappade jag mest, var till ica en sväng och köpte färskt bröd till frukosten. Efter skolan så åkte jag ner på stan en sväng, saken var bara den att jag lovat vänta på jennie så att vi kunde åka ner dit tillsammans men de glömde jag... Var inte så smart kanske, men hon vart inte sur iaf så tur var väl det.

Ja sen har jag mest bara suttit här, försökt plugga lite men de har inte gått så bra. Ska åka 18.50 bussen hem idag tillsammans med trisse. Imorgon så är det tävling under förmiddagen, svelands cup 4 (av 5). Leder den cupen just nu och ska väl försöka säkra den då, ska bli kul att få cykla mot dick igen iaf. Kommer nog att vara tajt och ge bra träning! Är ju främst därför jag kör, för träningens skulle men även för att försöka plocka poäng till klubbens bästa åkare priset. Kan nog bli svårt då Andreas har fått bra placeringar i år i sin klass, och han har ju kört ett par cuper som ger poäng. Själv så har jag bara NM och svealands cupen som ger mig poäng

Efter tävlingen så ska jag till forsmark för att vara med fine och träffa alla som bor där med henne. Ska bli kul att träffa dom och se va de är för folk hon bor med. Men jag längtar verkligen efter att få träffa fine igen, saknar henne jätte mycket! Ska bli skönt att få spendera tid med henne, finns ju tyvärr inte så mycket tid till de under veckorna...

Men nu ska jag äta lite och packa mina saker och äta nått så att jag är klar när de är dags att åka hem.

Torsdag 4/10 2007

Jaa den här dagen skulle man nog kunna sammanfatta som en tvättdag. 5 tvättar har jag kört idag, började vid 2 när jag kom hem ifrån skolan och nu har jag plockat iordning allt och är helt klar. Så nu har jag lite kläder att ha på mig igen, började bli lite dåligt med de faktiskt, hehe.

Så vad har jag mer haft för mig idag då? Jo imorse så pluggade jag en massa religon (eftersom att vi skulle ha prov imorrn) innan jag åkte till skolan. I skolan så hade vi en jätte rolig psykologi lektion och en faktiskt helt okej geografi lektion. Men de bästa med dagen var nog när vi fick reda på att religons provet som vi skulle haft imorgon blev flyttat, då hon är sjuk eller nått! Helt underbart, behöver verkligen den tiden på mig att plugga! Är ju bara 133 sidor att läsa...

När jag kom hem så satte jag som sagt igång med tvätten, men jag satte mig även ner och pluggade lite geografi. Så nu har jag kommit igång med den också. Senare sen åkte jag ut på en återhämtningstur som tog 1h, var riktigt skönt att bara vara och bara tänka på saker och ting i lung och ro. När jag kom hem så lagade jag mat, tog reda på all tvätt och nu sitter jag här. Vad jag ska göra resten av kvällen vet jag inte. Men jag skulle nog behöva passa på att plugga lite religion så att jag lär mig de nångång. Lär ju inte bli så mycket plugga i helgen. Då är de tävling på lördag och sen efter den så åker jag till forsmark för att vara med fine, längtar så mycket tills dess!

Onsdag 3/10 2007

Just nu så är jag hemma i Herräng och har varit sen igår kväll för att jag imorse var med när Gottstaskola skulle komma upp och prova cykla BMX. Jag visste inte riktigt va jag skulle göra men jag visste att de började kl 8... Jag kom upp imorse iaf och jag behövde inte göra så speciellt mycket där. De var med dom minsta som vi behövde hjälpa folk upp för hopp och sånt men de flesta var ganska självgående så det betydde att även jag hade en massa tid att cykla. Jag körde lite starter, hoppade en hel del och hade allmänt skoj ute på banan. Hoppade även stordubbeln ett par gånger, har inte gjort de sen SM konstigt nog... Jag tycker att allting gick bra och ungarna som var där verkade nöjda när de gick där ifrån så det var väl en lyckad dag

När vi kom hem igen så var jag helt slut och vilade en liten stund innan jag började plugga. Pluggade en hel del och sen åkte jag ut för att cykla landsväg i 2h. Var rätt skönt väder, lite kallt kanske, så det var bara skönt att cykla och rensa huvudet lite. Man har en hel del tid att tänka när man tränar så här och just nu märker man att ens liv fallit på plats igen, är inte mycket man har att klaga över. Känns skönt att bara kunna njuta av allting och må bra! Tiden gick oväntat fort, var bara de sista 15min som var lite jobbiga då kroppen var ganska så slut. Men då märker man bara att man lever, hehe

Nu så ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fortsätta plugga igen, blir väldigt mycket sånt idag. Jag kommer inte att åka in till Uppsala igen fören 8-9 tiden när mamma kommit hem ifrån sin spinning. Det skulle ha varit skönt att stanna hemma några dagar till men nu blir det inte så... fast jag antar väl att de blir skönt att komma in dit igen när man väl är där.

Måndag 1/10 2007

Ja vad har hänt idag då? Dagen började med en sov morgon då jag endast hade träning under eftermiddagen idag, skulle ha passat på att tvätta lite men det blev aldrig av. Glömde bort de, haha! Men men antar att de är sådant som händer.

I skolan så hade jag psykologi, svenska och idrott. Psykologin gick rätt så fort då vi såg på en film och även svenskan gick ganska så fort idag. Vi gick igenom lite frågor och började även läsa en text. På idrotten skulle vi vara ute och de visste jag inte så det var lite kallt. Vi skulle göra ett pulstest där vi skulle springa i 12min och hålla koll på våran puls. Jag skulle till gymmet efter åt så jag tog de lugnt och joggade runt på stadiga 80% av min max puls. Springa är inte min grej, men de vart en rätt så bra uppvärmning till gympasset efter åt. Jag åkte dit direkt efter gympan och allting flöt på bra idag, får väl se om jag kommer att ha träningsvärk imorrn (har haft de efter åt de senaste gångerna). När jag kom hem igen så satte jag mig ned och pluggade lite. Har religons prov på fredag så jag kände att jag behövde plugga lite inför det.

Imorgon eftermiddag ska jag åka hem till Herräng igen för att kunna vara med när nån skola ska komma och prova på BMX under onsdagen. Efter de så åker jag tillbaka in till Uppsala igen..