Fredag 20/6

Tiden flyter på bra, antar att det är så nu när man inte har någon skola att tänka på och när man har något att göra hela tiden. Helgen som var tävlade jag i Uppsala och Märsta med två andra platser. Uppsala gick jag på grinden, var tok sist men blev ändå tvåa. Väldigt nöjd, hade nog vunnit om inte det hänt.

Nu i veckan så har jag faktiskt jobbat. Jag har varit ansvarig på gymmet jag gick till på idrottenshus i Uppsala vilket pasar mig perfekt. I stortsett får jag betalt för att öppna, träna och sedan låsa. UNDERBART! Jag har jobbat denna veckan och ska jobba där även v.29. När jag inte jobbat eller tränat har jag varit en massa med Fine vilket blir ganska så mycket ändå. Hon har dessutom varit med mig på jobbet tisdag och onsdag, var jätte kul! I tisdags tog jag mig även tid till att spela årets första Golf runda. Gick bra! Gick på handikapp direkt, lovar gott om jag får spela lite mera i sommar.

Nu ska jag nog iväg till skolan för att fixa till hoppen som vi byggt där. Har gjort om rubbet och det ser grymt mycket bättre ut! Är lite jobb kvar sen kan vi verkligen njuta av det.

Ciao för nu!

Onsdag 11/6 2008

Dagarna efter studenten gick fort. Helgen spenderades i ett kokande hett Kungsbacka där jag körde 2 st deltävlingar i Svenska Cupen. En 7 och en 5 plats fick jag ihop, bättre än SM iaf! Och ändå var samma folk där i helge ungefär. Fick ju även göra doping test på söndagen efter min 5e plats ( de tog de 5 första i finalen). Det är en historia för sig själv, där vi har bråttom hem och jag helt enkelt inte kunde pissa. Efter 3l vatten och ca 30-40 min så gick det, och sen fortsatte det att funkar den närmaste timmen. 6 gånger på en timme, slå det ni! Haha.  Efter att ha kommit hem ganska så sent på söndags natten så var det upp och skriva Matte B prov i Uppsala på måndagen. Gick väl rätt så hyfsat ändå tror jag, fick lite studie hjälp av Fine på morgonen och hon åkte även med in till Uppsala. Så efter mitt prov så åkte vi runt i lite olika butiker och gjorde saker vi va tillsagda hemifrån att göra och som vi själva ville. Var en skön dag.

Gårdagen spenderades mest plockande på mitt rum och göra andra nyttiga saker. Hade så mycket saker som jag inte hade nån aning om var jag skulle göra av efter min hemflytt så det var illa tvunget att plocka iordning på mitt rum. Höll på större delen av dagen igår och åkte på kvällen till Fine för att vara med henne och sova där.

Imorse så var vi till läkarstation för att få Fine medicin för sina Svinkoppor. Sen lämpade jag av henne på Konsum där hon jobbade idag och jag åkte med pappa till Järnia och SG Data. Lämpade sedan honom i parken och jag åkte hem för att plocka klart på mitt rum. Tog det lite lugnt först när jag kom hem och såg på 2st avsnitt House. Sen satte jag igång och nu är det helt klart! Jätte nöjd är jag och så här fint har det inte varit här inne på hur länge som helst.

Om 30min ska vi åka iväg till nån restaurang för att äta lite gott. Pappa fyller 50 år idag, (GRATTIS!) mormor fyllde år i lördags och Krister i helgen så vi passar på att fira allihopa ikväll! När vi kommer hem ska jag sätta på mitt nya styrhuvud och styre på min cykel innan jag går till sängs och förbereder mig på en ny dag

Torsdag 5/6 2008 Studenten!!

Äntligen är det slut, slut på skolan! För idag tog jag studenten tillsammans med alla de andra i min klass, och det känns helt underbart! Jag kommer att sakna alla i klassen, de kommer jag. Men det ska bli skönt att slippa alla måsten med skolan och i ställte jobba och träna.

Det var en lång dag idag. Det började vid 7 då jag väcktes av fine som varit vaken bra länge innan mig, gick upp käkade och åkte sedan till uppsala. Var in på boye och bytte om till finkläderna och sedan så bar det av till skolan. Där träffade jag klassen på en gräsplätt en bit bort innan vi gikc för att fotografera oss. Det gick bra och bilden blev rätt okej även på mig tror jag. Efter de blev det en lång väntan på att nått skulle hända. Man minglade runt, skrev några rader i de andra student mössa osv. Sen träffades vi i klassrummet för att få lite lunch (baguette och dricka) och sedan gå till Aulan för den årliga avslutningen. Den var bra som vanligt och nu började det att kännas nära, speciellt under ett tal som hölls slog det mig. Nu är det snart slut på den här tiden och en helt ny värld kommer att öppnas för min del. Det var nu 1h kvar till utspring och jag ville bara göra det då, liksom många andra. Vidare gick vi efteråt till klassrummet där vi fick våra betyg och sedan ställde vi upp för att springa ut. De 10min som vi stod där kändes som en evighet! Det var varmt och man ville bara få det gjort. Det var livat, och riktigt bra stämmning. Vi skrek och livades och tillslut fick vi gå ut ut skolan, alla jublade och det kändes så bra! Vi sjöng student sången och sedan släppte alla varsin ballong upp i skyn, sen var det slut! Ingen mera skola!! Jag gick över till min familj som tagit sig dit, lixom Fine, Emelie och Nella. Kändes bra att få krama om dom och mormor grät till och med. Vi åkte sedan därifrån vidare till boye.

Där började vi plocka ut saker ur mitt rum och ska städas ur på söndag. Känns lite vemodigt att lämna det, har ju ändå bott där i 3år och det är många minnen därifrån. Men det är något som alltid kommer finnas kvar.

När vi fått ihop allting och packat de i bilen sade jag hej då till de som var där och körde hemmåt till Herräng för en liten mottagning där. Fines familj kom och jag fick ett jätte fint armband av dom, tack! Tove och Linus kom också och av dom fick jag 2 påsar winergummi, nu skulle set leendet när jag fick se det haha! Grannarna kom även dom över och när alla samlats så satte vi oss till bords och åt för fulla muggar. Gott var det och mycket blev det, men sedan var det dags att säga hej då och åka till Hallsta för BMX träning.

Träningen gick så bra idag och det var en fröjd att cykla, helt underbart! Allt bara funka idag och allt var perfekt. Bana, väder, vind, sällskap, allt! Väldigt fin kväll som jag lämnade nöjd.

Resten av kvällen har spenerats packande till våran resa imorgon. Jag och Jens ska åka med familjen Haeger till Kungsbacka på tävling. Eller det är snarare dom som åker med oss eftersom att de är vår bil och husvagn, men spela roll! Kul kommer de bli och väldans massa cykla kommer de bli.

Men nu ska jag njuta av min sista timme som student, ha d så bra!


Inte direkt den finaste bilden tycker jag, men även visar den precis vad jag kände då.
Tack älskling för bilden! <3