Fredag 31 oktober 2008

Sista oktober idag, inte för att jag vet varför jah nämnde det... I brist på annat antar jag. Den här dagen har sakta gått förbi. Vädret har varit riktigt kasst idag! Så jag har knappt satt foten utanför dörren. Har tränat här hemma och pillat med lite andra saker. Har äntligen fått in en egen sattelit box på rummet. Vi har haft den bra länge nu men äntligen så har vi fixat parabolen så att jag kunde koppla in den så det roade jag mig med en stund idag. Annars har jag tittat på Top Gear och jobbat på min nya hemsida. Börjar verkligen göra framsteg på den nu!

Annars så har det varit jätte skönt att ha Fine hemma den här veckan. Kändes jätte bra at kunna spendera så mycket tid med henne. Har inte kunnat göra det på jätte länge nu känns det som... Bara den känslan att vakna upp i sängen brevid henne kan göra hela dagen för mig. Ser redan fram emot onsdag då vi ses igen.

Nu ska jag lägga mig och försöka varva ner lite så att jag kanske kan få sova nästan hela natten iaf. Skulle verkligen behövas, har inte haft en natt utan att vakna på flera veckor...

Söndag 26/10 2008

Är så seg nu. Igår natt så sov varken jag eller fine nå bra, inatt fick i alla fall hon sova skönt. Jag sov själv helt okej, men inte alls länge nog. Vi var och hämtade Jens i Norrtälje inatt och jag hade helt klart kunnat sova innan 10 igår. Jag vaknade ett par gånger och låg vaken en stund inatt. Men inte allt för länge, speciellt inte om man jämför med vad jag behövt stå ut med på sistone.

Nu när vi ändå är inne på min dåliga sömn. Doktorn som jag träffade i torsdags var rätt så säker på att min hjärtrusning som jag hade i veckan beror på trötthet. Att min kropp helt enkelt var för trött och det var kroppens sätt att säga ifrån. Hon tog en massa vanliga tester, blodtryck, EKG osv... Men alla provsvar va tipp top och EKG:t visade ingenting. Så det var ju bra. Så jag har fått i uppgift att köra lite avslappningsövningar för att lära kroppen att slappna av mer igen. Har inte gjort något på den fronten ännu men lär väl få ta tag i det snart...

Idag så har jag haft min första arbetsdag på gymmet i Uppsala. Det var ingen hitt för det var ingen där och det var jäkligt kallt. Jag satt där i 3h och försökte hitta saker att göra på datorn. Gick väl sådär men tiden gick i alla fall och jag fick åka hem.

Nu ligger jag och kollar på Top Gear för att få tiden att gå, har inte mycket annat att göra...



Måndag 20/10 2008

Ja nu är det full fart igen. Jag sover fortfarande inte bra men märker inte av det så mycket under dagarna i alla fall. Den här veckan kommer att vara full av saker att göra. Ska jobba tisdag, fredag och söndag. Tisdag och fredag på centralskolan som vickarie, och söndag på gymmet i uppsala. Torsdag har jag tandläkar möte och kanske även ett möte med en av mina sponsorer. Har blandat ihop vilken dag det var så jag är nog illa tvungen att ringa honom imorrn för att dubbelkolla om det var den här veckan eller nästa. Onsdag ska jag vara i uppsala för att först besikta våran VW Golf och sedan vara på Upplands Idrottsförbund för att prata om handslaget inför en massa folk igen... Ser inte direkt fram emot det, på kvällen ska jag till Fine och det ser jag dock fram emot. Som sagt en fullpackad vecka, i varje fall om man jämför med hur dom vanligtvis ser ut.


Igår så hade jag en konstig och lite obehaglig incident. Jag bara låg i sängen med min dator och såg på serier. Sen började mitt hjärta slå väldigt hårt, och snabbt. Jag kunde se bröstkorgen hoppa vid varje slag. Jag tog på mig mitt pulsband för att kolla min puls och den var uppe i 120 slag/min!! (normalt sätt i sängen har jag 60-70 kanske. 120 har jag vanligtvis när jag går relativt fort.) Jag gjorde ingenting och hade inte gjort något speciellt under dagen heller. Jag gick ner till mamma för jag vart lite orolig, och hon trodde det var fel på pulsbandet för när jag stod vid henne hade jag en puls på 150 slag/min! Men hon tog min puls själv och insåg att så inte var fallet. Jag hade verkligen så hög puls. Mamma ringde runt lite för att kolla vad som kunde orsaka det men under tiden så lugnade sig min puls sakta men säkert. Tillslut så var den tillbaka som vanligt igen. Vi ringde sjukvårds upplyssningen för att höra vad vi skulle göra, men dom sa att det var normalt för ungdomar att det händer ibland, dock inte så här länge... Men hon tyckte att det räckte att vi åka in till sjukhus om det hände igen. Hoppas att det inte gör det..!


Måndag 13/10 2008 tung period...

Var ett tag sen jag skrev nu. Men jag har verkligen inte känt för det. Allt resande och skit förra veckan gjorde att jag fick dåligt med sömn vilket har lett till att jag haft en liten deppig period och det har gått ut över personer... I helgen har jag varit helt utmattad och har inte klarat av att göra mycket, och inte har det gjort att jag mått nå bättre. Men nu har jag haft två nätter med lite mera sömn (inte tillräckligt dock känner jag...) så jag känner att jag mår bättre. Ser saker och ting mer som vanligt igen så det känns bra. Men känner som sagt att jag inte är riktigt där ännu, men det är på rätt väg!

Jag har inte mycket att berätta om de gånga dagarna. För jag har inte gjort mycket. Så jag återkommer när det händer nått som är värt att skriva om.

Tisdag 7 Oktober 2008

Jag hatar våran bil!!! Idag så satte mamma och jag mig i bilen för att åka ner till Helsingborg för att hämta våran bil som gick sönder på väg till Malmö. Resan ner gick hur bra som helst i våran underbara hyrbil. Önskar verkligen man hade råd med en sån bil! Är en sån fröjd att köra. När vi kom ner så var bilen klar och vi kunde ta den och åka hemmåt. Allting gick jätte bra tills vi kom till Södertälje, då började den bli lite konstig. Sen var det samma visa som förut, IGEN!!!! Bilen blev trött och seg om man körde på för låga varv. Vi visste på en gång att det var samma fel igen och även vad vi skulle göra för att undvika att det skulle bli värre. Vi körde hem men det krävde en hel del av mig! Under 2700 varv/min så gick det inte att köra då hände inget och bilen bara skakade. Om vi ska göra om det i km/h och växlar så kan vi ju säga såhär:

- Start från stilla stående, OMÖJLIGT!
- Avfarter ettans växeln
- 50km/h tvåans växel
- 80 km/h treas växel
- 110 fyrans växel
- inget på femman!

Tänk då att allt mellan dessa tal var i stortsett omöjligt att köra eller inte speciellt bra för bilen. För att kunna växla upp och hålla farten och rätt varv antal efter växling behövde jag ligga på runt 4300 varv/min! Jag höll på att slita av mig håret ett tag. Det låg 3 bilar framför och den längst fram pendlade hela tiden mellan 65-90 km/h, inga bra tal över huvudtaget! Gaaaaah, har svurit så mycket och jävlats med folk på vägen. Stackars mamma som behövt lyssna på mig hela vägen och dessutom suttit och varit rädd för vad som kommer att hända med bilen... Men vi kom hem tillslut, eller hem och hem. Vi lämnade av den hos en mekaniker på en gång, men efter att ha varit i Helsingborg så känns hallsta som hemma.

8.35 åkte vi hemifrån i morse och  efter ca 150mil så kom vi innanför dörren igen kl. 23.15, vilken dag....

Lördag 4 Oktober 2008

Nu ligger jag här på hotellet och kan inte sova... Ska upp vid 8 imorrn för ännu en tävlings dag men kan inte sova. Är för mycket som surrar i huvudet just nu... Tävlingen som inte gick som väntat idag, hur kommer det gå med våran bil, måste jag köra hela vägen hem imorrn, kommer vi klara oss från stormen som sägs vara på väg in här imorrn, plus en massa annat skit som inte ska vara där...

Den här resan har visat sig bli jobbigare än väntat... Bilen gick sönder på vägen ner och står just  nu i helgsinborg. Vi fick en hyrbil via våran bilförsäkring som vi tog oss ner i. Kruxet är att vi vet inte om Madde får köra den, det är en lång historia som jag inte orkar skriva. Men det har med försäkringarna att göra. Så det kan bli så att jag måste köra hela vägen hem imorrn. Alla 70-75 milen helt själv efter en tävlingsdag....! Inte alls kul. Blir ju inte bättre av att jag inte kan sova nu med. Skulle behöva det. Fan hatar va jag hatar det här! Är för orolig för allt runt omrking vilket gör mig deppig och stressad vilket leder till att man bara hittar mer sådana jobbiga tankar. Och vem ligger inte och tänker innan dom ska sova? Suuuuck....!

Men bra saker nu då, för att försöka vända på det här!

- Bilen vi har är så underbar!
- Mina starter var bra idag, speciellt i finalen.
- Vi har haft jätte kul under resan trots allt som hänt.
- Jag slår gordon på mx vs atv!
- Jag har en landsvägs cykel med mig hem till oss.
- Vi hade bra väder idag, trots risk för annat.
- Fått äta kanelbulle idag på kanelbullensdag!

Ja det är det jag kan komma på just nu... Är ju nått iaf, så nu får vi se om det funkar då, måste verkligen få sova nu!

Torsdag 2 Oktober 2008

Nu är det mest packat inför resan till Malmö imorrn. Kommer bli en lång dag.. Vi har 8h i bilen men man är ju van från tidigare. Är väl rätt lindrigt iofs. Men nu så får jag ju köra också, det gör det hela mycket lättare och roligare. 

Den här dagen har varit ganska så välplanerad från min sida. Jag har haft en checklista (i huvudet) på saker jag jag behövt göra idag. Laga maten vi ska ha i bilen, packa kläder, fixa cykel, åka på ultraljuds behandling igen m.m... Ja en massa saker helt enkelt. 

Det får räcka för idag, såg precis vad klockan är... Behöver sova!

Onsdag 1 oktober 2008

Ja ännu en dag har gått. Idag har det blivit många vändor till hallsta. Först så hade jag tydligen en BMX grupp idag... Stoffe hörde av sig och frågade vart jag var under förmiddagen eftersom att dom var där uppe redan. Så det blev på med kläder fort som tusan och sedan hoppa in i bilen till hallsta. Dom var inte så många så det gick snabbt att ge dom sina saker. På vägen hem så fastnade jag i Tulka då det varit en trafik olycka där. Såg inte alls bra ut... Efter att ha väntat där ett tag (fick ju inte åka förbi) så vände jag och åkte runt Häverö hem. Väl där så tog det inte lång stund innan jag och mamma åkte och handlade. Sen hann jag inte vara hemma länge heller för jag skulle till hallsta för att gå till en massör med min rygg. Visade sig att jag har en sträckning precis i muskelfästet mellan rump och rygg muskeln.. Men det skulle inte vara någon fara, så efter lite ultraljuds behandling och massage så fick jag åka hem. Ska tillbaka dit imorrn för lite mera ultraljud så det blir bättre till helgens tävlingar i malmö. 


Ja här är min dag så här långt. Så nu ska jag testa lite nya spel till vårat xbox360! 

En lite kul bild från söndagen i östhammar. Det ni ser till vänster på bilden är inte upphoppet utan landningen! Vi körde lite längdhopp och här fick jag på ett riktigt bra hopp!! =)


Glöm nu inte att kommentera inlägget här nedan!!!