Torsdag 28 Augusti

Den här dagen har flutit på rätt så bra. Lyckades sova lite längre idag iaf, till 8.30 i stället för 8.00...... Min dags rytm är som ett litet barns där jag somnar vid 9-10 som senast på kvällarna. Så jag sover rätt så länge när jag väl sover men skulle ändå önska att jag kunde få dagen att gå lite bättre. Idag så var jag vid herrängsskola och pratade om hoppen som vi har där. Vi ska fixa till dom lite under nästa vecka, och skolan ska hyra en maskin så att jag kan sitta och flytta runt allt som jag vill. Kommer göra att det mycket snabbare och lättare. Vi var även ute och cyklade lite tillsammans och det var kul. Dom uppskattade det verkligen! Sen har jag varit med pappa till hallsta och fixat lite saker och dessutom varit på träning. All motivation bara försvann efter 1h på den... Vet inte varför men det var inte kul längre då, helt sjukt. Men det är ju sånt som händer också.

Ska titta på tv nu och lär säkert somna snart, skulle inte förvåna mig iaf...

Onsdag 27 augusti 2008

Idag kan sammanfattas med ett ord, seeeeeeegt! Gud va segt den här dagen har gått. Har varit trött för att jag sov dåligt inatt, och har inte känt för nånting alls men ändå gjort en del. Har översatt ett av sponsorbreven till engelska, varit till hallsta och handlat, tränat, lagat mat... Ja saker har jag ju haft men det ända som dödat lite tid var översättningen, allt annat har varit över på en halvtimme eller nått. Bläää. Men nu ska jag snart hoppa in i duschen för att sedan inte ha nått att göra igen. Vill inte somna för tidigt ikväll för då vaknar jag så tidigt imorgon... Tufft liv jag har va? Ha! Slipper ju iaf gå i skolan och så, så jag ska inte gnälla egentligen.

Imorgon ska jag upp till herrängs skola och titta på vad vi kan göra på dom hoppen där. Sen är det träning på kvällen, det är allt. Får se om den dagen går fortare än idag, hoppas i alla fall det!

Tisdag 26 augusti 2008 -2

Nu har dagen gått förbi och den gick ganska så fort faktiskt. Morgonen började lite jobbigt med att Fine drev lite med mig, det var inte kul älskling! Fast jag vet att du tyckte det... Aja, sen har jag hjälpt till lite ute men störst tid har spenderats till att sitta framför datorn. Sponsorbrevet är klart och nu börjar den stora fasen, leta reda på och ta kontakt med olika företag angående sponsring. Det är tidskrävande, först att fundera ut vilka företag som jag skulle vilja ha som sponsor och vad var och en kan göra för mig. Oftast tar det ett par dagar innan man får tag på rätt person också, då det skickas fram och tillbaka inom företagen. Sen är det ju bara att skicka brevet och vänta på svar. Men det är det värt, och jag har redan en massa kontakter klara från förut. Men det gäller ju hela tiden att hitta nya.

Under eftermiddagen så har jag tränat. Satt 1.20h på motionscykeln och trampade. Kollade på "You don't mess with the Zohan" under tiden. Den var rätt rolig, men lite väl mycket till och från. Beror helt klart på vilken typ av humor man har om man ska gilla den. Själv tycker jag att den var helt okej, men ingen topp film.

Nu ska jag bara vila en stund och sedan krypa till kojs

Tisdag 26 Augusti 2008

Nu hann de gå ett par dagar igen mellan mitt skrivande. Har haft lite saker för mig och lusten har inte funnits där men nu är jag tillbaka och skriver igen.

Uppladdningen inför tävlingen i söndag blev inge bra alls. Vaknade runt 12 och spydde vilket inte var specielltmysigt... Sen låg jag vaken efter det 2h, mådde för dåligt kunde inte slappna av helt enkelt. Söndagen kom och jag mådde fortfarande lite sisådär. Dock så gör jag alltid det innan tävling, men idag visste jag ju att  det var annorlunda. Försökte iaf men det funkade inte, så jag slutade efter första heatet... Fine kom hem från gimo vid 2 tiden så jag hämtade henne där och sedan var vi hos henne tills senare på kvällen då vi åkte till Gimo igen. Vi spelade Wii framtills det var dags att sova, vilket var skoj.

Vaknade jätte tidigt på måndagen både hon och jag. Ingen lyckades somna om så vi började med frukost och så i stället. Fine fick kämpa lite för att få upp Terese ur sängen, men det gick tillslut. Dom åkte vidare till skolan och jag hem. Var helt död hela dagen... Ville inte sova heller så att jag skulle kunna somna på kvällen. Jag åkte till träningen på kvällen och det gick ganska så bra. Körde inte så mycket sista 30min för att jag var riktigt trött, men det var bra innan det. Kom hem och trodde jag skulle få lägga mig i sängen, men icke. Jag och jens fick åka till krister och flytta lite saker först.... När jag tillslut kom hem var det raka spåret in i duschen, och sen sängen. Somnade väldigt fort och sov närmare 11h inatt =)

Idag ska jag tydligen hjälpa pappa tapetsera hos farmor och farfar, och sen ska jag ut och träna. Är det som är bestämt för idag.

Ha d fint!


Lördag 23 Augusti

Idag vaknade jag tidigt för att åka till banan och jobba lite. För tidigt... Har fortfarande inte fått chansen att återhämta mig efter nätterna med BMXen i OS... Aja, vi fick iordning på banan efter en del om och men, och det ser bra ut inför imorgon. Efter det så åkte jag pappa och Krister till soptippen för att dumpa av lite saker som krister samlat på sig nu när han ska flytta. Var mycket ska jag säga! Men på tre gick det ganska så fort.och tillslut så var vi hemma så att man fick vila lite.

Fick åka upp till krister och hjälpa till lite men annars har jag suttit här framför datan och pysslat lite. Måste få iordning på lite problem med min tränares nya hemsida då jag nu fått allting för att lägga upp den. Kommer ingen vart dock... Sen har jag snickrat på ett nytt sponsor brev då det är säsong för det snart. Men jag tröttnade, orkade inte med något av det längre och kände bara för att sova. Gissa vad klockan var då? 18.30....... Suuuuuuuck! Så jag hoppade in och tog en lång dusch och nu sitter jag här.. Ska slå på en film snart och försöka sova, behöver det och vill att det ska bli söndag!


Fredag 22/8 2008

Det är med tunga fingrar som jag skriver det här. Att sitta uppe inatt tog helt klart på krafterna och att sen dessutom ställa klockan för att kunna spela in sändningarna på TV:n vid 10 imorse gjorde att jag nu är helt slut. Hade behövt sova någon eller några timmar till. Men va fan, det är det värt. Det här händer bara var 4e år! Det var maffigt och det var inga problem att vara vaken. Suget att själv vara med blev ju knappast mindre av det här. Har 4 år på mig nu =)

Ja inget har hänt idag och lär inte heller hända. Är helt enkelt för trött för att göra något. Men det är ju bara bra nu antar jag, ska upp tidigt imorrn för att göra i ordning banan till tävlingen på söndag... Tänker köra den tävlingen så länge det inte regnar, då får det vara ;P

Aja nu ska jag tillbaka till längdhopps finalen, HEJA CARRO!

Torsdag 21 Augusti 2008

Det blev oväntat lätt att somna inatt efter de inställda OS tävlingarna, så det var jätte skönt. Sov till fram emot 10 imorse och var rätt så pigg. Men dagen har gått till att göra typ ingenting som vanligt. Den här dagen regnade faktiskt bort. Regnat större delen av dagen och det vi hade inplanerat var bara att glömma... Så ännu en seg dag..!!

Vi åkte tidigare till träningen då vi skulle köra nån extra träning med ett gäng innan. Men det regnade så jag höll mig inomhus. Jens däremot var ute och cyklade. Dock så kom han snart till mig och pappa där inne och han såg lite konstig ut. Han hade kraschat att slagit ut huvudet och hade svårt att komma ihåg saker från dagen. LIte läskigt men nu mår han bättre, fast han har ju en hjärnskakning. Träningen för mig gick bra när jag körde men jag kände att jag legat sjuk ett tag och klarade inte så länge. Men banan var bra trots allt regn så det var kul att cykla. Känns som en evighet sen som jag känt så men är ju bara så att tiden går så jäkla segt för mig nu. 1dag känns som minst 2 när jag är här hemma...

Jaja nu äre dags att sova. Ska upp inatt igen och hoppas på att inget regn sätter stop för dom inatt och att vi kommer få kora två olympiska mästare i BMX. Om 4 år hoppas jag vara en av dom som slåss om det här!


Gaaaaah!

Här vaknar man mitt i natten bara för att få se på BMX finalerna i OS, och så regnar det i Beijing och det är inställt tillsvidare! Fan va surt... Så nu äre bara att sova igen då antar jag och avakta vad som händer..
Natti Natti

Onsdag 20/8 2008

Äntligen går det åt rätt håll med min kropp och jag känner mig piggare idag än tidigare. Känns skönt och om nån dag eller två är jag nog helt bra igen! =)

Igår morse så ringde fine mig och kände sig lite hängig. Hon och Terese var hemma från skolan och hon tyckte jag kunde åka dit och det gjorde jag gärna. Spenderade dagen där med henne terese och terese kompis Filip. Vi såg på film, hade en trevlig middag, löste korsord m.m. ;P Imorse så blev de tungt för de två att komma upp och det slutade med att jag fick köra Fine till skolan då Terese in kom upp ur sängen... Hon va uppe hela natten, gick och lade sig när det var tänkt att dom skulle gå upp (blev inte så då dom inte behövde vara där direkt på morgonen) och kom aldrig upp... Jag och Fine provade en ny väg till forsmark som var lite närmare =) Sen var det full fart hem ensam.

När jag kom hem så kollade jag direkt på OS sändningarna från BMX:en som sänts inatt. De var så snälla att spela in det åt mig här hemma. Var coolt att se och nu väntar snart dag 2 av tävlingarna. 3.00 inatt drar det igång och jag kommer att sitta här vid datorn och följa sändingarna på SVT:s peking+ ! Så det börjar bli dags att sova lite nu så att jag inte somnar under sändningarna

Ha d bra!


Usch, fy och blää

Tre ord som förklarar ungefär hur jag mår nu.. Börjar bli lite orolig för vad som händer i kroppen på mig just nu, efter som att det är så upp och ner hela tiden. Har hela tiden lite ont i magen men blir illa mående efter att jag ätit. Det är sjukt, och hoppas inte Fine eller nån annan jag varit med de senaste dagarna mår på samma sätt... Nu på kvällen har det varit jätte jobbigt, vill verkligen sova men det går inte. Är trött men somnar inte, får inte ro pga magen helt enkelt. Fan..! Men idag har jag iaf mått bättre under dagen än tidigare. Känns väl värre för att jag bli irriterad nu på kvällen när jag bara vill sova antar jag..

Idag så har jag inte gjort ett smack, legat och sett på tv. Var väl någon timme som det var något intressant sen var det bara en massa skit sporter. Har försökt se på film men jag somande och sov en timme. Jag har spelat xbox men tröttnar väldigt fort. Blääääääää! Fine var helt slut efter första nollnings natten så ville inte störa henne om hon nu skulle sova då det inte blev så mycket sånt under natten och kvällen har hon haft fullt upp med nollningen antar jag. Känner för att prata med nån på msn, skriver till dick men tröttnar loggar ut och sen är jag tillbaka på samma ställe igen.

Orkar inte mer nu, vill att illamåendet ska försvinna så jag kan sova!

Måndag 18/8 2008

Det har hänt en del sen jag skrev sist. Först och främst så har jag varit hemma hos Tove och firat henne när hon fyllde 18 i onsdags (fyllde dock år i tisdags). Var en tervlig eftermiddag med kompisarna hemma hos henne med bl.a. smörgåstårta!

Torsdag så fick jag äntligen träffa Fine igen vilket jag var glad över. Tanken var att vi båda skulle med hela kompis gänget till åland men då det strulade tills sig lite hos henne åkte hon inte med... Hämtade upp Emelie och Nella på vägen till grisslehamn och som tack betalde dom min biljett, tack!! Båtresan var, gungig..! Var ganska sjösjuk där ett tag men klarade mig. Efter båtresan så träffades vi ett tag hos Tove och då var även fine med.

Fredag så körde jag Fine till hennes skola fram och tillbaka för att hon skulle skriva prov. Vi åt lunch där och åkte sedan till Gimo för att hämta lite saker och kolla in vad hon och Terese gjort med sin lägenhet. Var stor skillnad och riktigt hemtrevligt nu =) Under eftermiddagen gjorde vi inte så mycket, vi hade det lite mysigt på kvällen med godis och film bara.

Lördag var jag hemma och tanken var att jag skulle hjälpa till lite hemma. Blev inte så mycket med det då jag efter ett tag fick väldigt ont i magen (Har det fortfarande för övrigt..). Så de blev sängen så att jag skulle orka vara med Fine under kvällen då vi åkte till Gimo för att spendera natten där. Hade det mysigt på kvällen med ett bad efter att ha plockat upp de hon tagit med sig. Jag var jätte trött då jag inte mådde bra och gick och la mig innan henne.

Söndags morgonen vaknade jag ju självklart tidigare än fine då jag somnat 1h tidigare. Kollade upp vad som hänt under natten i OS. Fine sov som en stock så jag passade på att överraska henne med frukost på sängen, Te och baguette med skagen röra. =) Jag stannade med henne ett tag och när jag kände mig piggare så åkte jag hem. Kvällen spenderades framför tv;n, som vanligt nu med OS, hehe..

Idag har jag inte gjort ett dugg. Magen är väl på bättringsvägen och jag känner mig piggare men är inte riktigt bra än. Så tyvärr blir de väl inget cykla ikväll.. Men överlever nog, är inget bra väder idag iaf. Har regnat en massa hela dagen tyvärr.

Nej nu ska ja försöka hitta på nått, funderar på att se Hancock igen faktiskt.

Ha d bra!


Tisdag 12 Augusti 2008

Dagarna flyter ihop och just nu så har jag knappt nån koll på vilken dag det är längre. Utan träning så har jag inget program att hålla koll på, och utan jobb inget schema. Så nu har jag inte mycket mer koll än att jag vill att det ska bli torsdag så att jag får träffa Fine igen...

Dagarna efter NM har spenderats till att se på OS och försöka hjälpa till här hemma. Eller snarare måste till att hjälpa till här hemma. Jag känner inte för det men gör det iaf för att försöka hjälpa till med allt. Mat och sånt kan jag klara men att stå och såga isär en massa saker.,Ta ut spikar ur plankor är sååå tråkigt. Dessutom så är det ju OS också som jag skulle vilja se på för de mesta. Men men, är väl bara att gilla läget. just nu.

Som sagt inte mycket som  händer, bara glider runt här och hjälper till lite... Men nu får det ta och bli torsdag tycker jag, så att fine kommer till mig!

Nu är det tillbaka till TV:en för att kolla på OS sammandrag. Är trött men kan inte sova... Så då är OS den bästa medicinen






Lördag 9 Augusti 2008 NM Guld!

Japp så är det. Tog mitt första NM guld igår under tävlingarna i Sorö Danmark. Vann elite cruiser, den högsta cruiser klassen. Känns så himla bra och jag är så nöjd!

Söndag 2 augusti 2008

Har lekt en massa i photoshop idag. Tog ett par timmar att göra men jag är nöjd med hur den ser ut! Allt utom den blå bakrunden har jag gjort själv =)