Söndag 13/7 2008

Sitter här och väntar på att denna dagen ska gå förbi. Ungefär så känns det idag. Har hjälpt till att plocka lite ute i våran bod och fått iordning där. Men efter att ha flyttat typ 18st bildäck så mår inte min rygg så speciellt bra så det är över för idag. Igår hade jag tänkt åka in till Uppsala för att köpa en Iphone 3g 8gb. Tänkte först göra det på måndag men med tanke på intresset som varit tänkte jag att det var säkrast att åka in tidigare för att få en. Men dom var ju slut... 1 dag har den funnits i butikerna och redan slut!! Fan... Vill ju verkligen ha en nu, men har beställt en som kommer hem till mig när de får in den på telia. Så hoppas att det blir så innan jag åker till frankrike nästa tisdag. Men det känns osannolikt...

Igår så var jag och cyklade med min bror. Vi tog en massa kort och att det var kul att se Jens tillbaka på cykeln igen efter hans olycka med sina fingrar... Sen på kvällen så åkte jag och Fine ut till Nella för att umgås med alla och hade de trevligt! Fick ju även vara taxi till Emelie, Trisse och Amanda på vägen dit och bytte ut Linn mot Emz på vägen hem. Men jag hade det jätte trevligt och ser fram emot nästa gång =)

Ikväll så ska jag till Fine och vara med henne =) Och imorgon bitti är det arbetet som gäller. Jobbar måndag-Torsdag nästa vecka igen. Ska bli kul, trivs verkligen där!


Torsdag 10/7 2008

2 veckor och 6 dagar sedan jag skrev. Sha, va ska man säga? Jag sitter inte vid datorn på samma sätt längre. Nu går jag och sätter mig vid den, kollar mailen, kollar de vanliga sidorna och sen har jag annat att göra. Så äre bara, så vi får väl se hur mycket jag kommer skriva här under sommaren.

Så vad har hänt då?

• Fine har fyllt år
• Konfiramtion
• Midsommar med kompisarna
• Flera dagar med kompisarna
• Flytt till Husvangen pga danslägret
• Fel! Flytt till Fine, sover där hos henne varje kväll =) 
• Träning träning träning!
• Massor av tid med Fine <3
• Åland (igår)

Jag har säkert missat något men det här sammanfattar nog ganska bra. Ja juste, blev av med min mobil också =( Glömde låsa bilen vid centrum sent en kväll när jag hämtade Fine vid jobbat. Vips så var den borta... Och ingen backup har gjorts på länge, kul? Knappast. På måndag blir det nog köpa en ny dock. Nya Iphone 3g! Ville ha den men kände inget behov, nu gör jag det så på måndag ska jag passa på efter jobbet!!! =D