Tisdag 29/5 2008

Vaknade upp i fines rum i morse och var rätt så utvilad i motsats mot vad hon var. Men som tur va hade hon inte mycket till skola idag så. Jag passade även på att jävlas lite med henne då hon var så trött, var på sånt humör bara helt enkelt. Nhaha! Efter att vi fått i oss frukost så lämpade jag av henne vid skolan och åkte vidare hemmåt. Vädret idag var ju helt underbart och jag spenderade en massa tid ute i solen idag. Vi hade en massa cyklar som behövde göras i ordning så jag passade på att göra det idag. Tog ut datorn för att få lite musik, så det blev rixfm som höll mig sällskap.

Jag åkte ner till banan och lånade mekstället därifrån för det är mycket bättre än vårat här hemma. Fixade min cykel först där nytt styrlager och ett tillfälligt styrhuvud monterades. Så nu funkar den prima! Gick som ett skott på träningen nu på kvällen.Sen skulle även två cyklar som vi har sålt fixas till och allt som allt var jag nog därute i 4h. Men det kändes det verkligen inte som, så det var ju bra.

Efter all tid i solen gick jag in och lade mig för att se på film. Tänkte titta på 21 ännu en gång, har sett den med fine en gång tidigare, men hann inte alls långt innan jag somnade och sov 1h. Var jäääätte trött när Jens kom och väckte mig så jag somna om och sov 30min till innan jag till sist gick upp och gjorde mat.

Träningen gick rätt så bra första 45min-1h men sen var jag helt slut. Solen och värmen tog ut sin rätt idag och det märktes för tyvärr var de jätte många som ramlade idag... Men vi hade det kul idag och man märker att åkarna gör framsteg hela tiden vilket är väldigt kul att se.

Nu har jag inte mycket mer att skriva. Ska nog ta och titta på 21 nu eftersom att jag missade i stortsett hela den. Får hur långt jag kommer den här gången då!

Á Bientôt, Ciao!

Onsdag 28/5 2008 Skolkampen!

Idag har jag varit hela för- och i stortsett hela eftermiddagen vid Fyrishov för årets skolkamp. Det var Celsius, Linné Fyris och Rosendal. VI tävlade i en massa olika grenar men jag var med i Handbolls laget. Vi hade inte tränat mycket och vi var inte alltför stöddiga över hur det skulle gå. Första matchen spelade vi mot Fyris och då visade det sig direkt att vi hade ett bra lag. Jag höll mig inne på linjen och fick in två bollar i första matchen som vi vann lätt med 15-10! Vi var nu vidare till final där vi skulle möte Linné. Innan matchen gick jag fille, milan, tim och kevin iväg för att handla lite att käka och sedan tittade vi på matchen innan det var dags för våran final. Vi spelade bra och det var faktiskt så att vi styrde den här matchen också och vi vann! Vi plockade 4p till celsius och tog en i raden av gren segrar. Celsius var aldrig hotade i den här tävlingen och tog hem segern för 4e året i rad! GOOOOOO CELSIUS!!

Resten av eftermiddagen kommer spenderas slappande. Vi kommer att ha ett möte ikväll här på boye om utflyttning, storstädning och liknande. Sen får vi se om jag kommer stanna här eller åka till Fine. Fine låter mest lockande men vi får se vad klockan blir. Vill ju få lite tid tillsammans med henne om jag nu åker dit... Men det kommer att märkas senare.

Ciao!


Tisdag 27/5 2008

Imorse sov jag fram till 10 tiden vilket var hemskt skönt. Skönt att kunna sova ut nu inför den här dagen som jag visste skulle spenderas med en massa pluggande. Först så stannade jag till hos mormor för att kolla in tidningen för reportaget från igår. Jag var med på 2  bilder men ingen av de bilderna som jag hoppas på att de skulle komma med. Så ja nu är det så... Fast jag har precis hört av mig till fotografen som var där och kollat om han kunde skicka några bilder till mig, så hoppas att det går bra!

Sen bar det av i illfart till Uppsala, där jag och Dennis pratade med rektorn om när vi ska göra vårat matte prov. Så nu är det spikat att jag ska skriva det den 9e juni. Samma dag som Celsius Open i golf, typiskt! Men de kanske går att fixa till iaf, vi får se. Beror på när jag ska skriva provet och när golf tävlingen börjar. Sen har hade jag filosofi prov... Ja de gick ju, bra.. Den där kursen har jag varken orken eller lusten att avsluta så jag kommer nog helt enkelt bara ta ett IG i den kursen. Har ju ändå poäng så det räcker.

Jag åkte sedan tillbaka till boye för att slappa lite och sedan sätta igång med Historian. Usch vilken tid det tog, men Fine var så gullig att hon matade mig med lite artiklar från NE. Hjälpte verkligen, tack älskling! Efter ett tag insåg jag att det skulle dra ut på tiden och jag åkte till Willys för att bunkra upp lite saker att tugga på medans jag pluggade. Ja nu ca 5h senare är jag äntligen klar! Nu hoppas jag att det räcker för att klara de där, annars är jag körd.

Men nu ska jag laga mat, trots att jag inte är så hungrig efter allt snaskande. Fast sedan ska jag träna lite så jag behöver energin. Men ha d så bra!

Måndag 26/5 2008

Idag har det varit full fart. Imorse så vaknade jag upp brevid min älskling i hennes säng på forsmark. Hon hade sov morgon så det var skönt att kunna ligga och dra sig lite. Jag körde henne till skolan och rullade sedan vidare till Uppsala. Där jag lämpade av en rest uppgift i Historia och sedan passade jag på att äta lunch där också. Sedan åkte jag en sväng till Gränby och sedan till boye för att slappa en liten stund innan jag skulle till Norrtälje.

I Norrtälje åkte jag till Intersport för att beställa ett nytt styre och styrstam till min Cykel. Dessutom passade jag på att prata lite med chefen där eftersom att han sponsrar mig och sen även  mekanikern medans jag letade reda på sakerna i katalogen. Han cyklar MTB så vi har en hel del att prata om. Jens kom in efter ett tag också så vi åkte hem tillsammans och lagade mat innan träningen.

På träningen idag så kom Norrtälje tidning upp för att göra ett reportage. De pratade med bröderna mattsson, nej inte mig och jens, som båda vann SM i sina klasser. -6 och 9-10. Men de fotade mig och de andra äldre en massa då de även skulle göra ett allmänt inslag om klubben. Nötte på som tusan med kamera mannen och förhoppningsvis kommer nån bild på mig i tidningen imorgon, håll utkik! Jens fick också leka fotagraf sen och fick några bra bilder.. Har får alltid bra vinklar och så den mannen, men tyvärr blir de ibland suddigt.. men oftast fixar han gryma bilder, tack för de broder!

Nu ligger jag och svär över att mina rest uppgifter tydligen inte var bra nog...! Skit nu måste jag sitta och jobba med de hela dagen imorgon, bläää!

Nu ska jag fundera på att sova iaf, god natt


Ny design!




Nu har jag fått en ny design på bloggen, tack älskling för att du snyggade till den åt mig <3
Hoppas att ni gillar den!



Tisdag 20/5 2008

Nu kan jag även beta av natur B ifrån min lista med avklarade arbeten.  Jag ska redovisa det imorgon men jag har gjort själva redovisningen nu precis. Var faktiskt i skolan idag och hade två stycken lektioner, Geografi och Filosofi. På geografin gjorde vi ett roll spel som va ganska så kul. De flesta av oss var fattiga och fick starta med 2 godisar (våra pengar) och de rika som var 3 st fick börja med 26 godisar. Målet för oss fattiga var att få ihop 5 godisar för att överleva. Först skulle vi sälja pappersflygplan och sen valfri sak som vi kunde göra med ett papper. Lyckades inte så bra med attt sälja mitt flygplan först, men sålde sedan de och fick 1 godis för det. Sen gjorde jag en enkel kikare som jag fick 1 godis för, inte mera. Så jag klarade mig inte, men det var skoj ändå. Filosofin fixade jag så att jag ska få göra ett av våra 2 prov nästa vecka och sen efter de fick jag äntligen tag på min historia lärare och fick min rest uppgift. Så nu har jag till på måndag på mig att fixa det.

Nu sitter jag på boye igen och vet inte riktigt vad jag ska göra. Är sugen på att leka med min film från IGU lägret men de går inte att hålla på med den på min data... Ska försöka komma runt det på nått sätt, får väl roa mig med det.

Kvällen ska jag spendera med Fine som kommer hit =) Får väl se vad vi hittar på, kan nog mycket väl bli så att vi kollar på eurovision semi finalen som går ikväll.

Måndag 19/5 2007

Slutet på min skoltid närmar sig snabbt och just nu är det bara en massa slutuppgifter i skolan. Jag har nu betat av Svenska B, Geografi A, Projektarbetet och Svenska C. Projekt arbetet redovisade jag och tess imorse och det gick riktigt bra! Vi pratade inför några Badminton elever och även vår handledare. Prima gick det och det är skönt att ha det avklarat! Väl i skolan så visade det sig att jag ännu en gång slipper lektioner och kan hålla mig hemma och plugga där i stället. Satte mig och gjorde klart svenska b uppgiften precis och det känns bra. Dessutom har jag skrivit en lång sammanfattning utav helgen till min tränare så att kan utvärdera och se vad som gick fel på SM. Ett brev till mina sponsorer har jag också fått ihop, så det har varit en produktiv morgon!

Resten av dagen ska jag bara ta det lite lugnt känns det som just nu. Jag ska hem och träna ikväll så jag kanske åker hem snart jag vet inte. Kan ju sitta och jobba på filmen till min hemsida från resan med skolan eftersom att det inte vill funka på min dator. Eller varför inte spela lite XBOX 360, ja det låter mer och mer som att jag kommer åka hem. För här på boye har jag inte mycket att göra just nu.

Imorgon ska jag faktiskt gå i skolan och sen får vi se om älsklingen kanske ploppar in här hos mig här på eftermiddagen =) Om inte annat så kommer hon hit på onsdag då dom har någon bad och kultur dag.

Hej för nu!

Söndag 18/5 2008

Usch vilken seg dag det har varit. Hela dagen har jag suttit framför datan och pluggat på ett eller annat sätt. Geografi eller projektarbetet. Båda ska vara klara tills imorgon och båda avslutar en kurs som jag har gjort. Bara en massa slut arbeten nu för mig och det kommer att ta upp de mesta av min tid nu innan studenten. Men jag hoppas att jag kan få det gjort rätt så fort.

Nu har jag tagit en paus och jag tror att de är färdigt för idag nu. Resten av familjen är i Hallsta nu för att träffa farmor och farfar en sväng och sedan köpa med sig pizza på vägen hem! Det ser jag fram mot kan jag säga, är hungrig redan nu! Efter maten ska jag rulla tillbaka till Uppsala igen och det är väl det för dagen. Inte mycket mer att prata om.

Jaja nu ska jag roa mig lite, ska spela guitar hero nu!
a bientôt !

Lördag 17/5 2008

Blir inget långt inlägg nu. KOm nyss hem ifrån Malmö där SM gick i helgen. Gick ju inte riktigt som tänkt då, gick inte vidare till a-final ens... Usch säger jag bara! B-finalen lekte jag hem så de visade bara att jag hade i a-finalen att göra tycker jag, hamnade i fel heat bara. Men men nu är det över för iår också.

Efter tävlingen så ringde jag Fine och åt innan vi rullade på hemmåt. Jag tänkte att jag kunde börja köra då jag kände mig hyfsat pigg i jämförelse med min far. Slutade med att jag körde alla 75milen hem själv  med husvagnen=) Gick jätte bra med lite hjälp av 3 redbull ;D Var segt sista timmen men det gick bra och nu är jag hemma igen.

Imorgon så har jag en massa pluggande framför mig, ser ej fram emot det!

nu måste jag sova, redbullens inverkan är slut ;P


Tisdag 13/5 2008

Stannade hemma i Herräng inatt då jag var rätt seg efter träningen igår kväll. Gick riktigt bra dock, hoppade första sträckan igen och det gick super. Fick till och med Kristoffer att hoppa igen (han hoppade av sin framgaffel i sitt förra hopp!) och det gick prima de med. Försökte mig även på första dubbeln på andra sträckan för första gången också, gick inte riktigt som tänkt. Tappar lite för mycket i den lösa kurvan så det får vänta tills i sommar igen.

Gick in på vårat skolnätverk Rexnet här medans jag åt frukost och läste lite om vad vi skulle göra på lektionerna idag. Vad ser jag då? Jo jag har en lektion idag... Dessutom så har jag tänkt ta bort den kursen (filosofi) då jag endast vart på 5-6 lektioner sen vi börjat. Har missat alldeles för mycket för att hänga med alls. Jag har ju 50p till att ta bort så jag ska nog göra det. Så 13.05 börjar jag idag om jag nu går på lektionen. Måste iaf till skolan för att få bilderna från helgen av filip igen. Allt på min data är ju borta nu så får börja ta igen allting. Sen ska jag träffa min tillfälliga historia lärare för att äntligen få de sista sakerna till mitt slut arbete... Har dragit ut på tiden nå enormt! men men nu ska jag ta tag i det.

Imorgon har jag ingen lektion då vi har våran skiva ikväll. Har inte pengar till den så jag kommer inte gå, känner inte att de är så viktigt att jag går och lånar ihop pengarna heller. Ska åka ut till Fine då i stället då jag inte är hemma i helgen (igen). Då är det SM i Malmö och de ska bli spännande att se hur det går!

Nee nu äre dags att väcka mamma!
Ciao


Måndag 12/5 2008 busy times...!

Tiden flyger förbi och jag har helt enkelt inte samma tid och luyst att skriva blogg som förut. För väl se om det kommer ändras nu i sommar eller inte. De senste tiden har det inte varit mycket lugna studer, är mycket med Cyklingen och skolan nu men snart är allt över och jag tar studenten, damt att typ alla tävlingar är slut för nu. Känns dock skönt att den lugna tiden jag har nu spenderas med fine. Bara slappna av och umgås med min älsklling <3

förra veckan så var jag på läger med skolan. Det var jag fille Jörgen (filles pappa) och Dennis som gjorde en lite road trip! Vi var i Kungsbacka, Malmö och Ängelholm på deras banor och även 2st skateparker. Riktigt skoj var det och händer och ben smärtade ritkigt under hem resan, så mycket cyklade vi!

Gårdagen spenderade jag med fine. Vi var ned på stranden en sväng där vi träffa Pontus Trisse och Emma. Var kul att träffa dom igen. Efter det så gick vi tillbaka hem till mig där alla var väldigt nyfikna på att se när fine och jag vaxade oss. Vi har pratat om de ett tag och nu blev det av då mamma hittade en burk vax. Jag täntke vaxa båda mina ben och fine hennes armar. Det slutade med att jag bara gjorde ett ben, FAN VA ONT DET GJORDE! Klarade inte av mer än så, fick bli hårborttagning på det andra benet. Fine klarade dock av de galant, en riktig tuffing hon!

Ja nu så sitter jag och väntar på att kycklingen ska bli klar i ugnen så att vi kan äta. Sen ska jag upp till orionparken och cykla innan jag rullar tebaxs till Uppsala igen.

Får väl se när jag skriver nästa gång igen, de vet man aldrig!