fredag kväll och lördag!

Fredag kväll
Då var jag hemma hos fine. Dom höll på att städa huset när jag kom för hennes mamma fyller år imorrn och det skulle vara kalas där under kvällen sen. Jag drog till och med ett strå till stacken och dammsög mattan inne i tv rummet, det ni, haha. Sen senare på kvällen så gick vi ut på en promenad och när vi kom tillbaka så såg vi på en ½ film för dvd spelare var lite mongo..

Lördag
Idag så var jag hjälpte jag fine att sätta upp deras studsmatta, sen följde fine med mig upp till BMX banan och väntade på att pappa skulle komma med mina grejer så jag kunde cykla tillsammans med Cim och Dennis som kom från Östhammar för att cykla idag. Cyklade med dom i 2h kanske, banan var jätte bra idag. Det har torkat upp helt nu och det var hårt och fint. Tyvärr så blåste det en massa så det gjorde det lite läskigt att hoppa de större hoppen men vi hade det kul på 3e rakan i stället. Cim och Dennis hade inte kört starter på ett bra tag, så vi körde mest starter idag.

Efter jag cyklat klart så åkte jag hem med pappa, jag gick upp till mitt rum för att vila lite och somnade... Jag sov
i 1h kanske innan mamma kom och väckte mig för det var dags att jobba lite. Vi skulle laga ett av våra partytält som blåst sönder under förra året. Det tog lite längre tid än väntat men vi fick ihop det i alla fall. Ja, mycket mer än så har jag inte gjort, nu ska jag nog plugga lite körkorts teori. Mamma och pappa köpte en skiva med lite teoriprov på som jag ska testa nu och se vad jag kan

Bara 2 veckor kvar!

Nu är det fredag igen vilket idag betyder att jag åker till frankrike om exaxt två veckor! Vid den här tiden då har nog jag och Alex precis hämtat Dick och börjat vår 250mil långa bil resa ner till Cavaillon. Då kommer vi först åka mot Göteborg för att hämta upp Jonas. Sen är det bara raka vägen ner till Cavaillon. 

Dessutom så kommer jag slippa sitta nattvakt (den som håller föraren vaken under natten) också! Jonas kan tydligen inte sova när han åker bil så han skulle ta hand om det sa han, så jag kan sova hela tiden om jag vill. Jag klagar verkligen inte över det, mohaha...

Idag så har jag ännu bara hunnit träna och varit i skolan. I eftermiddag ska jag åka 16.10 bussen hem till hallsta. Sen ska jag hem till Fine, vi ska ut på en promenad (tydligen en lång sådan oxå ) och sen kanske se på nån film.

Senare i helgen ska jag upp till banan och cykla lite. Min tränare hade varit där och cyklat i veckan och hon sa att den var hård och bra nu. Hoppas bara att vädret håller i sig så att det inte kommer nått regn för då lär det bli mjukt igen. Sen måste jag även träna lite körkorts teori och sånt. Vill försöka bli klar med körkortet nån gång..

Hoppas nu att ni får en bra helg! Tills nästa gång, ha det bra!


torsdag

Balkongen, min nya favorit plats! Älskar att sitter här ute, de är så skönt här. Borde nog börja bli lite brun snart med. solen ligger här emot om dagarna. Men men, idag så har jag varit på min andra körlektion. Det kändes som att det gick rätt så bra, kändes mycket bättre att köra den där bilen igen i alla fall. Jag hade tydligen lärt mig allt som han sa till om förra gången, men nu gjorde vi lite nya saker och jag hade lite svårt för det. Så det är bara att åka hem och träna på det också tills min nästa lektion på påsklovet.

Nu har jag precis ätit en glass och jag ska nog snart äta middag, har lite sallad kvar från igår som jag tänkte äta. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra resten av kvällen. Ska kolla om vi inte kan så på en film eller nått sen.

Nu har jag inte så mycket mera att skriva så ha d så bra!

torsdag, ännu en dag på balkongen!

Balkongen, min nya favorit plats! Älskar att sitter här ute, de är så skönt att sitta här. Borde nog börja bli lite brun snart med. Men men, idag så har jag varit på min andra körlektion. Det kändes som att det gick rätt så bra, kändes mycket bättre att köra den där bilen igen i alla fall. Jag hade tydligen lärt mig allt som han sa till om förra gången, men nu gjorde vi lite nya saker och jag hade lite svårt för det. Så det är bara att åka hem och träna på det tills min nästa lektion på påsklovet.

Nu har jag precis ätit en glass och jag ska nog snart äta middag, har lite sallad kvar från igår som jag tänkte äta. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra resten av kvällen. Ska se efter om vi inte kan så på en film eller nått sen.

Nu har jag inte så mycket mera att skriva så ha d så bra!

Onsdag

Imorse blev det en liten oplanerad sov morgon, hehe.. Vaknade av klockan men sen hade jag tydligen stängt av den och somnat om. Just nu känns det väldigt bra att jag bara har träningar på morgonen och ingen skola fören lite senare, missade ju bara träningen nu som tur va. Väl i skolan så var jag ganska så pigg ändå, undrar varför.. haha

Annars har det inte hänt så mycket mera idag, va i skolan, körde lite excentriskt på gymmet me Niklas och Cai. Känns bra att få se Cai arbeta lite idag också eftersom att man måste vara 3st för att köra excentriskt, som tränare brukar han ju mest bara stå och se på.

När jag kom hem från träningen så gjorde jag en sallad och nu har jag suttit ute på balkongen i 1.5h. Solen har börjat gå ner nu så det är lite kyligare än när jag satte mig här, men det är fortfarande rätt skönt. Lär nog sitta här ett tag till nu skulle jag tro.

Ha d så bra!

underbara vår! =)

Vilken underbar vår dag det är idag! Solen skiner och det är riktigt varmt! Just nu sitter jag ute på våran balkong i shorts, t-shirt, flip flopoch glassar i solen med datan. Ja inte kan bli bli mycket skönare än så här iaf. Idag så har jag kunnat ätit ordentligt igen och jag känner mig mycket piggare nu så jag har inte så mycket att klaga på idag.

Idag på engelskan så skulle vi skriva en bok recension. Vår lärare vill att vi ska skriva den på lektionen, fast vi får ha datorerna med oss. Så jag började skriva den redan igår kväll, eller jag skrev klart den igår kväll. Jag var nöjd och tänkte bara sitta och skriva en massa strunt. Men väl där så började jag skriva om rescensionen och det blev mycket bättre! Kan vara för att jag var lite seg i skallen igår, men men det skiter jag i nu. Tror att det kan bli ett rätt bra betyg på det.

Sen har man ju tagit sin första glass idag oxå då. Vi gick en snabbis till willys innan engelskan och köpte glass och något att dricka under lektionen, glassen satt verkligen bra nu i värmen! Önskar att jag hade en här nu, fast den skulle man nog inte hinna njuta av för den skulle nog smälta rätt fort... Men men

aja ha d så bra!

vilken seg dag... Men vilket väder!

Gud va trött jag är... Jag tror jag sov närmare 12h i sträck inatt alltså, men jag kände mig rätt pigg imorse. Sen var jag och tränade och då gick all energi ur mig! Dessutom får man ju vänta typ 2.5h innan lunchen (skitshema!) så jag var verkligen helt slut. Jag orkade typ hålla huvudet någorlund me i leken på engelskan och svenskan. Men sen när jag äntligen kunde äta så fick jag knappt i mig någon mat. Det var jätte gott och jag var jätte hungrig men det gick inte, förstår inte... Så på matten började jag blanda ihop massa tal och så och på näringsläran hängde jag inte alls med. Trots detta så åkte jag och tränade igen. Somnade nästan när jag vilade, så det gav nog inte så mycket idag precis. Jag fick i mig lite middag, men det var inte mycket. Fattar inte varför!? Jag kommer ju aldrig komma tillbaka till vanlig form igen om jag inte kan äta som jag brukar. Hoppas att det vänder snart!

Men vilket väder det har varit idag. Imorse va det frost när jag åkte till träningen, sen efter träningen så kunde jag cykla till skolan utan jacka. Det var så himla skönt! Hoppas att det håller i sig!

Ja ikväll ska jag nog inte göra så mycket. Kristoffer ligger ute i sofforna framför tv:n och spyr titt som tätt. Är inte så mysigt så jag håller mig nog på mitt rum ikväll. Vill inte bli sjuk nu, ställer bara till en massa då.

Aja nu får jag väl hitta på nått annat, vet inte vad bara.. Vi får väl se va det blir, men ha d bra!

Helgen!

Lördag
Var och cyklade på banan med Jens, Alex och Dick. Det var hårdare den här veckan så det gick till och med att hoppa på banan den här gången. Det var första gången i år som jag kunde hoppa lite så jag var lite ring rostig, jag klarade inte ens av att hoppa våran 2:a sträcka... Vi körde en massa starter me, vi filmade oss också för att kunna se vad vi gör fel och kunna förbättra oss. Det kändes ganska så bra idag, fick till ett par riktigt bra starter så jag är nöjd.

På kvällen sen så kom hela gänget hem till mig. Idag var det Fine, Trisse, Linus, Tove, Tobbe, Emma och Nella som kom. Det var lite kul att se dom komma hit på en lång rad med sina mopeder, haha. Vi kollade först på High School Musical. Sen gick vi ut på en kort promenad, och efter det så började folk att dra sig hemmåt. Det var bara jag, fine, emma, trisse och nella kvar när vi började att kolla på våran andra film för kvällen the terminal. Men mitt i filmen så gav sig Nella av hemmåt också och efter filmen även trisse och emma. Fine var jätte trött så hon stannade kvar ett tag för att piggna till lite så hon skulle orka köra hem igen. Vi började prata och, ja kl 10 åkte hon hem, hehe. Vi bara malde på i flera timmar, hon är så otroligt lätt att prata med. Tack allesammans för en jätte trevlig kväll!

Söndag
Ja, idag har jag itne gjort så mycket... Hade knappt sovit en blund när fine var kvar här så jag gick och lade mig när hon åkt och sov till kl 2. Sen har jag inte orkat gjort nått iaf... Ska åka in till uppsala igen ikväll är väl allt jag kommer göra typ

Fredag 23/3 2007

Idag har det inte hänt så mycket. Var på studan imorse och tränade på läktarna där, vart i skolan och haft två lektioner. Fick reda på mitt historia prov idag också, fick bara G. Trodde att jag skulle klara ett VG men icke... Så jag gick och dränkte mina sorger i en god skollunch. Jag satt kvar där rätt länge och snackade lite me bandy grabbarna, var trevligt. När jag kom hem så satt jennie och spelade xbox. Så jag satte mig och spelade med henne och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi spelade i säkert 2h, då var vi båda tvugna att börja packa inför våra hem resor. Nu ska jag bara städa köket och tvättstugan innan jag åker till station för att ta bussen hem till herräng över helgen.

Aja lika bra att städa på engång, ha d så bra!

Torsdag 22/3

Torsdagar brukar ju vara min vilodag, men det blev inte riktigt så idag. På idrotten så gjorde vi en massa tester idag. Vi testade hur många situps och armhävningar man kan göra på 1 minut, vi gjorde smidighets tester och vi sprang beep testet... Det gick rätt så bra, jag hade förbättrat mig jätte mycket mot sist. På beeptestet så sprang vi 20m i stället för 15m som vi brukar göra. Jag kom till 8.5 så jag är rätt nöjd, kände av testerna från igår i benen. Nu är jag rätt sliten så jag ska bara ta det lugnt idag. Måste städa köket och tvättstugan här ikväll, annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jo, ska väl laga nått gott till middag också. Tror det blir schnitzel, klyftpotatis och bearnaissås, är lite sugen på de

onsdag 21/3 2007

Idag så hade jag sov morgon för jag hade ingen franska på morgonen så jag började 12.30! Men jag glömde stänga av klockan imorse så jag vaknade som vanligt i alla fall och jag kunde inte somna om så jag gick upp och körde mina sprinter i stället. Jag tog det lugnt för vi skulle ha tester på eftermiddagen igen. Sen städade jag mitt rum för det såg inge vidare ut.

När jag skulle iväg till skolan så hade jag punktering på cykeln och jag hade 15 min på mig att komma till skolan innan engelskan började. Men som tur är så hade jag ett extra hjul att ta så jag hann faktiskt till skolan med ett par minuter till godo.

Efter skolan så hade vi tester på gymmet igen. Vi körde benböj bänkpress chins och dips. Vi ökade vikten på benböjen och bänken så vi skulle få ner repetitionerna lite från förra gången. Jag är rätt nöjd med hur det gick, vi skulle försöka hitta en vikt som vi skulle göra mellan 5-10 repetitioner på. På benböjen hade jag 150kg och klarade 12st, det var för många så jag ska testa mig igen på tisdag... På bänkpressen hade jag 80kg och klarade 6 repetitioner. Har aldrig lyft så tungt nån gång så jag är jätte nöjd! Chinsen gjorde jag 5st på idag, en bättre en sist! och på dipsen klarade jag 14st, också bättre än sist. Så jag klagar inte på mina resultat, är jätte nöjd!

Tisdag 20/3 2007

Vad har hänt idag då? Jo, dagen började med att vi hade rörelselära på atletverkstaden. Vi blev uppdelade i 5st grupper och fick gå till olika stationer för att prova på olika saker som hade med rörelse lära att göra. Det som är lättast att förklara är det vi gjorde med Mats (Hockey tränaren på skolan). Med honom fick vi gå och springa på löpbanden och bli filmade samtidigt. Vi kollade på hur olika vinklar och sätt att springa påverkar oss. Det var rätt kul och intressant faktiskt. Lärde mig en hel del

Sen bar det av till skolan, där jag hade matte, engelska och franska. På engelskan fick vi börja med vårat arbete om ett land. Jag Mattias och Jonas ska jobba med australien, så vi samlade vi ihop en massa info till det. Sen fick vi också reda på  resultatet ifrån våra engelska prov vi gjorde förra veckan. Fick 55/77 typ G+, är inte nöjd med det! Var 4 poäng från vg, och det brukar jag minst ha....

När jag kom hem så var det bara att ge sig ut och träna direkt, skulle cykla 1h så jag gav mig iväg till BMX banan här i uppsala för att kolla hur den såg ut. Det var väldigt blöt och mjukt där, är ett tag kvar innan det går att träna där... Men jag hoppas att det torkar upp fort så vi kan börja cykla där! Men i vilket fall som helst så var det rätt skönt att åka ut och cykla, fick ju blåsa ner för slotts backen! haha är lite läskigt, är alltid rädd att nån bil ska åka ut framför mig där men det gick ju bra.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Ha d bra så hörs vi! =)

måndag 19/3 2007

Idag så har jag haft resursdag igen så jag stannade hemma i herräng. Jag behövde åka till banken i hallsta för att fixa ett nytt bank kort och lite andra saker. Så jag och pappa möte mamma där och fixade allt det. Efter det så gick jag och pappa ut i verkstaden och plockade i ordning lite. Såg ut verkligen ut som en bomb slagit ner där inne. Det ser i alla fall lite bättre ut nu, men inte så mycket. När vi tröttnade där så gick jag och satte mig framför datan och la in det som vi filmade igår på den och tog bort alla onödiga pauser. 10 min var bara pauser så jag tror att det blev 5min film av det hela. När jag var klar med det så lagade jag mat, packade ihop mina saker som skulle med in till uppsala igen och sen bar det av in till uppsala.

Jag hann packa upp mina saker och börja skriva det här innan jennie kom in på mitt rum och ville åka till gränby centrum för att köpa en jacka. Jag hade inte handlat nån mat för veckan så jag följde med. Men det slutade med att jag köpte en ny vår jacka för mina pengar och jennie en tröja och ett par jeans. Så jag får helt enkelt åka och handla mat imorrn i stället, haha

Jag har lagt upp 3st bilder till på gårdagens inlägg nu. Vill ni se alla bilder vi tog gå in på min hemsida
http://www.robin-mattsson.tk

efter snöstorm kommer sol! =)

Idag så var det tänkt att Dick taxén, Robin Byström och Cim sjölander skulle komma och cykla med mig. När jag vakna så var vädret okej så jag var inställd på att åka och cykla. Men sen började det att snöa lite och det blåste riktigt mycket, och Dick fick inte tag på byström så vi sket i det hela. Men jag åkte till banan med pappa för att mäta lite hopp och så. Så kom det en riktig snöstorm! Så vi fick packa ihop och åka hem.

Jag gick upp och pluggade körkortsteori och kollade på alpint och skidskytte. Då när jag kollade ut så sken solen och det fanns knappt ett moln på himlen! Så vi bestämde oss för att åka till banan igen för att mäta och cykla. Det var kanon väder alltså! Lite kallt men solen sken. Banan var mjuk efter snöstormen men det gick bra att köra starter. Jens kände inte för att cykla så han sprang runt och filmade och fotade mig i stället. Vi fick några riktigt bra bilder! Ska se till att få upp några fler här sen.

Tr?nar starter!


Efter det har jag inte gjort så mycket. Jag och mamma var och körde bil ett tag, det är väl allt. Jag har resursdag imorgon så jag stannar kvar i herräng tills imorrn. Måste ha in en ny cykel till uppsala då fälgen på min är paj... Men nu äre snart bond på tv så jag ska nog ladda inför det. Ha d bra!


Underbart v?der!

n?r bild!

man blir glad av att cykla =)'


skit väder!

Idag så fick jag äntligen cykla på bana! Men det sög verkligen, för vädret var kasst... Det blåste som tusan och regnade till och från. Banan var lite små mjuk men det hade nog gått bra att cykla om inte det blåste så mycket. Men vi fick köra lite starter i alla fall. Eller åtminstoene efter ett tag, för den ville inte funka först.. Men men jag har fått cykla lite iaf och jag ska dit imorrn igen. Då kommer förhoppningsvis dick och några också, men vi får se hur vädret vill se ut imorrn.

Nu ska jag iväg och fira min kusin som fyllde år igår så hade bra allesammans!

fredag 16/3

Imorse så skulle jag och Niklas vara på studenternas för att springa och hoppa uppför läktarna där. Men dom ville inte att vi skulle vara där idag för dom höll på att förbereda inför SM finalerna i bandy som är i helgen. Så vi tog en runda för att hitta nån trappa eller nått som vi kunde träna i men vi hittade ingen. Dom vi visste om låg mitt inne i stan och ingen av oss ville träna där så vi gick till friskis i stället. Men vi gjorde inget speciellt där, vi gick mest runt och testade olika maskiner och hade skoj...

I skolan så hände det inte så mycket, jag hade två lektioner och slutade 12.20. Ikväll så ska jag försöka komma till BMX banan och cykla lite. Jag vill så gärna cykla nu! Jag har väntat på det här sen december och jag vill inte vänta längre nu! Fick ju cykla lite på Danish Indoor men den banan var så dålig så det räknar jag knappt. Nu ska jag cykla på en riktig fullstor och bra bana, kan knappt vänta...! Ska se om jag inte kan få nån att ta lite bilder också, pappa har köpt en ny kamera och vi måste ju prova den nån gång.

Nej nu ska jag börja packa lite inför hemresan
Ha d bra!

Torsdag 15/3

Igår kväll så var jag på bio med Danne, Ponuts och Jennie. Vi såg filmen Tenacious D, det är en komedi med Jack Black och den var riktigt bra faktiskt! Den handlar om JB (Jack Black) och KG (Kyle Grass) och hur dom träffas och börjar spela tillsammans. Efter ett tag får dom problem att betala hyran så dom tänker ställa upp i en talangjakt för att få in lite pengar. Då får dom höra talas om ett magiskt plektrum som får alla som har det att bli riktiga "rockers"! Så man får följa med dom på deras jakt efter plektrumet. De här är en film som du bara måste se!

Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har varit i skolan och sen har jag varit här på boye. Jag har vilodag idag så jag har inga träningar... Känner mig så slö nu, jag har inte tränat sen i tisdags morse. Då på eftermiddagen så blev det sent och jag fyllde år. Men igår så kände jag bara inte för det, hoppas inte att det här håller i sig. Vill inte slöa till mig nu precis innan säsogen.

Resursdag

Idag så har jag haft min första körlektion. Jag var skit nervös och skakis innan jag fick börja köra. Jag började allt med att köra kärringstop.... Men han som jag körde med sa åt mig att bara ta det lugnt och sen så gick det ganska så bra. Han klagade inte allt för mycket på det jag gjorde och redan kunde och han sa några saker som jag inte hade en aning om, som verkligen underlättade körningen. Ska försöka träna hemma så mycket som möjligt och köra på körskolan så ofta jag kan. Har så svårt att få tid att köra, veckorna ser så olika ut hela tiden. När jag kom hem ifrån stan så la jag mig och läste körkortsboken tills jag somnade... Jag sov i 2h typ, så nu vet jag inte om jag kommer att kunna somna ikväll.

Ikväll ska vi iaf gå på bio och se Tenacious D med Jack Black. Av det som jag sett så verkar den vara skit rolig! Jag hoppas att den är bra, vill inte slänga ut pengar på en skit film, haha..

Ha d så bra allesammans!

Min födelsedag! =D

Idag är det min födelsedag! Så nu är jag 18 år, eller inte officiellt fören 23,11 eller nått sånt, men ändå. Imorse så väcktes jag av mamma som skickade ett sms vid typ halv 7... Sen bar de av till gymmet. Där hann jag knappt börja träna innan julia kom skrikande "Graaaaattis!" haha.. Sen kom alla ifrån min klass och naturklassen och grattade mig. De flesta fråga "ska du ut ikväll nura?" blev rätt trött på den frågan faktiskt... hehe

I skolan så hade jag först matte. Där ville våran lärare (och mentor) ha lite hjälp med att bestämma vilka glasögon han skulle köpa. Han hade 4 olika par och han hade alla på sig under lektionen, sen vart det en omröstning. Men de glasögon som flest röstade på ville han inte ha! så oförskämt, hehe. Han är så himla skön vår lärare, han har alltid nått kul för sig på lektionerna.

Efter matten så hade vi engelska prov. Jag tror att det gick rätt så bra men det får vi väl se, jag lyckas alltid göra en massa slarv fel... Sen hade vi franska och idag fick iv tillbaka proven. Jag klarade faktiskt G! är lite stolt faktiskt. Sen började kollade vi på Lejon kungen på franska. Det var ett tag sen man såg den nu så det var rätt kul att få sen den igen.

Nu ska jag kila iväg och köpa lite mat. Blir kebab idag och sen ska jag köpa lite godis me tänkte jag.
Ha d gött!



Nu har jag ätit en kebabrulle som var skit god! Vart extra gott då jag fick vänta ett bra tag på att pontus och jennie skulle komma tillbaka från stan. Nu visade det sig att dom var och köpte en present till mig. Dom köpte ett par nya flip-flop tofflor till mig! Tack så jääätte mycket! Då ville ju inte danne va den enda som inte köpt mig nått så han köpte en ciderflaska som vi ska dricka upp ikväll. Funderar på att spruta lite cider på nån också, haha

Nu sitter vi här och vet inte riktigt va vi ska göra. Vi kommer nog sitta här hela kvällen och bara ta det lugnt. Låter perfekt tycker jag!

måndag 12/3

Den här dagen har varit seeeg...! Jag var jätte trött när jag vakna, morgon träningen gick skit. Skoldagen var lång och tröttsam och eftermiddags träningen gick inte heller bra... Det som har varit bra med den här dagen är att dom äntligen har fått våran boxer att funka! Så nu har vi en massa kanaler att titta på, underbart!

Imorgon så fyller jag 18(!). Jag lovar att jag kommer att glömma bort det i år igen... Är lite små pinsamt att erkänna men så är det. Gjorde det förra året, men i år känns det som att jag kommer att få hjälp med att komma ihåg det. Julia har nämligen gått och tjatat hela dagen om att jag fyller år imorrn. Tror hon kommer att skrika grattis så fort hon ser mig på träningen imorrnbitti. haha

Det känns som att det kommer att bli krig om vad vi ska kolla på här ikväll. Men vi får se vad det blir, känns som att det kommer att bli hockey. Förhoppningsvis Brynäs-HV 71, i så fall kommer det att bli ett jäkla liv på Jim som är ett tvätt äkta Brynäs fan!  


helgen

Lördag kväll
Jag åkte till fine igår kväll för att umgås lite med alla. Det var fine, nella, linus, tove, amanda och trisse som var där. När jag kom dit så kom fine och öppnade dörren och drog upp en ballong till mig som det stod "Grattis Mattsson 18år" jag fyller år på tisdag så jag fick den som en tidig födelsedags present. Tack så jätte mycket! Dom andra höll på att spela linus dans spel. Jag som vägrar köra de satt och kollade på tills melodifestivalen började. Där satt vi och kommenterade alla och hade kul, tjejerna ringde till och med och röstade på sina favoriter. Som alla vet så var det The Ark som vann, det var lite blandade känslor. Fine var skit glad, själv så var jag inte så himla glad över de. Är inte så förtjust i dom, men de va ju rätt låt som vann ändå. Var dom som alla gillade.

Efter melodifestivalen så spelade dom lite mera dans spel och sen gick jag fine och trisse ut med zazza en sväng. Sen så spelade dom lite mera, innan alla började dra sig hemmåt. Det var bara jag fine och trisse kvar till slut. Jag och fine satt och spelade vollyboll medans trisse satt och pratade. Vi lyssnade och försökte prata me henne men de är lite svårt när hon är trött. Men jag tror att hon förstod tillslut iaf. Sen blev de en massa snack innan mamma kom och hämtade mig.

Söndag
När jag vaknade så kom jag på att jag glömt min ballong hos fine. Men trots att jag var i hallsta ett tag så tänkte jag inte på att åka och hämta den. Så nu får fine ta hand om den. När jag var i hallsta så var jag och pappa uppe på bmx banan. Snön är borta! Men det var fortfarande mjukt, fast nästa helg ska jag dit och cykla. Ska se om jag kan få några att komma dit. Men i alla fall, jag och pappa tog en massa mått så att han kan rita upp en 3d bild av banan.  Sen åkte jag hem och bara tog det lugnt och pluggade lite. Sen körde pappa in mig till uppsala, eller de var faktiskt jag som körde, men aa ni fattar. Nu ska jag kolla på parlamentet så ha d bra!

Fredag 9/3

Studenternas läktare, om du nån gång råkar vara i uppsala någon fredagsmorgon, går förbi studenternas och undrar va det är för fjån som springer och hoppar upp och ner på läktarna där så är det troligtvis jag och alex som kör spänst träning. Det är inget jätte roligt pass nu när det är kallt för det är inte så skönt att sitta på den där kalla betong läktaren när man vilar. Fattar inte hur dom kan sitta på den läktaren och kolla på bandy faktiskt, det är inte så skönt att sitta där överhuvudtaget... Men men, träningen gick bra. Idag så hade dom ingen bandy träning på morgonen så det fanns inget att titta på när vi vilade. Dom har slutspel ikväll så därför vilar dom, hoppas att det går bra för dom!

Skoldagen var ganska slapp. På svenskan så gick vi till biblan och lånade en bok som vi ska ha att läsa hemma under ett par veckor och sen skriva en recension på. Jag valde första boken i narnia serien. Vi fick börja läsa i böckerna och jag tycker att den verkar vara ganska bra.

När svenskan var slut skulle vi gå tillbaka till klassrummet för att ha historia. Utanför klass rummet stod en tjej som man inte har sett på flera månader. Sara hade kommit tillbaka till skolan igen! Sara har varit hemma sjuk jätte länge och det var jätte kul att se henne tillbaka i klassen igen. Hon var lika pigg och glad som vanligt och det känns som att det smittades av lite på hela klassen. På historian hade vi en kort genom gång och sen var det slut för dagen. Nu väntar jag bara på att åka med bussen hem kl16.10, jag har lite tid att döda så vi får se vad jag gör. Fick ett nytt house avsnitt igår, funderar på att kolla på det faktiskt


prov, prov och lite mera prov

Idag så har jag har skoldagen nästan bara bestått av prov... Första lektionen så hade jag prov i historia på medeltiden och början av nya tiden. Jag hade pluggat rätt mycket till det så jag var rätt så lugn innan och det gick faktiskt riktigt bra tror jag. Det var inte alls speciellt svårt. Sen hade jag franska, åh ja ännu ett prov. Jag var skit spänd innan det för jag kände att jag inte hade så bra koll på det. Jag har ingen aning om hur det kommer att gå där. Jag skrev i allt, men jag tror att jag blandade ihop en hel del ändelser på grammatik delen. De är två stycken grammatik delar som har nästan samma ändelser och jag tror att jag har blandat ihop dom två. Men men den som lever får se. Känns väldigt skönt att ha gjort de här proven i alla fall

Sista lektionen var idrott, där hade vi faktiskt inget prov. Vi körde ledarskap idag, precis som förra veckan eftersom att inte alla hann hålla i sin sak. Idag så fick min grupp först köra att man delar upp sig i två lag. Man ställer sig på var sin sida av planen och har en stor boll i mitten. Sen ska man kasta små bollar på den så att den rullar över till de andras sida. Mitt lag vann med 3-2! Sen körde vi plåster kull, man har en tagare och där tagaren kullar en ska man hålla en hand, där man blir kullad andra gången ska man hålla den andra handen och efter tredje gången är man en av tagarna. Gick inte så bra för mig där, tror jag var den som åkte dit först av alla... Nästa grupp körde lite fys, vi stod i ring och gjorde armhävningar, situps och rygg lyft. Sen skulle vi vara 2 och 2 och stå i armhävningsposition och försöka slå den andra på händerna, först till 5 vann. Jag mötte lisa och förlorade, ingen bra insats av mig där, haha. Sen blev det en kort runda med spökboll innan vi körde kolan, (kolroten, polis och protestanter. Kärt barn har många namn). Då ska man ligga i en ring och hålla armkrok med den brevid sig. Sen ska 2 st personer försöka slita ur en person åt gången ur ringen. Det var skit kul! Jag låg mellan noah (fotboll) och beje (brottning). Dom drog ur beje ur ringen men jag vägrade släppa och noah lika så, så vi tre låg i en egen liten ring. Men dom orkade inte få i sär oss så dom gav sig på dom andra först i stället. Sen kom hur många som helst och försökte få isär oss. Som vi kämpade, dom fick inte loss oss lät alltså. Men beje var skit svettig så jag tappa greppet men noah och beje kämpade på ett tag till innan dom släppte. Som avslutning körde vi en evighets staffet som vårat lag vann! Det var verkligen en riktigt lyckad idrottslektion idag!

Nu sitter jag här på boye igen och funderar på vad jag ska äta för nått idag. Är nästan säker på att det blir tunnbrödrulle, men vi får se hur det blir. Jennie tyckte att vi skulle se på "The Holiday" idag så det blir nog en liten filmkväll sen. Känns som att det skulle vara skönt att bara ta det lugnt och se på film.

Onsdag 7/3

Träning, skola, styrke tester, gränbycentrum och nu boye. Så har min dag sett ut sammanfattat. Morgon träningen och skol dagen flög förbi ganska så snabbt idag. Efter skolan så var det dags för att köra tester på gymmet. Det var jag alex och dennis som skulle testas och vår tränare cai var där för att se över det hela. Vi körde benböj, bänkpress, chins och dips.

Vi skulle testa oss för att se hur mycket starkare vi blivit sen vi började i skolan och testade oss då. Testerna gick bra, eller jäkligt bra faktiskt! På benböjen hade jag 130kg precis som förra gången. Då klarade jag 3st nu klarade jag 19(!). Är såååå glad! samma sak på bänk pressen. Då hade jag 60kg och klarade 6st förra gången, nu 17! Känns riktigt bra just nu. Sen körde vi chins och dips också men jag klarade bara 4st chins (nytt rekord för mig). 4 är inte så mycket där... Dipsen klarade jag 13st (också de bästa jag gjort), fast det är inte heller så där jätte bra. Men det tränar jag inte lika mycket heller så jag skiter i det. Vi kommer att göra om testerna om 2 veckor med tyngre vikt för att få ner repetitionerna lite.

Efter träningen så käkade jag och sen åkte jag och pontus till gränby för att köpa en boxer till oss. Men när vi kom hem hit och hade kopplat in allt så funkade det inte...! J***** s***! blir så trött på den! Vi får inte rillräckligt stark signal till boxern, och det finns inget vi kan göra själva. Vi får se om det löser sig, det ligger inte i våra händer längre. Hoppas att det löser sig snart, vill verkligen att den ska funka


resursdag!

Jag har inget att göra... Vi har resursdag på våran skola idag och jag har 2st prov på torsdag så jag måste plugga en massa idag. Men nu har jag gjort det ett tag och känner inte för det längre, så jag vet inte vad jag ska göra... Jag skriver lite här på bloggen men det dödar ju inte direkt någon tid. Träna kan jag inte heller göra för det har jag gjort på morgonen också, och jag måste ha lite längre mellan passen än 1,5h. aja vi får väl se vad jag hittar på, slutar väl med att man pluggar i alla fall. Ska ringa till körskolan och skriva in mig där med snart så att jag kan börja ta körlektioner nån gång, ska se om dom har någon tid ledig nästa onsdag när vi ändå är lediga igen.




Nu har det gått ett tag och jag har faktiskt pluggat en massa. Det har blivit mest franska som jag pluggat nu ett tag, men nu kommer jag nog inte plugga nå mer fören ikväll. Jag jennie och Jim gick iväg till ICA för att handla lite för en stund sen. Vi köpte en färdig bröd mix (ja vi är lata) för brytbröd så nu ska det bakas! Kommer att bli kul att se minerna på dom andra sen när dom kommer hem och ser att vi har bakat. haha!



Nu har vi bakat klart. Så jäkla goda våra bröd blev asså! Det finns jätte många kvar fortfarande så jag ska äta massa bröd hela kvällen. Nu är det bara det roliga kvar att städa och diska, önskar att jag hade en kamera så att jag kunde visa hur det såg ut här just nu. Det är inte vackert kan jag lova, jag och jennie fick till och med brand alarmet att gå igång... Våran ugn skulle verkligen behöva göras ren, det är därför det kom så mycket rök att larmet gick. Är glad över att jag inte har köket så att jag inte behöver städa den sen. haha

Måndag 5/3

Idag så var det lite smått kaos i skolan för dom hade ändrat våra scheman till den här veckan, men det var bara några som visst om det, och som tur var så var jag en av dom... Vi började 10.40 i stället för 11.15 och hade engelska i stället för svenska. Men ingen visste vart vi skulle vara nånstans så det blev ju så att även vi kom för sent. Sen var det ju ingen som visste när de andra lektionerna började heller.. Så ja, det blev ju som det blev allting men det löste sig ju tillslut i alla fall. Men puckona som lägger schemat har lagt våran lunch vid 12 tiden typ varje dag nu, så nu kommer vi att få träna på morgonen och sen vänta 2-2,5h innan vi får äta nått! Fattar inte riktigt hur dom tänkt där alltså!?

Men något positivt med dagen är i alla fall att jag fixat mig själv ett MVG i idrottspsykologi. Vi hade en gruppredovisning idag och jag var med Mattias och beje. Vi delade upp det så att jag gjorde själva arbetet, för jag hatar att prata inför folk, beje fick presentera det hela och mattias, ja han fick trycka på datan när vi hade våran powerpoint presentation. haha Men i alla fall så fick vi MVG- på den presentationen men jag har haft MVG på båda inlämnings uppgifterna som vi hade innan det så då får jag MVG i idrottspsykologi! Vi fick även tillbaka våra matte prov idag, jag lyckades inte fixa nått VG där så jag fick nöja mig med ett G men det är taget de me!

Efter skolan så var jag och tränade igen. Gick inte så bra, var så himla trött... Tror helgen har slitit rätt så bra alltså. Men det var det värt! Efter träningen så stod jennie och väntade på bussen, hon hade varit och solat så hon gjorde sällskap med mig i stället, vi pratade en massa och när vi kommit typ halvägs så ringer pontus. Då var han bakom oss så vi väntade på honom och så gick vi alla tre tillbaka till boye igen. Nu har jag precis ätit och jag har försökt ringa till körskolan för att boka körlektion, men det är ingen som svarar... Nu har dom stängt också så jag får väl åka dit imorgon eller nått. Har ju resursdag och jag har inga prov att göra så jag är ledig imorgon, kan svänga förbi där när jag åker hem från träningen eller nått

söndag 4/3

Idag så har jag inte gjort så himla mycket. Jag försökte sova så länge som möjligt på morgonen då jag inte sovit så mycket i helgen... Jag låg kvar rätt länge och kollade på vasaloppet innan jag gick upp. Då plockade vi ur bilen på de sista grejerna från igår och tog av takboxen. Sen plockade jag i ordning lite inne i verkstaden innan jag och pappa gick in för att leta efter boende till tävlingarna i Tjeckien. Vi hittade 2st hotel med rätt så bra priser så vi skrev och frågade om det fanns några rum kvar under tävlingarna, så vi får se vad dom säger. Jag gick sen upp och pluggade lite franska och historia ett tag. Har prov i båda på torsdag lektionerna efter varandra, kul va...?

Jag vart väldigt trött av pluggandet så jag lade mig och kollade på fridrotts EM, men somnade efter ett tag. Jag sov i 2,5h innan mamma kom upp och började skrika "va!? är du inte klar än vi måste åka till bussen nu!" då hade jag typ 5min på mig att byta kläder, packa och äta... Jag fick äta i bilen på väg till bussen, men jag hann i alla fall. Så nu är jag tillbaka i uppsala igen. Blir nog en tidig kväll så att jag kommer upp till träningen imorgon bitti. Nu ska jag i alla fall umgås lite med pontus och gänget

helgen så här långt

Fredag kväll:

I fredags kväll så var jag hemma hos Trisse med Trisse, Fine, Tove, Tobbe och Linus. Vi kollade på filmen Night at The Museum på deras nya stora tv. Jag hade redan sett filmen och så även Trisse och Tobbe, men den är så bra så vi såg den igen. Vi tryckte in oss 6 pers i två bäddsoffor, jag fine och trisse i ena och Linus Tobbe och Tove i den andra. Fråga in hur, men på nått vänster fick vi plats i dom där små sofforna i alla fall, haha. Innan filmen börjat så försökte jag hitta nått ställe att göra av benen på så jag slängde fötterna över soffa kanten. AJ! Där stod det en liten jäkla kaktus som jag la ner ena foten på, det var inte så skönt kan jag lova? Men dom hade väldigt kul åt det under kvällen sen.

En bit in i filmen ringde äntligen Dick till mig. Jag hade ringt 2-3 gånger på vägen till trisse för att säga att jag ska åka med honom Alex Edbom och Jonas Franzén ner till Cavaillon Frankrike, på ett träningsläger innan första EM tävlingen i Belgien. Han blev rätt glad när jag sa det, för jag trodde inte att pappa skulle låta mig åka och hade sagt det till Dick också, kan knappt vänta tills vi ska åka!

Efter filmen så åkte Linus hem och hämtade sitt Xbox, sina dansmattor och spel till det. Sen så hade dom en liten dans tävling. Trisses föräldrar vart inte så glada för det dunsar rätt så bra om man är på över våningen och spelar, så vi bytte tv med dem så att vi fick vara på nedervåningen. Fast jag vet inte vad som var bäst, för där nere gick det knappt att dansa. Alla bok hyllorna skakade och det står en del fina saker där om man säger. Jag och Linus sprang t.o.m. under hyllorna med kuddar ett tag, gud vad dumt det måste ha sett ut, haha. Efter det så spelade vi lite tetris och sen gick vi ut på en promenad för att lämna av Tobbe Linus och Tove. Jag, fine, och trisse tog en liten längre promenad och snackade lite skit innan jag åkte hem. Vilken kul kväll det var!

Lördag

Större delen av lördagen spenderade jag i kungsberget. Jag, Jens, pappa, Krister och Emelie var där och åkte skidor. Det var nästan ett år sen sist så jag kände mig lite ring rostig i början, men när man kom igång, då ni! Dom hade satt upp en slalom bana i en av backarna, så jag och Jens åkte den ett par gånger. Det kanske inte var Anja Pärson klass på det hela men jag tycker att det gick rätt så bra i alla fall. Tyvärr så vart det stora gropar och så på eftermiddagen så då gick det inte att åka så bra där längre? Det var kul att se pappa orka med lite idag också, trodde inte att han skulle klara av hela dagen men det gjorde han. Krister och emelie kom också igång lite mer på slutet och åkte lite mer med oss. Efter 2.5h i bilen för att komma hem, så hade mamma fixat våfflor som stod och väntade på oss när vi kom hem, det var perfekt efter en lång skiddag!

På kvällen så åkte jag till Linus för att umgås med alla igen. Idag som var Emelie där också. Hemma hos Linus går det att hoppa och studsa nästan hur mycket man vill så dom passade på att spela dans spelet igen. Själv så satt jag och kollade på, är inte riktigt min grej det där? Sen spelade jag fine och emelie en väldigt lång tetris runda. Båda var lite seg startade men sen så kom dom igång, speciellt emelie, som gick ikapp och nästan förbi. Tyvärr så fick vi ju inte spela klart för att det fanns ju flera som ville spela, fast lika bra var nog det. Man får väldigt ont i ryggen av att sitta på golvet framför tv:n sådär. Sen ville dom göra nått annat så vi gick ner för att kolla efter nått spel som vi kunde spela. Några ville se på film, så jag fine, trisse och emelie kollade på några ?pistvakt? avsnitt. Då Linus säng inte är så stor så la mig jag och fine på golvet och kollade, men det var rätt så skönt det med.

Det gick nog kanske 3-4 avsnitt men jag tror nog att vi bara tittade på 1-2 hela avsnitt för vi pratade en massa också. Mitt i allt så åkte emelie hem och trisse gick, så det var bara jag och fine som kollade. Sen brakade alla in för att dom hitta på nått annat, men vi ville se klart på avsnittet först. Efter det så pratade vi en massa skit innan det var dags för linus och tove att sova. Så jag, trisse, fine och tobbe drog oss hem mot fine. Jag och tobbe gick mest tysta hela vägen. Fine och trisse däremot pratade och skrek om det mesta. Tobbe gick hem till sig för han var trött, så jag fick gå själv med pladder majorna? Vi hann prata om en massa konstigheter innan vi väl kom fram till fine. Precis när vi tänkte gå in genom dörren så kom mamma för att hämta mig. Så det var bara att säga hej då och åka hem för att sova. Något som jag verkligen behövde för jag var jätte trött? Det har varit en lång men jätte rolig dag!


fredag

Idag så började dagen nere på studenternas där vi skulle hoppa och springa uppför läktarna vid Bandy planen. De var bara jag och Alex där och det var första gången vi körde det här så vi visste inte vad som väntade. Det var faktiskt ganska så jobbigt, speciellt enbenshoppen vi gjorde... När vi hade vila så satt vi och kollade på bandy träningen som var där. Alla bandy killarna i min klass var där så jag försökte hålla koll på dom. Jag kan ju säga så här, deras lag behöver lång bollar! för det sög de flesta verkligen på...

I skolan så hade jag bara en lektion idag. Svenska var inställd för våran lärare hade nån projekt arbetets redovisning. På Historian så fick vi lite tid att plugga till provet som vi har nästa vecka på medeltiden och inledningen av nya tiden... Känns som att det kommer att gå bra. Något som nog inte kommer att gå så bra är franska provet som jag har samma dag. Det är rätt mycket grammatik och jätte mycket ord. Jag kommer att få plugga ihjäl mig i helgen asså!

Ikväll så ska jag över till trisse och träffa alla igen. Vi ska se på film, vilken får vi se då de är lite delade meningar om det. Vi får väl se hur det slutar och vad vi kommer att göra mer. Nu ska jag packa och kila iväg till bussen och åka hem till herräng igen.

trafikskola

Torsdagar har jag inga träningar och från och med idag så slutar jag även tidigare, 13.20 i stället för 14.00. Det är inget jag har något emot precis. Betyder bara mera fritid för mig.

Idag så åkte jag till en trafikskola inne i stan för att köpa körkortsbok och kolla hur det var med körtider och så. Dom har flyttat körskolan och det ligger på 4e våningen, så det tog ett tag att ta sig upp för trapporna. Väl där så köpte jag en körkorts bok och 3 st teori häften. Ett för stadskörning, ett för landsvägs körning och ett med lite olika kör övningar. Jag bokade ingen körlektion då receptionisten sa att det räckte med att ringa några dagar innan om man kan köra mitt på dagen. Vi är lediga en dag varje vecka i 3 veckor nu så jag ska nog försöka ta en kör lektion på dom dagarna. Det är inte så långt kvar tills jag fyller år nu, är bara knappt 2 veckor så det är bara att börja plugga och träna hårt nu ett tag så att jag kan få körkortet så fort som möjligt sen!