Torsdag 28/2 2008

Imorse så hade jag och filip de rätt roligt på gymmet. Eftersom att vi har tester nästa helg så ville vi känna på lite tunga vikter i benböjen. Jag körde två vanliga set innan filip kom på det här och sen vart det tungt. 200kg 3rep efter 2set med 7rep på 160 är jag riktigt nöjd med! Trodde aldrig att jag skulle klara det, var första gången jag lyfte så tungt. 200kg är en liten dröm gräns också så det var riktigt skoj. Levde på de i stort sett hela morgonen.

I skolan så kom de ju roliga besked. Vår svenska lärare var sjuk... Vilket betydde ett hål på 3h..! Lisa och Linnea skulle ner på stan och äta så dom frågade om jag och karlsson ville med. Så det blev ner på stan med dom för att köra thai buffé. Var riktigt gott med friterad kyckling! Gick mätt och belåten därifrån vidare till musikenshus för att visa tjejerna hur de såg ut därinne. Slutade med att Karlsson gick tebax och vi stannade där till nästa lektion. Var riktigt skönt att bara sitta där och prata ett tag innan det var dags att gå tillbaka igen.

Geografin gick seeegt, men sen så åkte jag ner på stan igen med Wille och Mattias för att köpa studentmössa. De som jobbade där var riktigt skoj och vi fick våra mössor beställda så allt var prima!


När jag kom hem sen så var det en annan visa. Min bärbara data dog! Jag var så förbannad och är de fortfarande. Blir så irriterad på den där jäkla datorn som aldrig kan funka. Blev ju inte bättre av att jag var trött så en hel del svordomar har flugit ut min mun idag. Ännu värre blev det att jag var tvungen att städa idag också, trött och förbannad. Helt underbart! Får väl gå och lämna in min dator imorrn så får vi se vad dom säger. Har en del saker på den som jag behöver, typ skolarbete, träningsscheman, träningsdagböcker, mail etc. Måste se till att rädda det, annars har jag verkligen problem!


Onsdag 27/2 2008

Nyss kände jag för att skriva lite här men jag vet inte var de suget försvann... Har ändå bara varit hemma, tvättat och tränat så det finns väl inget att skriva om heller. Blir nog gå och sova nu i stället, finns ju ändå inget att göra här. Alla utom Anton är ju så osociala och tråkiga nu ändå...

God natt!

Tisdag 26/2 2008

Grattis Pontus på din 19e födelsedag!


Idag har varit en ganska så bra dag. Skolan flöt förbi utan större problem, körlektionen gick ju inte direkt bra men det är väl så ibland... Efter körlektionen så åkte jag hem till boye, hämtade en väska med träningskläder och åkte iväg till idrottenshus för att köra mina sprinter. Det var bara jag där så det var ganska så skönt. Det var musik på och sedan bara köra på. Var rätt sliten efter åt.

Åt en god middag när jag kom hem efter träningen, fläskfilé och potatissalad. Mmmmm! Ett tag efter middagen så fick jag ett jätte sug efter att baka! Jag pratade med Anton ("åland") om vi inte kunde baka nått och han var på. Vi bestämde oss för att göra chokladbitar och snickerskaka. Så efter att ha raggat ihop lite ingredienser från folk (är inte så svårt om man säger att dom får smaka om dom bidrar med nått) gick vi iväg för att handla det sista vi behövde. Shaa, resten är väl historia, haha! Nej men det blev helt otroligt gott och uppskattat. Vi har en del kvar så imorgon kommer det att bli mera frossande. Nu får det inte plats mer, magen är överfull!

Dags att krypa till kojs, god natt!

Söndag 24/2 2008

Idag var en mycket skön dag. Vädret på morgonen var jätte fint och jag passade på att köra lite starter på våran 1manna grind. Pappa hade äntligen fixat ljusen till den så det gick mycket bättre för mig idag. Jag körde 3st omgångar med starter under dagen och det var i stortsett de ända jag gjorde idag...

Nu är jag tillbaka i Uppsala igen, åkte bussen in tidigare den här eftermiddagen. Så nu sitter jag och njuter av de sista timmarna på sportlovet. I veckan så kommer jag nog att få plugga en hel del då jag varit för lat på lovet. Tisdag och onsdag så har jag körlektioner. Det närmar sig ganska så snabbt min uppkörning nu. 12mars (dagen före min födelsedag) 10.50 har jag den. Skulle vara en rätt så fin present till mig själv om jag klarade det faktiskt! Så det tänker jag se till att göra. Sen är det ju såklart träning som gäller den här veckan, ska bli kul att kunna gå till idrottens hus och träna när man känner för det nu. Underlättar så grymt mycket för mig nu när dom ska ha öppet hela dagarna!

Jaja de ¨får räcka för nu... Har tråkigt och ska försöka hitta på nått

ha d så bra!

Lördag 23/2 2008

Ja nu har det gått ett par dagar som jag spenderat tillsammans med mina kompisar. I torsdags så åkte jag, fine, trisse och pontus in till uppsala för att shoppa lite. Vi åkte mitt på dagen och vi köpte lite saker, ja till och med jag. 2 tynnre tröjor och en huvtröja, var faktiskt riktigt nöjd med det. Efter våran shopping så åkte vi till gränby för att köpa lite mat och sen gick vi till boye. Vi var alla ganska så trött efter allt springande fram och tillbaka, men vi såg ändå på en film innan vi drog oss tillbaka.
Morgonen därpå så åkte vi tåg till stockholm för att shoppa ännu mera. Vi var alla ute efter nått och jag tror att vi alla lyckades hitta det vi ville ha. Det blev en helmassa promenerande iaf det är ju klart! Men det var det värt och vi hade det kul. På vägen hem så skildes vi åt då pontus skulle till uppsala igen och vi tre till hallsta. Det var en seeeg bussresa hem som kändes som en evighet... Var inte speciellt pigg heller men somnade aldrig. Jag och fine gick hem till henne för att gå ut med hundarna och fixa lite annat. Det blev en kort promenad då båda våra fötter värkte ganska så ordentligt efter dagens pomenerande. Sen åkte vi hem till trisse där vi spenderade kvällen. Vi hade det riktigt kul med många skratt! Fine och jag skämtade med lite franska som slutade som en liten franska lektion för henne. Hon har iaf en fras som sitter i huvudet nu "Putin, La Merde suce mes boules/bite/touche". Haha, för dom som inte fattar tänker jag inte gå in så mycket mera på det. Men det som är positivt är att hon kommer ihåg det och uttalar det faktiskt riktigt bra. Innan vi gick och la oss så såg vi på film, Alvin and the chipmunks. Den var så jäkla bra! Gillar verkligen den filmen och har haft svårt att sluta tänka på den idag. Hittade soundtracket till den så det har jag lyssnat en hel del på idag.
Imorse så var det upp och sen nästan hem direkt då fine fick ett samtal från sin far och han var tydligen inte så glad. Så vi sade tack och hej då till trisse och åkte hem till fine. Där tog vi en fika, bara slappade och sen var det dags för mig att åka hem. Var ingen hemma så det var lungt och skönt. Jag har bara legat och slappat hela dagen. Var nyss ner och åt pizzan som mamma och pappa hade med sig till mig. Riktigt gott var det!
Imorgon så ska jag försöka köra en hel del starter och sen vet jag inte om vi har nått annat planerat. Ska åka tillbaka till uppsala imorgon kväll då skolan drar igång igen på måndag. Men de tänker jag inte tänka på nu, vill njuta av sista tiden på lovet!

Nu ska jag se på Alvin and the chipmunks igen!=D
Ha d så bra!

Onsdag 20/2 2008

Onsdagar verkar bli min lilla skrivar dag, hehe. Vet inte varför men de blir inte så mycket skrivet här, men det bara försvinner från skallen. Det är faktiskt oftast så att jag inte gör så mycket heller... Men men

Just nu så har jag mitt sportlov. Sååå skönt det är! Jag får tid att se mina kompisar här hemma, träna och bara njuta av dagen. Perfekt! Jag måste nog se till att plugga lite innan veckan är slut, men de får nog bli i helgen för imorrn så bär det av in till Uppsala tillsammans med fine, trisse och pontus. Sen åker vi därifrån på fredag till stockholm. Så då försvinner ju de dagarna förbi fort. Så helgen får jag nog ta tag i skolan lite grann, vill inte hamna efter nu när jag inte ens är ledig nått.

Så vad har hänt så här långt på lovet då? Fredag hände inte så mycket jag åkte hem ifrån uppsala igen. Ja egentligen inte så mycket speciellt hände då. Hade en kompisträff hemma hos fine lördag kväll. Det var skoj att se alla igen! Söndag började ju mindre bra dock... Men det är inget som behöver skrivas om här. Men det var jätte fint väder så jag och fine gick på en promenad med zazza när hon var ute i Herräng. Måndag så hände inte så mycket under dagen. Slappade i sängen, spelade psp, bara mös helt enkelt. På kvällen sen så åkte jag till gymmet. Mamma och Mia skulle på spinning och de blev ganska så perfekt med allting som jag behövde göra. Kändes bra på kvällen där också! Igår då, ja va hände då...? Startgrinden blev klar och det var jag väldigt glad för! Nu kan jag äntligen träna på en av mina största svagheter hemma på gården, underbart. Fine kom förbi också medans hennes familj var ute i Norrby. Hon var trött och sov faktiskt en timme eller två. Men det gav mig lite tid till att prova grinden så det blev bra ändå, hihi. Idag så har det inte hänt speciellt mycket. Har kört en hel del på den nya grinden och det känns så skönt att den äntligen är klar. Annars har jag väl inte fått så mycket mera gjort, det var ett träningspass och nu ska jag snart ge mig på nästa.

Ja nu har jag iaf skrivit lite igen..

ha d så bra!

Ondag 13/2 2007

Känns som att det är dags att skriva några rader igen. Det händer ju inte så mycket om dagarna här så det är ju inte direkt mycket att skriva om. Men om det gör det så orkar jag inte i stället så det blir aldrig av...

Men men, så va händer här på boye just nu? Ja inte mycket, bokstavligen! Det är ju aldrig några här som är sociala i min korridor. Danne har tagit steget till att bli nörd och sitter inlåst på sitt rum precis som anton för att spela en massa skit spel. Dags att ta tag i saker och ting snart kanske? Pontus är nästan alltid med trisse, anting här eller hos henne. Är dom här så är dom endast på pontus rum typ så dom ser man aldrig. Jennie sitter och åker till simon en hel del också så hon är borta mycket. Simon har ju praktik i östhammar så därför är han inte här nått och jennie tvingas åka dit... Åland har oftast en massa skola som han måste göra och pluggar bäst på sitt rum. Elin är här men har ofta mycket skola eller träning så då hinner hon inte umgås. Jim är oftast i andra korridoren med hanna eller så sover han, men det är precis som vanligt så inget nytt där. Nu är det ju inte alltid så här men för det mesta. Så vill man umgås med folk får man glida över till a korridoren, vilket inte är fel de. Men jag föredrar våran korridor...

Men men, jag antar att det kommer att ändras om ett tag igen. Brukar kunna bli lite så här ibland.

Nu ska jag nog börja packa lite inför imorgon så jag kan ligga och dra mig lite längre innan jag måste upp och cykla till gymmet

ha d bra

Onsdag 6/2 2008

Första dagen i skolan idag på över tre veckor... Jag gick aldrig dit igår, vi hade först prov som jag inte kunnat plugga till då jag inte vetat vad jag ska plugga på. Svenskan behövde vi inte gå på och filosofin var så kort att jag inte kände för att åka dit för den. Men idag var ganska så lugnt, en mjuk start med endast en lektion. Vi behövde inte göra nått heller så det var lugnt. Var kul att se alla igen och de verkade ömsesidigt. Fick i mig lite skollunch också så det var väl en bra dag antar jag. Inte mycket mera som hänt idag och inte lär de hända så mycket heller. Kort och sammanfattat skrivet, inget specifikt att gå inte på heller så...

ha d bra!

Måndag 4/2 2008

Tillbaka i frys boxen som vi kallar Sverige igen, haha! Nej då, så farligt är det väl inte får klä på mig ordentligt igen bara. Kom hem till boye igen runt 12 tiden och har bara slappat sedan dess.
Resan från lyon började inte direkt på bästa sätt, vid incheckningen så vägrade dom ta cyrielles cykel på planet. Vet inte riktigt varför men så var det iaf. Så efter väldigt mycket om och men så slutade det med att jag fick ta den på mitt flyg och allting kom med till tävlingen som tur var. Danmark var kallt och blåsigt, inte alls mysigt. Banan var totalt kass, verkligen urusel! Dom ställde in träningen på fredagen efter bara en kvart för att jobba på banan.
Resten av helgen gick också riktigt kasst, jag kände mig jätte bra fysiskt men jag fick inte ut de på den här banan helt enkelt. Så det var ingen super helg men jag försöker ta med mig de lilla som var positivt till framtiden. Nu har jag lite mer än 2½ månad till nästa tävling så det är en massa tid att göra sig redo. Den är ju dessutom inte inomhus, en helt annan tävling kommer det att vara!

Nu ska jag bara slappa resten av dagen, kanske ta upp lite pluggande. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra så får se hur de blir med det... Ligger nog väldigt långt efter just nu!