Torsdag 30/8 2007

Från allt till ingenting, ungefär så känns det just nu. Hopppas att det blir bättre snart för jag klarar inte av att gå och må såhär. Det är hemskt! Men de känns bra att jag har alla mina vänner som stöttar mig, de betyder väldigt mycket för mig!

   Men men nog om de där.. Idag var jag hemma ifrån skolan, kände inte att jag hade nått där att göra. Så i stället har jag varit här på mitt rum och följt friidrotten. Kändes lite tungt att de började så sent idag nu när jag väl kunde se alltihopa. Men eftersom jag inte sovit så mycket inatt så somnade jag ett tag och det var riktigt skönt att få sova lite, speciellt eftersom att jag skulle upp och cyka senare på kvällen.
   Eftersom att jag hade cykeln på rummet var jag tvungen att cykla upp dit. Tar ca 30-35min att cykla dit. Jag kände verkligen inte för de men jag åkte iväg iaf bara för att se hur de skulle kännas. De var kul att cykla ett tag men jag tröttnade fort, den där banan är inte så svår så man tröttnar ganska så fort. Mådde inge vidare heller så jag satt mest och kollade på och pratade me lite folk. Som tur var så va Annervals där och cyklade och dom åker förbi Boye på vägen hem så jag fick åka med dom i stället för att cykla eller åka buss. Det är bra mycket skönare.

Men nu ska jag nog hoppa in i duschen. Ha d bra!

onsdag 29/8 2007



Just nu mår jag så dåligt...
jag känner inte för att skriva nått idag,
mer än att de här nog är den värsta dagen i mitt liv

Tisdag 28/8 2007

   Idag har faktiskt varit en helt okej dag. Började med att jag faktiskt sov helt okej inatt och var utvilad för första gången på ett tag nu. Hade en riktigt tråkig geografi lektion som tog en evighet! Sen var det dock en riktigt god skollunch, och sedan hade vi religion. Jag tycker om den här läraren så mer och mer faktiskt. Hon skriver alltid upp hur lektionen ska se ut på tavlan i början av lektionen. Idag när hon gjort de så sa hon att 12.33 var det ju faktiskt dags för Susanna Kallur att springa semi-final på 100m häck vid friidrotts VM i Japan. Så hon ville att nån skulle hjälpa henne att få iordning tv:en, alla i klassen vände sig mot mig så jag fick gå fram och fixa det. Vi satt och kollade på friidrott i 25min ! Helt underbart! Resten av lektionen var inte heller så tråkig faktiskt...
   Efter skolan så åkte jag tillbaka till Boye och då hade jag fått en lapp ifrån posten att mina solglasögon kommit. Så efter att ha kollat upp var postkontoret jag skulle till låg så åkte jag me bussen dit och hämtade ut dom. Dessutom så gick jag in och köpte en Ipod åt jens innan jag åkte tillbaka igen. Han ville att jag skulle göra de om jag var i trakterna så då gjorde jag ju såklart det. Så just nu ligger de en svart ipod video på mitt rum som jag antar att jag suktar efter att få.
   När jag kommit tillbaka igen satte jag mig och spelade tv-spel ett tag med danne på hans XBOX 360. Vi ska försöka klara ut PGR 3 så vi kommer att spela en del varje dag! Hittade och en liten radiostyrd helikopter som jocke lämnat här. Skit kul är det att flyga med den! Den är inte så stor och den är svårt styrd men det är kul iaf. Började få rätt bra kontroll på den tillslut.
   Idag hade jag tänkt åka upp till gottsunda för att träna på Uppsalas BMX träning men eftersom att vädret varit så kasst idag så kände jag inte för det. Det har regnat, blåsigt och varit jätte kallt så jag ville verkligen inte det. I stället så körde jag lite styrka här hemma på boye. Körde en del mage, överkropp och sedan även ben med pontus hjälp. Körde benböj med han på ryggen, vi lyckades spräcka hans jeans! haha, var rätt kul. Så han fick gå och byta till mjukis byxor i stället, då gick de mycket bättre. Efter det sen så hade vi ett möte med hasse (tillsyn) och nu har jag precis ätit och skriver nu blogg.

Men nu ska jag iaf gå och flyga lite helikopter! =D ha d bra!

Måndag 27/8 2007

   Tillbaka till skolan igen, och idag fortsatte det mönstret som startade under förra veckan. Det vill säga att nån lärare inte kommer till lektionen. Första lektionen idag så kom inte psykologi läraren vilket lämnade oss med ett lååångt hål precis som vanligt. Så jag gick och åt lunch och sen satt jag mest och väntade på att nästa lektion (svenska b) skulle börja. Den lektionen kom i alla fall läraren, men vi gjorde inte så mycket utan gick mest igenom hur året kommer att se ut. Sista lektionen var idrott, vi gick igenom kursplanen då vi nu börjat på B kursen och fick träffa klassen som vi ska ha lektionerna tillsammans med. Vi körde lite lekar och sedan kungsboll och spökboll. Var lite jobbigt att vi förlorade mog dom på spökbollen men det kommer vi ta igen senare, de vill jag lova.
   Väl hemma på igen så satte jag mig ner och läste lite körkortsteori. Måste ta tag i det där nu så att jag kan ta mitt körkort nångång nu. Känner att jag vill få det överstökat så fort som möjligt nu. Har tänkt att först klara av teorin för att sedan kunna fokusera fullt ut på körningen efter det.
   Nu sitter jag bara här och vet inte riktigt va jag ska göra. Jag är alldeles för trött för att gå träna. Vet inte varför men jag kan verkligen inte sova ordentligt här på boye. Jag vaknar titt som tätt men jag har ingen aning om varför. Hoppas att det blir bättre snart bara, känner mig inte alls utvilad när jag vaknar. Kommer verkligen behöva vara det nu när jag ska börja träna igen.

Söndag 26/8 2007 BRC 3 & 4

   Nu är jag tillbaka i Uppsala igen efter helgens två BRC deltävlingar. Igår så kände jag mig bra och speciellt på första rakan. Det var väldigt blåsigt idag dock! Man kunde knappt wheela utan att riskera att ramla... Jag hade ett riktigt lätt heat, jag körde på fullt på första rakan och sen rullade jag bara och kom 3a i alla 3 heaten. I finalen så hade jag bana 6, jag kom inte iväg så bra och fasntade mellan två åkare på första ralan. Jag var 7a ut ur första kurvan och i andra kurvan ramlade två stycken så jag tog mig upp till en 5e plats och slutade 5a. Jag var inte så nöjd med dagen men det var okej.
   Idag så kände jag mig inte alls bra. Jag var jätte trött och kände mig illa mående efter träningen. Men efter lite vila så var jag redo för att köra igen. Jag hade ett mycke tuffare heat idag men det kändes ändå okej. Första heatet så hade jag en bra start och var 1-2 in i första kurvan, men jag hade den andra killen på insidan så jag kunde inte komma in på innern. På andra sträckan passerade även en annan kille mig och jag vart 3a in i mål. I andra heatet så var jag riktigt trött uppe på grinden, jag fick ingen bra start och var 4a in i första kurvan. I frösta kurvan körde jag dumt, tappade fart och blev omkörd. Jag kämpade för att komma förbi igen men det hjälpte inte jag var för trött. I sista heatet så var vi 3st på samma poäng. Jag hade en dålig start och jag låg fyra in i första kurvan med en av killarna bakom mig. Jag visste att han var på insidan om mig så jag höll innern men på hoppet efter kurvan gjorde jag ett misstag och han kom förbi. Jag försökte komma förbi men lyckades inte... Så för första gången på flera år körde jag i b-finalen. I den var jag verkligen bestämd för att gå fullt och för att visa alla att jag egentligen hört hemma i a-finalen. Jag hade inte en bra start i finalen fast efter 2-3 tramptag var jag ändå förbi och började dra ifrån. Jag hade en bra första sträcka och en nästan perfekt andra sträcka. Efter de slog jag av och lekte lite in till mål vilket resulterade i ett par misstag, trots det så vann jag b-finalen med halva sista sträckan. Jag var nöjd med att ha fått ett bra varv men i det stora hela var jag långt ifrån nöjd med dagen.


Fredag 24/8 2007

Just nu så sitter jag i skolan och väntar på att min andra lektion för dagen skall starta... Är 1h och 10min dit så jag har ju hel del tid att döda. Så därför tänkte jag passa på att skriva några rader här på bloggen och senare även uppdatera min hemsida. 
Så för att berätta lite om gårdagskvällen. Jag beställde ett par solglasögon som jag haft ögonen på jätte länge, men inte hittat nått ställe där dom kostat under 2000:-,,, I USA betalar man 700:- för dom så jag var rätt glad när jag hittade dom för en tusenlapp och beställde dom. Efter de så bestämde vi oss för att se på en film. Det blev nya turtles filmen som jag redan sett ett par gånger, men gärna ser på en gång till med gänget på boye. Efter filmen så var jag helt slut så jag gick och lade mig, då var kl omkring 21.30.
Imorse så vaknade jag kl.8 då jag glömt ställa om min väckar klocka (började skolan 10.30)så jag låg bara och snoozade ett tag och sedan gick jag upp, satte mig vid datorn, åt frukost, duschade och åkte sedan till skolan för att ha religion. Är inte så jätte taggad för att ha religion iår men vi får väl se vad våran lärare kan göra för att göra det mera intressant. Sen var det lunch, chicken bits, och nu sitter jag här i biblan och väntar på att min nästa lektion ska börja. Då ska vi ha naturkunskap b och vi har en ny lärare iår så ska bli spännande och se vem det är.
Efter skolan så ska jag åka hem till herräng igen. Dels för att jag har tävlingar i Märsta lördag-söndag, men främst för att jag ska få träffa fine igen ikväll! Var lite drygt 2 veckor sen sist nu... Har verkligen saknat henne! <3

Eftersom att jag har tävlingarna i helgen får vi se när jag skriver här nästa gång. Beror på hur trött jag är på kvällarna efter dom sen...

Ha d bra!

Torsdag 23/8 2007 Första skoldagen...

   Idag så drog skolan igång igen för mig. Vi började kl. 8.30 och oväntat nog så hdae jag inte så svårt att komma ur sängen, jag var faktiskt ganska så pigg när jag vaknade imorse. Jag gjorde sällskap med Jennie till skolan och sedan gick hon för att träffa sin klass och jag min. Var första gången på 5 månader som jag såg de flesta av dom så det var kul! Men jag vet inte hur många gånger jag fick berätta att jag fått körtelfeber och fått åka hem tidigare ifrån lägret bara, men de är väl okej antar jag... Vi började med ett litet upprop tillsammans med  våran mentor Rikard. Sen fick vi en del info, dom som skulle ha busskort fick dom och tillsist så fick vi våra skåp. Fick ett underskåp i år... Inte det bästa kanske men jag överlever.
   På schemat idag stod Psykologi A och Geografi A. Vi hade först en timmes väntan till psykologin efter vårat upprop, men då kom aldrig våran lärare så i stället gick vi och åt lunch. Pannkakor! Älskar skolans pannkakor! Men saken var den att eftersom att vi inte hade nån psykologi hade vi lite mer än 2h håltimme. Det var så tråkigt...! Hade inget att göra, jag satt och pratade med lisa och linnéa ett tag men vi blev så sega så att vi mest satt och stirrade rakt fram och var jätte trötta, hehe!
   När det tillslut var dags för geografin så fick vi skriva ner på en lapp ett ställe som vi gärna ville besöka och gick igenom det. Tog sin lilla tid, och sedan fick vi även läxa till nästa vecka. Alla länder i Europa ska märkas ut, inte så svårt.
   Nu sitter på boye igen. Jag sitter och funderar på vad jag ska äta idag. Tror att de blir lövbiff och pommes, skulle vara riktigt gott! Kör på det!

Ondag 22/8 2007

Det här har varit en riktigt slapp dag! Gick och la mig tidigt igår för att försöka vända tillbaka dygnet igen så jag vaknade kl 8.30 imorse. Gick upp och då var nästan alla vakna eftersom att de flesta började skolan idag. Dom drog ganska fort så jag och jennie var själva kvar här. Så de blev bara ligga framför tv:en och inte göra någonting. Kan väl kalla det att låta den sista sommarlovs dagen ta så lång tid som möjligt, låter väl kanske lite bättre så, haha! När de andra började ramla in ifrån skolan så satte vi igång nya Harry Potter filmen och såg på den tillsammans. Vi satt här och klagade på hur mycket dom hade tagit bort ifrån boken och vad dom ändrat. Var väl inte så kul, så jag somnade en bit in på filmen och sov en halvtimme.

När jag vaknade så var filmen så gott som slut och jag började laga mat direkt för att jag skulle vara på skolan för ett info möte 45min efter att jag vaknat. Så efter maten cyklade jag direkt till skolan. På mötet så träffade jag några stycken ifrån min klass som jag inte träffat på 5månader, var kul att se dom igen! Ska bli väldigt kul att träffa alla andra imorgon! Mötet gav inte så mycket info, men jag fick svar på de frågetecken som jag hade innan jag kom dit så det var ju bra.

Nu är jag tillbaka på boye igen och ska väl njuta av min sista sommarlovs dag så gott jag kan. Kan ju faktiskt vara min sista sommarlovs dag någonsin... Får väl se om man kan göra nått roligt med allihopa!


Ny Design!

 




Min hemsida har fått en ny design!
 
http://www.robin-mattsson.se

Tisdag 21/8 2007

   De senaste dagarna har det hänt en del. I Lördags så höll jag mest på att gå igenom alla våra cyklar och få dom iordning igen efter NM och sen vart det bara en lugn kväll framför tv:en med lite godis.
   I söndags hade jag min träningsdag. Det blev en dag med vackert väder och en massa cykling för grabbarna som var där. Jag tror verkligen att dom lärde sig något och hade det kul. Alla var väldigt trötta i alla fall efter att ha cyklat från 9.00-15.30. Jag var väldigt nöjd och det verkade dom som var där också vara. På kvällen där sen så åkte jag in till Boye igen. Kändes bra att komma tillbaka hit och få spendera min första natt här på ungefär 5 månader, det blev ganska så sent då vi satt och pratade en massa med jim och jennie.
   Igår morse så väcktes jag vid 7 av att nån var här och borrade i vägarna... De lät hemskt, men jag lyckades somna om och sova nån timme till iaf. Senare på dagen så åkte jag me Jennie ner på stan för att göra henne sällskap och på samma gång köpa ett busskort till fine. Efter att vi hade sprungit runt på stan så åkte vi till Ikea för att Jennie skulle ha lite saker där. Men inget av de hon skulle ha fanns där så vi åkte dit i onödan. Eftersom att vi skulle ha ett information möte på en biograf i stan (spegeln) och vi inte hade tid att åka hem så gick vi till Jalla och åt mat och sedan gick vi till bion. Efter infomötet så fick vi se nya fantastic 4 filmen gratis. Så vi stannade kvar och såg på den, jag och jim delade på en jätte popcorn och varsin läsk. Så himla gott.
   Idag så har jag varit på skolan och gjort ett nationellt prov i matt som jag missade när jag var borta. Jag tror nog inte att de gick så bra men vi får väl se. Jag kanske kan klara ett G och då är jag jätte nöjd om jag får det. Det här var nog de sista som jag gjort i matte, *hoppas* då jag inte ska läsa nån mer matte kurs. Nu resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och njuta av min näst sista sommarlovs dag!

Fredag 17/8 2007

   Idag så har jag spenderat nästan hela dagen inne i Uppsala för idag var det dags för mig att flytta in mina grejer till Boye (mitt elevhem) igen. Mamma och mormor följde med in för att hjälpa mig städa och komma i ordning med allt. Jag hade med mig en hel del kläder och saker in så det tog ett bra tag för mig att fylla upp garderoben och plocka upp allt. Jag fick gå en sväng till posten för att hämta ett paket med ett nytt modem och en digital mottagare eftersom att jag kommer att ha digital tv på mitt rum i år ! Så nu kan jag äntligen dra mig undan när dom andra kollar på simpsons. Jag inte gillar inte simpsons så speciellt mycket...
   När vi packat in allt så åkte vi till gränby centrum för att handla en dop present eftersom att mamma och pappa ska på dop nästa lördag och för att handla mat till mig. Jag hade skrivit en lista på saker som jag tyckte var viktigast men mamma hitta flera saker som hon tyckte jag behövde och jag hittade mera saker. Det blev en jäkla massa saker tillslut iaf och de kostade 900:-...! Har aldrig handlat för så mycket de andra åren, snarare hälften så mycket. Men men nu lär jag inte behöva handla så mycket "bas varor" i år i alla fall. Så efter det åkte vi tillbaka till boye igen och packade in alla saker. Fick ha samma hylla i både frysen och kylen som förra året, viktigt!
   Då var vi äntligen klara med att flytta in mig så då bar det av in till centrum för att köpa lite saker åt fine, en dataväska och ett busskort. Först gick vi till claes ohlsson för att köpa dataväskan och mormor skulle ha lite saker också. Sen knallade vi till upplyssningen för att köpa busskortet. Det var full propat med folk! Vet inte hur länge jag fått vänta där inne så i stället tänkte jag att vi kan gå till stationen för att köpa ett inne vid bussväntesalen. Var ju bara det att när vi närmade oss det så fanns det huset inte kvar där... Dom hade rivit det för att kunna bygga de nya resecentrumet, jag orkade inte gå tillbaka till upplyssningen så vi bestämde oss för att åka hem då jag lika gärna kan gå in där någon dag i veckan när de är lite lugnare. Fast nu när jag ligger här och skriver så borde man ju ha kunnat gått in på stationens pressbyrå och köpt ett, om man ändå tänkt på de då.
   När vi kom hem så gjorde vi i ordning hamburgare och pommes till middag. Hamburgarna var jätte goda, pommesen var dock inte lika goda. När mormor skulle salta dom så hade hela locket på saltkaret åkt av... Så dom smakade rätt så salt om man säger så, men de gick ju att äta iaf. 

En bra avslutning på en trevlig dag....


Torsdag 16/8 2007

   I Tisdags så var jag ute och spelade golf tillsammans med Erik. Var bra länge sen vi spelade sist men trots det så gick de rätt bra! Jag gick 1 slag efter mitt handikapp på första 9 och är jätte nöjd med det. På sista 9 däremot så gick det inte bra för någon av oss. Det var stek het och vi pallade inte spela klart så vi gick efter hål 14. På kvällen sen så åkte jag hem till Emelie för att umgås lite med gänget, jag, emelie, trisse, tove, linus och tobbe. Vi såg på Remember the titans, spelade chicago och pratade en massa. Dessutom så hade jag och emelie lite kokosbolls krig som slutade med att jag hade lite kladd av en kokosboll på kinden och emelie hade resten av kokos bollen i ansiktet, hahah! Det började bli sent så de flesta åkte hem men jag och trisse stannade me emelie och satt på hennes rum, snackade lite och hade kuddkrig...
   Igår så spenderade jag i storsett hela förmiddagen med att göra en historia uppgift om ska vara klar när skolan börjar, historia är verkligen inte roligt! Sen kl 14.30 så åkte jag hem till Anki för att prova på kinesologi. Det är nå hokus pokus som ska få kroppen i balans igen att trycka på olika punkter och se var signalerna till musklerna inte riktigt går fram. Var rätt så spännande faktiskt, hoppas att det funkar för mig. På kvällen så bar det av hem till Linus för att träffa gänget igen. Idag var även nella och amanda där men dom åkte hem senare på kvällen medans vi andra sov kvar. Vi började med att kolla på film, step up, som var rätt bra faktiskt. Sen gick vi ut i stugan där vi skulle sova och där så spelade några galen panna. Sen satt vi mest och pratade, efter ett tag bestämde vi oss för att sova då tove och linus skulle iväg på nån konfa grej. Men jag tobbe emelie och trisse kunde inte sova så vi gick ut och satt och pratade i nån timme eller två. Var jätte skönt att sitta där ute och prata under stjärnorna. Kl 3.30 nån gång gick vi in och la oss. Men de tog ett tag innan man somnade för emelie låg och pratade hela tiden...
   Imorse så var visa rätt så trötta men inte jag så de kändes ju bra. Vi gick in och åt frukost, pratade lite och sedan åkte linus iväg med tove så då städade vi ur stugan. Vart nog mest jag och tobbe som städade, jag blev iaf lämnad med att dammsuga, skiiit kul... När vi var klara så åkte vi hem och nu ligger jag här i sängen på mitt rum och skriver. Nu måste jag fortsätta plugga historia dock, har bara en uppgift kvar nu sen är jag helt klar med det där!


Fredag 10/8 - Måndag 13/8 2007 NM

   Nu så är jag hemma igen. Jag känner inte att det är någon större idé att gå in på detaljer angående tävlingarna här så om ni är intresserade av de läs på min hemsida, http://www.robin-mattsson.se
   Så för att sammanfatta helgen. Det var en riktigt lång resa att ta sig till Klepp som ligger utanför stavanger. Med andra ord så skulle vi över till Norska väst kusten och vägarna är ju inte precis de allra största och bästa. 35mil på 5.5h körde vi i fredags! HEMSKT! På fredagen var det även träning på banan. Gick helt okej kändes ganska så bra inför tävlingarna.
   Lördag var det 20" tävling som gällde. Målet var att ta sig till final och efter mycket om och men (bl.a. en krasch i andra heatet) så var jag vidare. Väl i finalen så låg jag riktigt bra till på första rakan men efter en miss i andra hoppet så var jag längre bak och efter första kurvan så var de en krasch framför mig vilket förstörde mina chanser till en bättre placering... Men jag tar min 6e plats som de nu blev!
   På söndagen var det cruiser tävlingen. jag var inte alls taggad men de funkade iaf. Efter att ha kört lite speedway på träningen (dåliga däck) så var jag redo för tävlingarna. Efter mycket upp och ner och en riktigt ordentlig krasch där jag tog med mig 2 åkare och en domare(!) så slutade jag ändå 3a. Så jag fick med mig en medalj hem iaf! Inte alls fel, fanns de kändes verkligen som att jag hade kunnat vinna den tävlingen men de gick inte min väg
   Nu efter en låååång resa så är jag hemma igen. jag var uppe på BMX träningen men jag alldeles för trött och cyklade knappt. Just nu funderar jag på att hämta kameran och återuppleva lite av helgen. Så de får väl bli så,

ha det bra!

Onsdag 8/8

Idag så har jag hunnit packa klart de mesta av grejerna inför våran resa imorrn. Det är bara cyklarna och lite små saker i husvagnen kvar, det är klart på en nafs så det kommer bli en slapp dag imorrn förhoppningsvis.
Idag så har jag även gjort klart de mesta vid våra hopp uppe vid skolan. Dom är bra mycket större nu, dock så är dom för mjuka för att kunna testa ännu så det får vänta. Nästa vecka ska vi förhoppningsvis hyra en maskin för att kunna bygga flera hopp och kunna fixa till de jag har byggt nu. Kommer gå så mycket fortare än att gå och skyfla i en skottkärra!
Sen har jag hållt på och lekt lite med en ny hemsida men det ville inte bli som jag tänkt mig så jag får väl fortsätta med att leka lite med det och se var det leder. behöver inte hålla på med det där tycker bara att det är kul att hålla på med när jag har tråkigt..

Tisdag 7/8 2007

Ja idag bar det av till Åland tillsammans med Fine och Trisse. Det började ju inte så jätte bra allting. När vi stod och tog ut pengar på Centrum så kom fine på att hon glömt bort sin tillstånds lapp (måste ha en sån om man är under 18 och åker själv...) och det fanns inte tid att hämta den. Vi drog en rövare och hoppades på att de skulle gå iaf och det gjorde det ju! *puh*
Vi åkte med 10 färjan från grisslehamn och färje turen flög förbi ganska så fort. Vädret var helt underbart så vi gick till kärringsund för att sola och bada. Ja jag badade ju inte då såklart, det var iiiiskallt! Vi vadade ut till en lite holme och då tvingades jag doppa mig till midjan, det var sååå kallt! hehe.. Men det blev bort varmt igen i solen igen. Vi låg där ett bra tag och sedan flyttade vi på oss till en sand strand. Vi hade fått lite mycket sol så vi satte oss i skuggan där ett tag innan vi gick tillbaka till färjeläget och väntade där på färjan.
Vi var tidiga så vi fick sitta och vänta där ett tag och det var ganska så lååång tråkigt. Men tillslut så fick vi gå på färjan och då passade vi på att gå och handla godis och läsk i taxfreen. Sen gick vi till grillresturangen där vi kollade på tv och åt hamburgare, mums! Där satt vi och häckade framför tv:en tills vi var tillbaka i grisslehamn och tog bussen tillbaka till hallsta igen.. Efter en stund så kom mamma och hämtade mig så att vi kunde börja packa då vi åker till Norge på torsdag, då är det dags för NM igen

Hare bra!

Måndag 6/8 2007

   I lördags så var jag hemma hos Tove på kalas. Det var riktigt trevligt! Vi fick jätte god mat, vi lekte lekar, sjöng singstar, körde sanning m.m. Sanningen var skoj, man fick reda på en massa saker om folk. Större delen av tiden satt killarna och fråga tjejerna om saker och tvärtom. Jag fick ställa nästan alla frågor eftersom att ingen av dom andra kom på nått hehe! Men allt var ju inte super med det här, det värsta var väl att jag hade jeans på mig...! Asså det är inte nått jag tycker speciellt mycket om, men jag måste ju ha nått par finare byxor så då fick de väl bli ett par jeans. Det var många som var chockade över att se mig i jeans då jag aldrig ägt ett par förut. Men de kan jag väl bjuda på.
   Igår var vi en sväng på BMX banan. Fine ville verkligen cykla så vi åkte upp dit. Trisse var också där, men hon var så trött så hon låg mest i våran bil och sov. Vi var bara där 1h då vi var lite slitna och det blåste rätt ordentligt från sidan. På kvällen sen var det kräft skiva hemma hos mig. Det var riktigt länge sen jag åt kräftor nu och det är ju såå gott! Det var helt klart jag som åt mest iaf. Fine verkade inte allt förtjust i det, hon åt några st och sen åt hon sig mätt på vitlöksbaguetter i stället´.
   Idag så har jag varit uppe vid skolan och börjat bygga om hoppen som vi har där. Det vart ett tags slit där och jag har gjort i ordning ett av hoppen som de ska vara. Det är lite finputsning kvar men de är inget jobbigt. Sen har jag 2 stycken hopp som är halvfärdiga och jag har ett helt till att bygga så de är lite jobb kvar innan det är som jag vill. Sen får vi ju så klart se om det blir bra men de kommer iaf bli mycket bättre än tidigare! Ikväll så är det BMX-träning igen och sen imorrn ska vi åka Eckerölinjen en sväng äre tänkt.


Fredag 3/8 2008

Gårdagen är det inte mycket att berätta om.. Jag och fine spenderade en stor del av dagen med att spela singstar. Gick inte speciellt bra då min röst inte är den bästa för tillfället, men det var kul.. På kvällen så var det BMX träning igen. Det var ett par som kom dit iaf, och Fine Trisse och Emma cyklade alla sin första riktiga träning. Dom gjorde det bra tycker jag! Efter träningen så var jag helt slut efter en lång dag, jag kollade på Eragon medans fine plockade lite i sitt rum..
Idag då? Ja ingen speciellt spännande dag idag heller. På morgonen så försökte fine lära sig att knyta en slips knut på slipsen som jag måste ha imorrn hos tove. Efter ett par försök så fick hon till det och det blev riktigt bra. Senare på eftermiddagen så åkte jag hem för att köra sprinter. Vädret var absolut inte det bästa när jag kom hem, det regnade riktigt ordentligt så jag väntade lite och lyckades undvika regnet helt faktiskt! Nu så sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan bestämma vad vi ska äta..

Onsdag 1/8 2007

Idag så har jag varit i Uppsala tillsammans med mamma, fine , emma och trisse. Vi åkte in för att hämta mitt busskort som jag fått ifrån skolan som jag haft kvar på boye, dom ville ha tillbaks de igen. Det var jag som körde och jag agerade taxi där ett tag. Släppte av trisse och emma vid stora torget medans jag mamma och fine åkte till jysk, biltema och intersport. Köpte mig 3st fina tröjor på intersport, behövde det verkligen. Alla andra har blivit för stora efter körtelfebern...
Sen åkte vi och hämta dom igen och då bar det av till gränby centrum. Där tog vi först en fika och sen bar det av till JC. Hade ju lovat fine att prova jeans så att hon fick se... Handlade en uppsättning kläder som jag ska ha hemma hos tove på lördag också, måste ju vara fin kläder då. Sen sprang dom runt lite överallt medans jag och mamma handla lite mat. Bl.a. kräftor som vi ska äta på söndag! Efter de så åkte vi hem igen. Vi släppte av trisse och emma hos fine då dom hade mopeden stod där. Sen åkte vi hem till mig för att äta middag och låta mig träna.
Nu så sitter jag hos trisse och ska ha film kväll med Emma trisse och fine. De som jag vet att vi ska se på är nya simpsons filmen *bläää* och sen får vi väl se va det blir för någe