Onsdag 19/3 2008

Känns som att det är dags att skriva något kort igen då det var en vecka sen sist. Vet inte varför men jag tar mig inte tid att skriva blogg längre, jag har inte den där extra tiden över till det just nu helt enkelt. Så därför blir bara lite kort nu.

Jag mår bra, riktigt bra just nu då träningen funkar jätte bra! Det är inte just för att träningen går bra utan att jag tränar allt som jag ska. Mår som bäst när jag tränar mycket, hmm endorfin beroende kanske? Mycket, mycket möjligt skulle jag vilja säga.

Imorgon är det den sista dagen i skolan för mig på närmare 1 månad. Är påsklov nästa vecka och sen åker jag till frankrike igen 3 veckor. Ner till sol, värme och en massa cykling! Önskar att vädret vänder här snart, vill kunna cykla på banan i hallsta nu.

Det var kort, väldigt kort men det får räcka för nu

Ha d så bra


Onsdag 12/3 2008 Körkort!

Jajamensan! Körkortet är nu bärgat =D Hade uppkörningen i morse, det kändes riktigt bra och det gick riktigt bra. Var bara en sak som jag gjorde fel men det var inget som påverkade. Vi hann knappt stanna innan han sa "grattis", så underbart det kändes då! Det gör det fortfarande och jag tror inte riktigt att det har sjunkigt in riktigt ännu. Kommer nog inte fören jag får köra ensam för första gången tror jag. Så får vänta tills helgen, och när jag kommer hem så ska jag ut och köra lite, det är en sak som är säker!


Nu ska jag nog snart iväg och träna lite, men först ska jag köpa mig nått litet gott och fira med. Men bara nått litet, imorrn tar vi nått större när jag fyller år! ;)


ha d bra!


Torsdag 6/3

Dagarna flyger förbi nu känns det som. Igår hann jag med att göra hur mycket som helst så det var skönt, men jag fattar inte att jag hann med det. Kändes som att dagen nyss startat när den var slut. Trots att jag inte alls mådde bra igår. Men så blir det när man fuskar med maten när man tränar. Då orkar man inte och kroppen måste säga ifrån helt enkelt. Det fick jag ju märka under träningen igår...  Idag har det inte riktigt varit som igår, jag har varit helt slut hela den. Känns som att jag mest gått och väntat på att de ska bli kväll så att jag kunnat gå och lägga mig. Men så lätt ska de ju tydligen inte vara, för just nu så strejkar min mage ganska så hårt. Blir så trött på de! Nu är jag as trött och irriterad men jag kan inte sova. Så jäkla kul...!

Imorgon är jag ledig från all träning då jag ska till göteborg i helgen på träningsläger. Så det är 2 lektioner skola som gäller då. Eventuellt så kommer min dator imorgon och i såna fall kommer jag åka till Hallsta för att hämta den. Passa på att träffa lite folk där och sen åka tillbaka igen på kvällen eftersom att vi åker tidigt lördag morgon. Men som sagt resan till hallsta blir endast om datan kommer. Hoppas verkligen på de för jag vill ha en ny bärbar dator och jag vill träffa folket i hallsta. Så hoppas hoppas!

Tisdag4/3 2008

Är tillbaka efter mitt omprov som jag gjorde imorse. Gick nog bra faktiskt! Fick samma prov som förra gången så jag hade koll på det mesta den här gången. Efter åt så kändes de som sagt bra så jag tror nog inte att det här ska vara några problem. Efter provet så vart det en rätt så lång väntan innan matan öppnade så vi kunde äta. Gjorde sällskap med Jennie och Viktor i 30min ínnan vi fick gå in och äta pannkakor som det var till lunch idag. Helt klart värt väntan! Sen åkte jag och Jennie tillbaka hit till boye igen.

Nu så sitter jag här och har det riktigt tråkigt. Jag ska plugga om en stund men jag känner verkligen inte för det. Jag har körlektion 14:15, så tillsdess så måste jag underhålla mig själv. Finns ju ingen här att umgås med heller nu så det får väl bli plugga ändå. Vad ska man göra liksom... Dagar som den här hatar jag verkligen. Jag kan inte träna så jag är riktigt rastlös! Det finns inget att göra utom att plugga för att få tiden att gå. Blääää!


Måndag 3/3 2008

En ny skolvecka är här och det märks på folk att det är måndag. Alla i min klass var helt slut idag och även jag. Samma sak här på boye, alla är slitna idag. Just nu så ser jag ut som ett levande vrak så sliten är jag. Benen bara skakar m.m. Tyder väl på att det är dags för sängen snart kanske.

Idag har varit som vilken måndag som helst. Sov morgon innan skolan, ha filosofi, svenska b och idrott. På idrotten idag så var det jag och Beje som skulle ha lektionen. Men det var även dags för klassen att redovisa sina musikanalyser så det slutade med vi hade 25min att göra det vi skulle i stället för 55min... Men men det gick ju det också, vår lärare var nöjd med det vi lyckades med under våran kortlektion med racketsport.

Efter skolan så bar de av till idrottenshus för att gymma. Var ingen där som tränade när jag kom men sen ramlade fotbolls tjejerna som brukar vara där in. Idag fick jag köra på lite mindre vikt på benövningarna. Benen var inte alls i form idag och det märktes. Vet inte varför man hade lite allmänt ont i kroppen idag. Kunde inte köra ryggen för att det gjorde för ont i musklerna där... Mysko, men jag var ännu mer slut efter passet och det är det som är det viktigaste. Inte vikterna som jag lyfter, de spelar in på dagsformen bara.

Efter att jag kommit tillbaka till boye igen så har jag inte gjort så mycket. Vi har resursdag imorrn och jag har ett geografi prov att göra så jag satt och pluggade till det en del. Jag har sett på shrek 3 inne i andra korridoren med Elin, Hanna och orsa. Ja och nu så sitter jag här. Måste väl sitta här ett tag till för att plugga lite mera och sen ska jag sova.

Imorrn har jag som sagt prov på morgonen, sen har jag körlektion på eftermiddagen. Ingen träning kommer det heller att bli för gymmet är stängt imorrn för att dom ska ha nån utbildning där... Så det kommer bli en hel del pluggande imorrn är jag rädd för.

Aja de får räcka, ha d bra!